🏝از خدا میخوام
💚با یه حس خوب
🌟با نوری از جنس امید
❤️با دلی غرق شادی
✨و با قلبی سرشار از آرامش
❤️امشب بخوابید
🌟تا فردا با کلی انرژی
💚از خواب بیدار بشید
🌜شبتون خوش و در پناه حق
@Ajaieb_jahan
🌸✨به نام آن.....
🤍✨خداوندی که نور است
🌸✨خدای روز و این
🤍✨شور و طراوت که از لطفش
🌸✨دل ما در سُرور است
🤍✨با توکل به اسم اعظمت
🌸✨روزمان را با یاد و نامت
🤍✨آغاز میکنیم:
🌸✨بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
🤍✨الـــهــی بــه امــیــد تـــو
@Ajaieb_jahan
سلام مهربانان
صبح قشنگتون بخیر ⚘️
❄️امـــیـــدوارم فــصــل
🦆خوبی پیش رو داشته باشین
❄️و ورودتون به زمستون
🦆آغــازی بـاشـه از ورود
❄️سپیدیهای دلپذیر زندگی
🦆ان شــاالله ســیــاهــی
❄️غم و غصه هاتون با اومدن
🦆زمستون سفید سفید بشه
❄️و دلتون پر بشه از شادی
🦆"آمــــیـــــن"🤲
❄️ششمین روز زمــسـتان مـــبـــارکـــــ
@Ajaieb_jahan
🌸 در اولین چهارشنبه زمستان
💚آرزو میکنم:
🌸سلامتی ؛دل خوشی
🌸آرامش ؛ امنیت
💚ایمان ؛ثروت
🌸و عاقبت بخیری
💚روزی امروزتون باشه
@Ajaieb_jahan
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجون همه مدلش خوشمزه اس،مگه نه؟
حالا میخوام خوراک بادمجون بهت یاد بدم که بشه پایه ثابت غذاهات
سینه مرغ ۱ عدد
بادمجون ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
نمک
فلفل سیاه
زردچوبه
آب نارنج یا آب لیموی تازه
البته با آب نارنج خوشمزه تر میشه
فلفل دلمه ۱/۲ عدد
آب جوش یه استکان
🌟
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا لقمه🍕
به چیا نیازدازیم؟
سیب زمینی
سوسیس یاکالباس
فلفل دلمه ای
آرد
پنیرپیتزا
نمک
آویشن
#پیتزا_لقمه
🌟
14.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیپ بادمجون😋
نیازداریم به:
یک عددبادمجون دلمه ای بزرگ🍆
یک عددگوجه فرنگی🍅
یک بوته سیر🧄
نمک🧂
روغن زیتون🫒
پنیرپیتزا🧀
#دیپ_بادمجون
🌟
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه اناری
.
برای ۲ تا ۳ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
رب انار ملس ۲ ق غ (به میزان دلخواه)
زعفران به میزان لازم
گردو سابیده به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
نمک به میزان لازم
برای سس : ۱/۲ ق غ رب گوجه ، ۱ ق غ رب انار ملس ، ۱ ق غ پیاز سرخ شده ، زعفران ، دارچین ، پودر پاپریکا .
سینه مرغ رو مکعبی خرد کردم و همراه با رب انار و زعفران و روغن زیتون و گردو و پودر سیر و نمک با هم مخلوط کردم و در طرف رو قرار دادم و توی یخچال بهتره یه شب تا صبح یا ۳ تا ۴ ساعتی بمونه .
بعد سیخ چوبی ها رو شستم . می تونید از سیخ فلزی هم استفاده کنید و بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کم آب و روغن ریختم و سیخ ها رو قرار دادم . در تابه رو هم گداشتم تا بپزه .
برای سس : یه کم روغن ریختم و رب گوجه رو یه کم تفت دادم و بعد رب انار و پیاز سرخ شده و زعفران و دارچین و پاپریکا و یه کم آب ریختم .
وقتی جوجه ها پختن مقداری از این سس رو جوجه ها ریختم و یا می تونید توی یه طرف جدا کنار غذاتون بزارید و موقع سرو استفاده کنید .
🌟
🌹ظــــهر زیــــبــــاتــــون بــــخــــیــــر
❣بــــگــــیــــد و بــــخــــنــــدیــــد
🌹و خــــوش بــــاشــــیــــد
❣بــــیــــخــــیــــال دنــــیــــا و نــــامــــلــــایــــمــــاتــــ
🌹لــــحــــظــــه رو دریــــابــــیــــد
🌹ظـــــهــربـــــخـــــیـــــر♥️
@Ajaieb_jahan