فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلیم کشدار😍😋
مواد لازم:
گندم پوست كنده🌾 حدودا نيم كيلو
گوشت 🥩٣٠٠ گرم البته اين مقدار گوشت سليقه اي و براي اين مقدار گندم زياد من اين مقدار استفاده كردم
نمك🧂
كره🧈
كنجد و دراچين 🪵براي تزئين
✅❌نكته : گندم ها رو ٢٤ ساعت بذارين خيس بخوره
سعي نكنيد از بلندر استفاده كنيد چون پوست گندم هم قاطيش ميشه
گوشت رو با چند قاشق گندم صاف شده حساب له كنيد كه كش دار
ميشه
گندم رو تا داغ صافش كنيد
براي شل كردن فقط از آب گوشت استفاده كنيد
همه مواد رو كه قاطي كردين حدودا ٤٠ دقيقا تا يك ساعت بمونه حسابي جا افتاده ميشه
#حلیم_کشدار
هدایت شده از اطلاع رسانی رهپویان🌼
چند شب پیش ، توی تالارِ عروسی
جاریم دخترام رو کِشونده بود یه گوشه، سوال پیچشون کُنه😡
رفتم کنارش گفتم ، خب روراست از خودم بپرس😏
خیالت راحت ، من پول برا آرایشگاه نمیدم
بجاش جمع میکنم #طلا_میخرم🤑💍
شرمنده گفت:پس چطوری... گفتم برو این کانال
با #آموزشهای_رایگان_خودآرایی از صفر تا 100ِش توهم میتونی توخونه خودت رو #دلبر کنی💅👱♀👸
https://eitaa.com/joinchat/1960771913C71cc06f991
https://eitaa.com/joinchat/1960771913C71cc06f991
توهم #خوش_سلیقه باش بُـــدوووو یادبگیرد پولِ بی زبونت رو هَدَرنَدی🤭
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🌻🌹🌻آهای گلای توخونه خوشکلای نمونه
قول بدین تمام ترفندای کانالمون یادتون بمونه
تا توی فامیل شوهر بشید یه #زن_نمونه🤩
https://eitaa.com/joinchat/3996385596C90a6e59600
❌فقط خانومایی که میخوان #شب_عید چشم طایفه شوهر و با سلیقشون کور کنن 😜 از این 15000ترفند_کاربردی جا نمونن🤯🤩
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ مجلسی🍖
مواد لازم :
پیاز چند عدد
هویج چند عدد
ساق مرغ ۱۰ عدد
زعفرون دم کرده
رب گوجه ۲ ق غ
نمک، فلفل سیاه
آبغوره ۲ ق غ
فلفل دلمهای
عصاره مرغ
مواد لازم نثار :
پوست نارنج
خلال بادام
خلال پسته
پودر هل
زرشک
شکر
گلاب
#زرشک_پلو_با_مرغ_مجلسی
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی تنوری🥵
مواد لازم :
اورگانو ۱ ق م
پودر نان ۱ ق غ
سیب زمینی ۱ عدد
پنیر پارمسان ۱ ق غ
روغن زیتون ۱ ق غ
آبجوش ۱ لیتر
نمک ۱ ق چ
فلفل قرمز
سیر ۱ عدد
#سیب_زمینی_تنوری
هدایت شده از گسترده 5 ستاره 🌟🌟🌟🌟🌟
.
سلام خدمت شما . من یک فرد مذهبی هستم و عاشق این بودم که بتونم توی خونه خودم #روضه_خونگی بگیرم ولی به خاطر بحث سخنران و پذیرایی و برنامه ریزیش همیشه منصرف می شدم.
تا اینکه با یک مجموعه ای آشنا شدم که خودش برامون سخنران می فرستاد و بمون یاد داد چطور پذیرایی کنیم و برنامه بریزیم و واقعا نقطه عطف زندگیم شد .
دوست دارم شمارو با این مجموعه آشنا کنم و لینکش رو براتون بفرستم . حتما عضوش بشید برای #جشن و #روضه های خونگی نیازتون میشه 👇🏻👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/3726377046C3fafa2bd01
.
هدایت شده از تبلیغات عجایب
.
🛑 روضه و جشن های خانگی / خیلیا بالاخره توفیق پیدا کردن و دارن از الان برای گرفتن #مراسمات_خونگی برنامه ریزی می کنن و از خدمات موسسه ثاقب هم استفاده می کنن.
➖ شما هم از طریق آدرس زیر به این جمع بزرگ بپیوندید : 👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/3726377046C3fafa2bd01
جزیئات طرح رو حتما ببینید 👆
.
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
ایشون از ریزش موهاش افسرده شده
بود تا اینکه با طبیب مشهدی آشنا شد
نتیجه ۱۹۹_قطع ریزش مو
🔥 تغییرات و روند رفع ریزش موهاشو ببین ☝️
فقط و فقط طی 4روز به اینصورت شده😎
طبیب مشهدی با شامپو اکسیر کندش
سر و صدایی به پا کرده بین خانوم ها
اگه ریزش مو داری کافیه ۱۰ تا پیام
کانال طبیب مشهدی رو بخونی
بزن رو لینک بخون 👇
https://eitaa.com/joinchat/1867383022Ca65612b75f
هدایت شده از تبلیغات عجایب
234.3K
ریرش مو داری؟اینو گوش کن🚨🎙️
خانوم احمدی میگه:
خودم به حدی ریزش مو داشتم که
از ترس وجود مو توی غذا و فرش
و حوله ام آرامش نداشتم 🤦♀
اما الان این اتفاق برام افتاده😍
این کانال طبیب مشهدیه
۵ تا پیام آخر این کانالو ببین👇
https://eitaa.com/joinchat/1867383022Ca65612b75f
.
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_خانگی_مخصوص
که هم با فر پختم وهم داخل تابه
دستور به این صورت هست:
آرد ۳ پیمانه (آرد نان فانتزی یا کیک پزی هم میشه) حدود ۴۵۰ گرم
آب ولرم ۱پیمانه (ممکنه ۱/۴ پیمانه بیشتر نیاز باشه)
خمیر مایه ۱ق غ سرصاف
شکر ۱ق غ سرصاف
نمک ۱ق چ
روغن مایع ۳ ق غ
👈آرد را الک کنید،همه مواد را باهم مخلوط کنید درنهایت اب ولرم اضافه شود(اب سرد یا خیلی داغ نباشد ) اگر خمیر خییلی سفت بود ۱/۴ پیمانه آب اضافه تر کنید ولی در کل این خمیر قبل از ور امدن ،نسبت به خمیرهای دیگه کمی سفت تر هست،
مواد را مخلوط کنید خمیر نسبتا سفتی شکل میگیره خمیر را با دست خووب ورز بدین (با دست خیس می تونید ورز بدین )
یا ۱۰۰ مرتبه کف ظرف بکوبید خمیر نرم ولطیف میشه
خمیر را با پوشش حدود نیم تا یک ساعت در محیط استراحت دهید،
پس از استراحت پف خمیر را گرفته و خمیر را ۶قسمت کنید هر قسمت را چانه کنید،به چانه های خمیر با پوشش ده دقیقه استراحت دهید سپس با وردنه پهن کنید،
خمیرهای پهن شده را دوباره با پوشش بیست تا سی دقیقه دیگر استراحت دهید
این استراحتها باعث بافت خوب نان میشه،پس حتما رعایت بشه