eitaa logo
❣ترفند |ایده،خلاقیت،سرگرمی|❣
3.1هزار دنبال‌کننده
20.7هزار عکس
23.9هزار ویدیو
48 فایل
﷽ ترفند ایده خلاقیت نکات زناشویی سلامت و زیبایی کدبانوگری #مدیر 👇 @Hossein_Hajivand #تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7
مشاهده در ایتا
دانلود
13.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 اول مرغ بدون روغن با تیکه های هویج ، پیاز ، گوجه درسته ، ادویه جات ( نمک ، زردچوبه ، فلفل ، پودر دارچین ، پودر لیمو عمانی ، پودر شنبلیله ) رب گوجه ۲ قاشق و در اخر ابجوش میزاریم با شعله کم خوب بپزه وقتی پخت👇 مرغو تو ابکش میزاریم که آبش گرفته شه.ابگوشت از صافی رد میکنیم و با یک قاشق رب گوجه ، یک قاشق آبلیمو تازه ، آب نارنج میزانش سلیقه ایه من تقریبا نصف استکان ریختم (چشمی😁) و زعفرون ، فلفل سیاه و آویشن خوب قاطی میکنیم.سیب زمینی رو چیپسی ریز برش بدین ، بشورین نشاستش بره ، خشک و سرخ کنید.من از یه دستمال حوله ای استفاده میکنم ، مخصوص همین کار گذاشتمش ، دستمال حوله خوشم نمیاد مرغو سرخ کنید روغنشو بریزید دور ، سیب زمینیارو بچینید دورش و سس اضافه کنید.شعله رو کم کنید درب ماهیتابه رو بزارید و نیم ساعت بعد آمادس 🌟
12.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لازانیا با نان لواش 😜😋 یک عدد پیاز متوسط را خرد و داخل تابه تفت بدید تا سرخ بشه ۳۵۰ گرم گوشت گوسفندی اضافه و از هم باز کنید تا سبک بشه نمک ، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زرد چوبه و آویشن از هر کدام یک قاشق چایخوری اضافه و مخلوط کنید دو الی سه قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی اضافه تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه ۴ الی ۵ عدد قارچ اسلاید شده نصف فلفل دلمه ای اضافه کنید (برای مواد میانی از مرغ ، سوسیس ویا کالباس هم میتوانید استفاده کنید) کف قالب رو چرب کنید کمی سس کچاپ یک لایه نون لواش گرد شده کف قالب بذارید و مواد رو روی نون پهن کنید کمی پنیر پیتزا و این کارو ۴ مرتبه تکرار کنید تا چهار لایه نان با مواد داشته باشید لایه آخر پنیر پیتزا بریزید و داخل فر با درجه ۱۶۰ الی ۱۸۰ قرار بدید بعد از ۲۵ دقیقه یه لازانیای لذیذ و خوشمزه داریم که هرکی امتحان کنه عاشقش میشه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ تنوری با ادویه ملایم 😋 مواد لازم : ران مرغ ۵ الی ۸ عدد نصف استکان آب معدنی یا دلستر بی طعم نصف استکان روغن زیتون ۲ حبه سیر ۱ قاشق چایخوری آویشن ۱ قاشق چای خوری پاپریکا ۱ قاشق چایخوری زیره سبز ۱ قاشق چای خوری پودر پیاز طرز تهیه : در تمام مواد( روغن ، دلستر ، نمک و فلفل ، پودر پیاز ، پاپریکا ، آویشن ، زیره و سیر ) را با هم مخلوط کرده سپس بر رو سطح مرغ ها برش ایجاد کرده تا هم زودتر بپزد و هم طعم ادویه ها به داخل مرغ نفود کند . سپس مرغ ها را به سس آغشته کرده و در کاغذ روغنی و فویل پیچیده و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ الی ۲۲۰ قرار داده تا کاملا بپزد و به همراه برنج یا سبزیجات سرخ یا بخار پز نوش جان کنید 😋 پ.ن : نیازی به اضافه کردن آب به مرغ ها نیست پ.ن: به دلیل داشتن پودر پیاز و سیر هیچ گونه بوی نامطبوعی ندارد 🌟
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا با خمیرنون😋 خیلی راحته ی بار امتحان کنید عاشقش میشید مختص اونایی که تایم‌ندارن حوصله درست کردن خمیر ندارن و ضمنا از خمیر های آماده بیرونم مثل من خوشش ن نمیاد🥴🤣🤦‍♀️ ی بسته نون لواش مایع گوشتی که شما میتونید از مرغ ریش ریش یا هر ترکیب دیگه ای استفاده کنید قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای هم با ترکیب گوشت عالی میشه نونهارو که برش دادید کف قابلمتون که تفلون و از قبل چرب کنید بریزید هر بسته نون لواش ی لیوان شیر کافی و بعد کمی کره اب شدهو بعد مواد لایه به لایه بریزید و در نهایت پنیر پیتزا بزارید رو شعله ملایم(حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و بزارید به دل برشته بشه)و پنیرش اب بشه پیتزا شما به همین راحتی امادس 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا داخل ماهیتابه مواد لازم برای خمیر: 2 عدد تخم مرغ 5 قاشق ماست کمی نمک(نصف قاشق مرباخوری) نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم معادل 1.5 قاشق چای خوری) 4 قاشق غذاخوری روغن مایع آرد (آرد را با کنترل بریزید ، باید خمیر نرم باشد و کمی به دست بچسبد) سوسیس ، سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) ، زیتون ، ذرت ، پنیر پیتزا ، فلفل ، گوجه فرنگی ، کنجد و ... مواد لازم برای سس: 1 قاشق مربا خوری رب 1 قاشق مربا خوری سس کچاپ 1 قاشق چای خوری آویشن 1 حبه سیر رنده شده طرز تهیه: برای خمیر تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی که کمی به دست می چسبد آماده شود. خمیر را داخل ماهیتابه ای که با روغن چرب کردید بذارید و خمیر را با دست پهن کنید. (اگر دوست دارید خمیر پیتزا نازک باشد میتوانید داخل دو ماهیتابه درست کنید. خمیر برای دو عدد پیتزا کافی است) مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی خمیر بزنید. ابتدا پنیر پیتزا بریزید و سپس بقیه مواد را اضافه کنید و در آخر مجدد پنیر پیتزا رنده شده بریزید. در ماهیتابه را بذارید و روی اجاق با شعله کم بپزید 🌟
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 . ‌‌‌‌ برای این پاکورای خوشمزه احتیاج داریم به این مقدار مواد واسه دوتا سیب زمینی نسبتا بزرگه که توی فیلم می بینید سیب زمینی را بپزید در حدیکه نه کاملا پخته ونه نیمه خام باشه بعد حلقه حلقه کتید نه نازک ونه زیاد ضخیم توی فیلم نشون دادم 👆 توی ظرفی یک لیوان ارد نخود خام دوستان منظورم ارد نخودچی نیست ارد نخود خام را خواربار وفروشیها دارن پودر کردنش توی خونه کار سختیه پس باید اماده بگیرید ویکبار هم الک کنید چون ناخالصی زیاد داره بعد یک ق غ سر پر نشاسته ذرت وادویه کاری وپودرزیره وپودرتخم گشنیز وفلفل باید طوری باشه که تندی را احساس کنید همه را اضافه ودوق غ جعفری ریز خرد شده ودوق غ تره ربز خرد شده ونمک همه را مخلوط وبعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا غلظت مواد ما مثل ماست بشه اگر زیاد شل بشه اطراف سیب زمینی را پوشش نمیده بعد سیب زمینی را هم میتوتید چند تا با هم بریزید توی مواد همه یه حلقه وخوب به مواد اغشته کنید وتوی روغن سرخ کنید تا طلایی بشه وتا گرمه با نان وسبزی وماست ولیمو میل کنید حتی میتونید بدون نان با سس فلفل تند بخورید بسیار خوشمزه است ♥️
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ازبکستانی مواد لازم یک لیوان شیر ( ۲۵۰گرم ) ۵۰ گرم کره و ۵۰ گرم شکر مواد بالا را روی حرارت میزاریم وقتی کره ها ذوب شدن حرارت رو خاموش میکنیم برای تهیه خمیر مایه یک چهارم آب ولرم (ن خیلی داغ ن سرد) رو با یک ق مربا خوری شکر و یک ق غذا خوری پودر خمیرمایه مخلوط میکنیم و ۱۰ دقیقه استراحت میدیم. بعد ده دقیقه مواد شیر و کره را با خمیر مایه مخلوط میکنیم و ۳۷۵ گرم آرد الک شده رو کم کم ب مواد اضافه و مخلوط میکنیم و با دست ده دقیقه ورز میدیم. داخل ی کاسه روغن میزنیم خمیر رو میزاریم داخلش و سلفون میکشیم و یک ساعت تا یک ساعت و نیم استراحت میدیم با روکش سلفون و پارچه بعد یک ساعت پفش رو میگیریم و ب چونه های مساوی من ۴ قسمت تقسیم کردم و دوباره یک ربع استراحت بدین و پارچه روش کشیده شده باشه. بعد یک ربع، روی کاغد روغنی پهن میکنیم هر جور خواستیم شکل و طرح میزنیم و رومال (زرده تخم مرغ و زعفرون و ۱ق غ شیر ) میکنیم و کنجد میزنیم و بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه ۲۵ تا ۳۰ دقیقه میزاریم.... کاسه ی آب برای رطوبت داخل فر فراموش نشه تماااام نوش جااان 🌟