6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍒دسر لیوانی هست ک من بش میگم بچین برو بالا❣️
❣️
🍒
❣️مواد لازم:
بیسکویت پتی بور و یا اورئو پودر شده
کرم لوتوس
موز نگینی
خامه فرم گرفته
و هر میوه ای ک واسه تزیین دوست دارین
🍒طرز تهیه:خیلی سادس بچین
#دسر_لیوانی
🌟
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روش_نگهداری_گوجه_فرنگی😍🍅
گوجه هارو حلقه ای نه نازک نه ضخیم برش بزنید سپس روی سینی که کاغذ روغنی انداختین بچینین و ۳ ساعت در فریزر بذارین سپس داخل ظرفهای یکیار مصرف در فریزر نگهداری کنین😍
💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وافل🧇
موادلازم:1 لیوان شیر ،نصف لیوان شکر،نصف لیوان روغن ،1 عدد تخم مرغ ،1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر،1 بسته وانیل( یک چهارم قاشق چایخوری )،1.5 لیوان آرد
دستور پخت: تخم مرغ و شکر را خوب با هم مخلوط می کنیم.
با اضافه کردن آرام آرام شیر، روغن، بکینگ پودر، وانیل و آرد، مایع خمیرآماده می کنیم.
بعد از گرم شدن دستگاه در بالاترین درجه، قسمتی که خمیر را می ریزیم روغن می زنیم. مقداری از خمیر آماده شده میریزیم و چک میکنیم که نسوزه🍓🥝
#وافل
🌟
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد ذرت😍😋
مواد لازم:
ذرت پخته🌽 ۱ الی ۲ لیوان
۱/۲ فنجان ماست پرچرب🍶
مایونز🥣 ۱ قاشق غذا خوری
۲ قاشق غذا خوری ابلیمو🍋
۱ قاشق چایخوری عسل🍯
۲ قاشق غذاخوری شوید یا ریحان خرد شده تازه🌿
۱ الی ۲ عدد خیار خرد شده🥒
۲ عدد گوجه متوسط خرد شده🍅
پیاز قرمز ۱/۲🧅
نمک و فلفل سیاه🌶🧂 ب میزان لازم
طرز تهیه:
ماست،مایونز،ابلیمو،شوید(یا ریحان)،عسل،نمک و فلفل را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.آن را به خیارها،ذرت،گوجه و شوید خرد شده اضافه کرده و به ارامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند ، بیست دقیقه در یخچال قرار دهید جهت خنک شدن و سپس سرو کنید و لذت ببرید.
#سالاد_ذرت
🌟
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ساندويچ پنيري😍•
اصن پنيرپيتزا باهرچي خوشمزست🤪
~❤️موادلازم:
_نون باگت ميني
_سس مايونز٢ ق غ
_سينه مرغ ١عدد
_نمك وفلفل قرمز
_گوجه ١عدد
_فلفل دلمه خوردشده كمي
_پنيرپيتزا
#ساندویچ_پنیری
🌟
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_خورش_مرغ
آب زیاد نریزین نصف گوشتها داخل آب خورش باشه کافیه
درتابه رو بزارین وبا شعله ی پایین بزارین خورش بپزه
میتونین داخل خورش بهمراه پیاز یکی دوحبه سیر رنده کنین ویا از پودر سیر استفاده کنین کاملا سلیقه ای هست اما به نظرم بدون سیر خوشمزه تره
هردو طرف تکه های گوشت مرغ روبا کمی روغن وزرچوبه سرخ میکنم
یه پیاز بزرگ رو رنده میکنم کمی آبش رو میگیرم ولی دور نمیریزم نگه میدارم وبعدا داخل خورش میریزم
توهمون تابه پیازرو تفت میدم تا سبک بشه.
ادویه هاشامل نمک،زردچوبه،فلفل قرمز،فلفل سیاه،پودرگل سرخ،پودرلیموعمانی وتخم گشنیز رو به پیاز اضافه میکنم وتفت میدم تا بوی ادویه ها بلند بشه.
فلفل دلمه ای قرمز وسبز رو خلالی برش زدم اضافه کرده وتفت میدم بعد هویج خلال شده رو میریزم وتفت میدم.
آخرسرهم یه قاشق رب پرخونگی ریختم وتفت دادم.
۲یا۳لیوان آبجوش میریزم ومرغهارو روش میچینم درظرف رو میزاریم با شعله ی کم تا خورش بپزه.
بعد از یک ساعت مرغهارو برگردوندم تا طرف دیگش هم خوب رنگ بگیره حدود دوساعت زمان دادم تا خورش خوب جابیوفته.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸خداحافظ ...
🌙ماه پروردگار الرحمن الراحمین
🌸خداحافظ ...
🌙ماه لحظه های افطار و سحر
🌸خداحافظ ...
🌙ماه نعمت و رحمت و برکت
🌸خداحافظ
🌙ماه شب های نورانی قدر
عید اولیاءالله پيشاپيش مبارک😊🌸🎊
@Ajaieb_jahan
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله مغز دار😍😋
مواد لازم:
ژله آلوئه ورا 🌱۱ عدد
ژله انگور بنفش🍇۱عدد (طعم و رنگ دلخواه )
شیر🥛 ۱ لیوان
به ژله آلوئه ورا نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و
خوب هم بزنید و بعد از خنک شدن شیر رو اضافه کنید
و هم بزنید
قالب رو چرب کنید و
توی قالب بریزید ولی قالب رو پر نکنید
۱ ساعت در فریزر قرار بدید یا ۳ ساعت در یخچال تا خوب ببنده
و بعد دوباره قالب رو با روغن مایع چرب کنید
ژله انگور رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید
و کمی در ظرف بریزید و بعد طبق ویدئو ژله سفید رو که قبلا از قالب خارج کردید روی ژله انگور قرار بدید و روش رو با ژله انگور پر کنید و در یخچال قرار بدید تا ببنده.
🌟
#پیام_سلامتی
🍀بر سر سفره افطار سبزی خوردن را فراموش نکنید،
آنان که مزاجشان خیلی گرم است در سبزی خوردن از سبزی گشنیز تازه و خرفه غافل نشوند.
☘🍃☘🍃☘🍃☘🍃
✅مصرف میوه درماه رمضان :
👈 توصیه میشود
مخصوصاً افراد لاغر در فاصله افطار تا سحر،از میوه های آبدار استفاده کنند.
🍉🍒🍊🍈🍑🍎🍐🍇🍏🍓🥝
البته با رعایت فاصله زمانی با افطار و زمان خواب باشد.
✍♡••♡••♡••♡••♡
نکته خانه داری
بسته بندی هر چیزی قلق داره اینم یه روش خوب دیگه برا بسته بندی گوشت اول باید گوشت رو بعد از پخش کردن داخل پاکت میتونید مثل تصویر با دست به چندین تکه باریک تقسیم کنید اینطوری موقع درآوردن از فریزر به راحتی میتونید یدونه یا چند تا از تیکه های باریک رو جدا کنید و بذارید آب بشه و مصرف کنید
19.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عاشق این غذا میشین اگه یبار درستش کنین😍 کباب لا پلو😋 اصن اون اب کباب و اب گوجه میره تو خورد برنج نگم براتون🫠.
کباب لاپلو👇
مواد لازم
گوشت چرخ کرده
پیاز
گوجه
روغن
نمک فلفل زردچوبه
زعفران دم کرده
سماق