ماهی سوخاری
این مدل ماهی خیلی خوشمزه اس و کاملا بوی ضخمش گرفته میشه. من از ماهی قزل استفاده کردم. از هر ماهی ای ک مناسب سرخ کردن باشه میشه استفاده کرد.
#ماهی_سوخاری
مواد مورد نیاز👇
ماهی (از هر ماهی ای میتونید استفاده کنید)
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱ فنجان
زعفران ب مقدار لازم
نارنج یا آبلیموی تازه
نمک ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری پر
تخم مرغ ۱ عدد
اول از همه ب ماهی آب نارنج میزنیم بعد زعفران و نمک میزنیم. و در آخر نمک میپاشیم و میریم سراغ کوبیدن سیر. سیر رو نیمکوب میکنیم بعد بهش ۲ قاشق روغن زیتون میزنیم و دوباره میکوبیم تا کاملا له بشه و روی قسمت داخلی ماهی رومال میکنیم و ب مدت ۱ ساعت استراحت میدیم تا مواد کاملا ب خورد ماهی برن (روی ماهی برش های اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهی هم سرخ بشه). بعد از گذشت ۱ ساعت ماهی رو توی آبکش میزاریم تا آب اضافیش خارج بشه. توی ی ظرف با سطح صاف تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگی در بیاد. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا ک پودرش هم کردیم مخلوط میکنیم. ماهی رو ابتدا توی تخم مرغ آغشته کرده بعد توی آرد میزنیم. همه جای ماهی هم ب تخم مرغ و هم ب آرد آغشته بشه بعد آرد اضافه رو میتکونیم تا در زمان سرخ کردن روغنمون نسوزه . توی تابه روغن ریخته و میزاریم تا خوب داغ بشه. (اگر روغن سرد باشه شکل ماهی ب هم میریزه و امکان متلاشی شدنش زیاده.)
بعد دو طرف ماهی رو با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
🌟
#پلو_ترکیبی 🍛 😋
🔸عدس و لوبیا چشم بلبلی رو جدا می پزم . برنج رو که توی آب جوش ریختم ، نمک و زردچوبه میزنم . قبل از آبکش کردن ، رشته پلویی ، عدس و لوبیا چشم بلبلی رو اضافه میکنم و بعد آبکش میکنم دم می زارم . برای مواد هم پیاز داغ فراوان ، گوشت چرخ کرده ، کشمش ، زیره فراوان ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سیر و پودر زنجبیل می ریزم . این دفعه رشته پلویی کم داشتم ، اگه بیشتر باشه ، خوشمزه تر میشه .
این غذا خیلی شبیه عدس پلو هست ولی به خاطر وجود لوبیا چشم بلبلی و رشته ، مقوی تر هست
نیایش صبحگاهی 🌺🍃🌺
الهی🙏
تقديرمان را به قلم زرين لطف و غفران
و احسانت رقم بزن
و جميع خير دنيا
و آخرت را نصيبمان كن🌹
و توفيق ده تا در مسير سبز بندگی
و طاعتت ثابت قدم باشيم
و نه راه كسی را ببنديم
و نه بیراهه رويم🍃
الهی♥️
وجودمان، فكرمان، نيتمان،
دستمان، قدممان، بيانمان،
عملمان را جز در رضای خودت
يارای حركت مده
و دست ما را
به ريسمان محكم خودت گره بزن🙏
لااِلهَ اِلَّااللهُ المَلکُ الحقُّ المُبین🙏آمين ای فرمانروای حق و آشکار 🙏
♡••
زندگی مجموعهای از هزاران معجزه کوچک است، فقط نیازه که بهشون توجه کنی.
صبح بخیر🌸#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد شیرازی
.
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش #ژله_گلی 🍭
☘
.
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
#کباب_چوبی_اناری
🔷مواد لازم
🔹گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۵۰۰ گرم
🔹نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم
🔹پیاز (رنده و آب گرفته شده)۱ عدد
🔹سماق ۲ قاشق چای خوری
🔹سس انار ۱ قاشق سوپ خوری
🔹پیاز (حلقه ای خرد شده) مقداری برای تزیین
🔹جعفری (پاک و خرد شده) مقداری برای تزیین
🔹دانه انار مقداری برای تزیین
🔆طرز تهیه
🔅۱. گوشت را با مقداری نمک ورز دهید سپس فلفل سیاه، پیاز، سماق و سسی انار را اضافه کنید و مجددا ورز دهید تا مخلوط کاملا حالت چسبندگی پیدا کند. مخلوط را ۳۰ دقیقه در یخچالی قرار دهید تا استراحت کند.
۲. پس از این مدت، مخلوط را از یخچالی خارج کنید. کف دست را با مقداری آب مرطوب کنید، از مخلوط بردارید و به سیخ چوبی بکشید. سیخها را ۲۰ دقیقه در تابه گریلی چرب شده (یا روی کباب پز) از هر طرف گریل کنید. کبابها را در ظرف مورد نظر بریزید، با پیاز، جعفری و دانه انار تزیین و به همراه نان سرو کنید.
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی
#آرایشی
مرحله به مرحله #بافت_مو
ایده بگیر و موهات را خوشگل و شیک بباف
.
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂