🌟🌟 نكات مهم آشپزی:
برای معطر کردن لوبیا پلو از زیره سیاه استفاده کنید .
برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید
برای معطر کردن ته دیگ زعفرانی از هل سائیده استفاده کنید
برای مرصع پلو از هل ساییده لایه برنجی که می خواهید دم بکشد بپاشید.
برای سبزی پلوماهی از تخم گشنیز استفاده کنید
برای معطر کردن سوپ شیر کمی آویشن استفاده کنید
برای معطر کردن ماکارونی و لازانیا از آویشن استفاده کنید
برای معطر کردن قیمه، فسنجون، خورشت آماده شده یک قاشق چایخوری هل ونصف استکان گلاب بریزید . یک جوش زد سریع خاموش کنید
برای معطر کردن خورشت بامیه سیر ودر آخر یک پیاز رنده شده سرخ شده را با یک قاشق مرباخوری دارچین تفت خورده بریزید ومعطر کنید .
برای معطر کردن مرغ در آخر که مرغ آماده یک قاشق چایخوری هل وگلاب نیم استکان همراه زعفران استفاده کنید
برای معطر کردن آش از چهار زیره ودارچین استفاده کنید
✅ ماسک مغذی و مرطوب کننده بسیار عالی
♨️پوست نیمی از یک خیار را بگیرید و در مخلوط کن بریزید. 2 قاشق غذا خوری ژل آلوئه ورا تازه و 1/2 قاشق چای خوری آب لیمو تازه و 1/2قاشق چای خوری گلاب را به آن اضافه کنید. برای چند دقیقه مخلوط کن را روشن کنید
✨صورت و گردن خود را، شسته و خشک کنید این ماسک زیبایی را بر روی صورت و گردن بریزید در حدود 🕑20 دقیقه بماند سپس با آب سرد بشوئید
👈دوبار در هفته
#خودت_را_ورق_بزن
گاهى خودت رامثل یک کتاب ورق بزن،
انتهای بعضی فکرهایت " نقطه" بگذار که بدانی باید همانجا تمامشان کنی.
بین بعضی حرفهايت "کاما" بگذار که بدانی باید با کمی تامل ادایشان کنی .
پس از بعضی رفتارهایت هم "علامت تعجب" و آخر برخی عادت هایت نیز علامت "سوال" بگذار .
تا فرصت ویرایش هست... خودت را هر چند شب یکبار ورق بزن...
روز و روزگارت خوش 👌👌
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده هایی برای قاب گوشی
ایده های خلاقانه
تکنیک پاک کردن لکه های مختلف روی لباس👌
روغن👈 گچ سفید
دئودرانت👈 دستمال مرطوب
قهوه👈 جوش شیرین
رژلب👈 الکل
چربی 👈 نوشابه سفید
جوهر👈 شیر
عرق بدن👈 آبلیمو
بفرست واسه دوستات!
انار گلاسه 😋
این مقدار برای چهار لیوان
ژله انار یک بسته
آب انار طبیعی دو لیوان
آب دو لیوان
انار دون شده یک لیوان پر
بستنی وانیلی چهار اسکوپ
دو لیوان آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد.
جوش که اومد پودر ژله بریزید با قاشق بزنید تا حل بشه یک الی دو جوش که زد گاز رو خاموش کنید.وبزارید کنار تا سرد سرد بشه
انار دون شده رو بریزید تو جام (حدود پنج سانت) از ژله سرد شده با قاشق بریزید رو انار به اندازه ای بریزید که فقط روی انار رو بگیره (اینکار به این دلیله که انار بالا نیاد) وبزارید یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره کمی که خودشو گرفت چند قاشق دیگه ژله بریزید وبزارید یخچال تا کامل ببنده.
ژله که سفت شد از یخچال بیرون آورده یک اسکوپ بستنی وانیلی بریزید رو ژله و آب انار رو بستنی🙂به همین راحتی خیلی خوشمزس ایده خوبیه برای شب یلدا😊
برای آب انار اگر دستگاه ندارید
انار رو دون کنید بریزید تو صافی وبا گوشت کوب حسابی بکوبید سپس از الک رد کنید.
ویا میتونید تو کیسه نخی بریزید وبا وردنه بزنید.
🌟
⚪️ارتباط مصرف زعفران با دستگاه گوارش
✓ در طب سنتی آمده که زعفران برای سوءهاضمه، سوزش معده و زخم آن، مفید است
✓ زعفران نفخ شکم را از بین می برد، ضد اسپاسم بوده و به رفع یبوست و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند.
✓ آزمایش ها نشان می دهد که زعفران به خاطر خواص ضد التهابی باعث می شود فرآیند هضم غذاها بهتر انجام شود.
✓ علاوه بر این ها در درمان کولیت اولسروز و زخم معده موفق است
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫ترفندهای اسباب کشی
#فوروارد_یادت_نره 😉