.
شبتون شیرین عزیزای دلم
امشب یه شیرینی مقوی و خوشمزه مخصوص فصل سرما براتون آوردم...
پایه ی اصلی این شیرین ارده هست که از خواصش همه اطلاع دارین
خاصیت اصلی انواع ارده، انرژی زا بودن آنهاست و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می شوند😍
خب بریم سراغ دستور
شیرینی اَرده
ارده 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
بیکینگ پودر 1/5 قاشق چایخوری
وانیل یا دارچین در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری
آرد سفید حدود 3/5 تا 4 پیمانه ولی اندازه آرد تقریبی است
به حدی که مواد خمیر به دست نچسبد آرد اضافه میکنیم ولی بافت خمیر نرمه و نباید بیش از حد آرد بزنین
حالا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنین تا خوب گرم شه
پودر قند، روغن ، زرده ، بیکینگ پودر و ارده را با هم مخلوط میکنیم با همزن دستی حسابی میزنیم
وقتی مخلوط شد کم کم آرد را اضافه میکنیم و خوب خمیر را ورز میدهیم
تا حدی آرد اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه در عین حال بافت نرمی داشته باشه
حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید تا خشک نشه و برای 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید
سپس خمیر را خارج کرده
کف سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم
گلوله های کوچک درست میکنیم و روی سینی میچینیم کمی با پشت قاشق فشار میدیم تا یکم پهن شه
روشو هرجور دوست داشتین میتونین شکل بدین
میزاریمش تو فر برای 15 تا 20 دقیقه
نکته : تایم موندن شیرینیها تو فر تقریبی است چون حرارت همه فر ها باهم تنظیم نیست
نکته: استفاده از وانیل یا دارچین اجباری نیست
🌟
🌺صلوات
✨از جانب خداوند رحمت است
✨و از سوی فرشتگان پاک
✨كردن گناهان و
✨از طرف مردم دعا است
🌺صلوات
بهترین عمل در روز قیامت است
🌺 آخر هفته مون معطر
به ذکر شریف ♥️
صلوات بر محمد وآل محمد🌺
🌺اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺
طاقتم طاق شد
وازتونیامدخبری
جگرم آب شدواز
تونیامدخبری
عاشقانی که مدام
ازفرجت میگفتند
عکسشان قاب شد
وازتونیامد خبری
یاصاحب الزمان ادرکنی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چگونه از دانه درخت لیمو پرورش دهیم 🍋
💡ایده های خلاقانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلسازی با روبان
💡ایده های خلاقانه
مواظب رایحه حرفهامون باشیم،
حرفها رایحه دارن ، بو دارن ،عطر دارن
رایحه حرفهامون تا ساعتها روی جان و تن می نشینن…
تا مدتها در فضا میمونن ….
تا سالها در خاطره ها جا خوش میکنن …
عطر حرفهامون ، هر چی باشه تند و تلخ، گرم و شیرین،
تیز و شورانگیز ،آرام و روح انگیز و…
ما رو درخاطره ها به یاد میارن…
شمیم حرفهــات رو انتخـاب کن!
بــدون که بــه یــاد میمــونن…!