#یخ خاکشیر #یخ تخم شربتی
خاکشیر رو تو یه ظرف آب خیس بزارید وبعد ده دقیقه بشویید چند بار از این ظرف به یه ظرف دیگه انتقالش بدید تا شن ته ظرف رو بشورید و شنی باقی نمونه تخم شربتی هم که شستنش راحته خیسش کنید وچند بار آب بکشید بعد خاکشیر و تخم شربتی رو با مقدار کمی آب داخل یه ظرف بریزید عسل وگلاب رو بهش اضافه کنید وبعد تو قالب یخ بریزید برای اینکه عسل حل بشه اول با چند قاشق آب ولرم مخلوطش کنید از زعفران دم کرده هم میتونید برای تهیّه یخ استفاده کنید و تو شربت بندازید ...
اضافی حبوباتتون رو برای اینکه خراب نشه میتونید داخل این بطری هایی که بدون استفاده هستند بریزید وهرجا دوست داشتید بزارید اگه جای خنک باشه بهتره حتی میتونید همونطور بسته بندی به مدت بیست وچهارساعت داخل فریزر بزارید و بعد دربیارید این روش هم خیلی خوبه ☺
#ترفند 🌸🍃
باید رازشب را ازشب بو پرسید
آنهابه یقین راز شب را می دانند
چراکه عطرشان را
فقط در شب پخش می کنند
وچه عاشقانه وبی ریا
عطرشان رابه همه می بخشند
سهم شبتون عطرشب بوهای عشق
شب خوش🍃
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
❄️جمعه تون عالی و بینظیر
🤍 الهـی امروزتـون
🌷پراز بهترينها و غـرق
❄️خوشبختی باشيد
🤍الهـی بی دلیل
🌷دلِ مهربونتون شاد بشه
❄️الهی شامل رحمت پروردگار باشید
🤍الهی از خزانه غیب خدا
🌷روزی فراوان به شما برسه
❄️الهی تنتون سـالم
🤍و عاقبتتون بخیر باشه
🌷روزتون زیبـا و در پنـاه خـدا
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
این دسر زعفرونی جون میده واسه مهمونی و سفره های رنگی 😍😋
17.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_شکلاتی_ترکیه😍😋
🥡آرد سفید یا قنادی ۱ استکان
🥄شکر ۱ استکان
🥄پودر کاکائو ۳ ق غ سر پُر
🥚زرده تخم مرغ ۲ عدد
🥛شیر ۱ لیتر (حدود ۴ لیوان)
🧈کره ۱ ق غ
🥄وانیل نوک ق چ (وانیل شکری ۱ پاکت)
🍫#شکلات تخته ای خرد شده ۸۰-۱۰۰ گرم (شکلات تلخ بهتره)
🧊آب یخ ۱ استکان
آرد، شکر، پودر کاکائو و زرده تخم مرغ رو داخل قابلمه ریخته، کم کم بهش شیر سرد اضافه کنین و هم بزنین تا تقریبا یکدست شه، بعد حرارت ملایم رو روشن کنین و مدام هم بزنین تا قل بزنه و غلیظ شه، زیرشو خاموش کنین بهش کره، وانیل و شکلات تخته ای خرد شده اضافه کنین و هم بزنین یکدست شه. بهش آب یخ اضافه کنین و هم بزنین، آب یخ توی بافت #دسر و براق بودنش تاثیر داره. توی ظرف سروتون بریزین و حداقل ۳-۴ ساعت بذارین تو یخچال. بعدم به دلخواه تزیین کنین.این دسر به هیچ عنوان بو یا مزه ی تخم مرغ نمیده، خیالتون راحت، مثل کیک که تخم مرغ داره اما وقتی خوب درست میشه اصلا بو نمیده
#یخ_ترکیبی تخم شربتی و خاکشیر ....
ابتدا تخم شربتی و خاکشیر را در آب میخیسانیم سپس به ترتیب درون قالب ها ریخته و در فریزر قرار میدهیم و هنگام سرو شربت داخل لیوان میندازیم 😋😋