7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#زرشک_پلو
من ابتدا به مرغ زعفرون دم کرده و زردچوبه و نمک میزنم بعد تو روغن سرخ میکنم (این کار باعث میشه ظاهر مرغ حفظش بشه و مجلسی تر باشه و در عین حال یه مرغ مزه دار شده داریم) مرغ رو جدا میکنم و یک عدد پیاز متوسط که توی مشت جا بشه رو خلالی باریک کردم(نگران نباشید حین پخت آب میشه)پیاز رو با روغن مرغ اضافه میکنم میزارم کمی نرم بشه بعد هویج حلقه شده و فلفل دلمه ای رنده شده اضافه میکنم نیاز نیست سرخ بشن در حد تفت دادن کافیه. زردچوبه یک قاشق مرباخوری، یک قاشق مرباخوری، فلفل سیاه یک قاشق چایخوری، فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری، چوب دارچین یک تکه، جوز هندی رنده شده یک سوم قاشق چایخوری ( جوز هندی قلق کار هست، یه ادویه مرموز که هیچ کس نمیتونه بفهمه چیکار کردید که خوشمزه شده،طعم ادویه ها رو قالب میکنه👌 در مصرفش زیاده روی نکنید، مصرف زیادش مضر هست) میزنم به اندازه ۲ لیوان آب اضافه میکنم نیم ساعت زمان میدیم تا کمی مرغها پخته بشن بعد توی ی ظرف جدا دو قاشق کره رو میزاریم آب بشه بعد ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت میدم در اخر دو قاشق آبلیمو اضافه میکنیم و به مرغا اضافه میکنم و میزارم جا بیفته و سسش غلیظ بشه برنج رو هم میپزم. زرشک رو با ۱ قاشق روغن یا کره و ۱قاشق مرباخوری شکر تفت دادم و ا قاشق گلاب و یک قاشق زعفران دمکرده اضافه کردم تا شکر حل بشه . بزارید آب آن کشیده بشه بعد خاموش کنید (اضافه کردن شکر باعث میشه طعم زرشک ترش و شیرین بشه حالت کریستالی پیدا کنه خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید) 😉
🌟
۱۱ خرداد ۱۴۰۲
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_گوجه
تا حالا با آب گوجه فرنگی ترشی درست کردی؟
گل کلم ، هویج ،گوجه، فلفل تند، سیر، کرفس، سرکه ، نمک
گوجه :شش کیلو
گل کلم :دو تا سه عدد متوسط
هویج:یک کیلو
کرفس:یک بوته
نمک:به میزان لازم
سرکه :دو لیوان
فلفل تند و سیر :هرکدام دویست گرم
گوجه ها را بشور ،چهار قاچ کن و داخل یک مخلوط کن یا غذا ساز بریز تا پوره بشه ،سرکه و نمک رو بهش اضافه کن و داخل یک قابلمه روی حرارت بزار وقتی که جوش اومد چند دقیقه زمان بده تا چند قل بزنه،بعد بزار کنار تا کامل سرد بشه.
.
سبزیجاتی که داریم رو خرد کن و بعد از شستن و خشک کردن به پوره گوجه جوشیده و سرد شده اضافه کن و در آخر تو شیشه بریز،درشیشه رو ببند و تو یخچال بزار.
.
.
✔️میزان سرکه و نمک به ذائقه شما بستگی داره و قابل تغییره
✔️بهتره تو ظرف شیشه ای این ترشی نگهداری بشه و حتما داخل یخچال باشه.
✔️این ترشی به روش های مختلفی درست میشه
🌟
۱۱ خرداد ۱۴۰۲
🌹
شب جمعه است و یاد درگذشتگان🌷
🌷خوشا آنانکه با عزت ز گیتی
"بساط خویش" برچیدند و رفتند
زِ کالاهای این آشفته بازار
"محّبت" را پسندیدند و رفتند
🌷یادی کنیم از همه
اموات و درگذشتگان با نثار
شاخه گلی و فاتحه ای
باشد تا روحشون قرین
رحمت و آرامش الهی گردد🤲
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
۱۱ خرداد ۱۴۰۲
۱۱ خرداد ۱۴۰۲
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد الویه
یه سالاد الویه که تیپ زده خودشو خوشگل کرده ، طرز تهیهاشم که همگی استادین ماشالله، سینه مرغ رو گذاشتم بپزه، بعد از نیم ساعت سیب زمینی ها رو پوست گرفتم و همراه یه دونه هویج اضافه کردم و گذاشتم همه مواد باهم بپزه، بعد تخم مرغها رو جدا پختم...
خیارشورها رو خرد کردم، سینه مرغ رو ریش ریش کردم، سیبزمینی و تخم مرغ رو با چنگال له کردم، سس مایونز رو با کمی آبمرغ مخلوط کردم، همراه نمک و فلفل سیاه همه مواد رو مخلوط کردم...
بعد داخل قالب ۱۸ سانت سلفون کشیدم، سالاد رو ریختمتوش بعد از یک ساعت برگردوندم با سس مایونز و گوجه فرنگیوهویج و نخود فرنگی تزئین کردم...
🌟
۱۱ خرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_طالبی
چی این روزها می چسبه 😁 توی خونه خیلی راحت با سه قلم مواد یه بستتی خوشمزه درست کنید .
خیلی راحت و حسابی هم خوشمزه است . بچه ها که حسابی دوسش دارند . ☺️😊
.
طالبی نصف عدد (۴۰۰ گرم)
شکر ۱ ق غ
خامه صبحانه یا قنادی ۱ تا ۲ ق غ
طالبی رو پوست کندم و برش دادم . داخل مخلوط کن طالبی ،شکر ، خامه رو ریختم و میکس کردم . میزان شکر بسته به علاقه شما و میزان شیرینی طالبی داره . خامه هم خوشمزه تر می کنه .
اگر قالب دارید داخل قالب بریزید ، اگر نه لیوان یکبار مصرف گزینه راحت و وم دستی هستش 😊 ، داخل لیوان یکبار مصرف ریختم . نیم الی یک ساعتی داخل فریزر موند چوب بستنی رو داخلش قرار دادم . ۵ ، ۶ ساعتی فریزر بمونه و بعد لیوان رو برش دادم و بستنی رو خارج کردم .
پ.ن : به جای طالبی می تونید از میوه های دیگه هم استفاده کنید .
🌟
۱۱ خرداد ۱۴۰۲
۱۱ خرداد ۱۴۰۲
۱۱ خرداد ۱۴۰۲
9.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_ترکیه_ای
برای ۳ نفر
تکه های مرغ (هم می تونید از ران و هم از سینه مرغ استفاده کنید)
پیاز ۱ عدد
آرد سفید ۱ ق غ
فلفل دلمه ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
پونه یا نعنا خشک ۱ ق م
چاشنی های آلس پایس
من از ران مرغ استفاده کردم و گوشت مرغ رو تکه تکه خرد کردم ، البته سینه مرغ خیلی راحت خرد میشه ولی چون من ران مرغ رو دوست دارم ازش استفاده کردم .
توی تابه کمی روغن ریختم و قطعات مرغ رو توش تفت دادم . تکه های مرغ رو از تابه بیرون اوردم . داخل تابه یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم. فلفل دلمه رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم . بهشون رب گوجه، و کمی نعنا خشک اضافه کردم و کمی تفت دادم من از ترکیب دو تا چاشنی استفاده کردم، چاشنی شاندیزی و چاشنی زعفرانی که بسیار خوشمزه می کنه این غذا رو . یه مقدار آب ریختم و گذاشتم جوشید، بعد تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم. گذاشتم روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و قوام بیاد، حدود یک، یک و نیم ساعتی روی گاز موند .
و بعد آماده است.
پ.ن : به دلیل استفاده از چاشنی ها دیگه نیازی به هیچ نمک و اویه ای نمی باشد
۱۱ خرداد ۱۴۰۲
#دسر_هندوانه 🍉
مواد لازم.
ژله انار یه بسته
ژله آلوورا یه بسته
ژله طالبی یه بسته
بستنی یا شیر
آب جوش
چیپس شکلات اشکی
طرز تهیه
دوستای گلم همونجور که تو عکس میبیند لایه اول ژله اناره پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم روی حرارت کتری گذاشتم تا حل بشه و شفاف بعد گذاشتم خنک شد نصف لیوان بستنی یا شیر که به دمای محیط رسیده رو با ژله خنک شده مخلوط کردم تو قالب ریختم گذاشتم تو یخچال تا نیم بند بشه بعد لایه بعدی که آلوورا هست رو به همان ترتیب لایه اول عمل کردم ژله آلوورا+آبجوش+بستنی روی لایه دوم ریختم دوباره کذاشتم یخچال تا نیم بند بشه بعد لایه آخر که ژله طالبی هست رو به همون روش با بستنی مخلوط کردم و روی لایه دوم ریختم و ۴ ساعت تو یخچال گذاشتم تا کامل ببنده بعد از این زمان دسر رو برگردوندم توی ظرف و روی قسمت قرمز رنگش چیپس شکلات گذاشتم
قالب من پلاستیکی بود قبلش یکم چرب کردم .
به لایه قرمز رنگ و سبز رنگ یه کوچولو رنگ خوراکی اضافه کردم .
۱۱ خرداد ۱۴۰۲
#سالاد_فینگرفودی
#سالاد_خیاروپنیر
.
6 ق غ ماست یونانی
1 برش پنیر فتا (حدود 2 ق غ)
1 ق غ کره
1 پیمانه شوید
1 حبه سیر
1 ق چ نعناع
نصف ق چ نمک
پنیر را در یک کاسه بریزید و آن را با چنگال له کنید کره را در قابلمه بریزید و آب کنید.
نعناع را اضافه کرده، کمی تفت دهید و بگذارید تا خنک شود.
سپس ماست، شوید و نعنا و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید
در آر خیار هارا حلقه حقله کنید و کمی از مواد روی آن بریزید ۲ عدد جای یک قوطی کبریت پنیر نوش جان کنید.
۱۱ خرداد ۱۴۰۲
۱۱ خرداد ۱۴۰۲