5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_ماکارونی
من همیشه مواد رو چشمی میریزم
ترکیب مواد سالاد کاملا به سلیقه شما بستگی داره
حتما پاستا رو با آب و نمک و چند قاشق روغن بجوشانید و آبکش کنید،روغن مانع چسبیدن پاستا به هم شده و جذب سس رو توسط پاستا رو کاهش میده
بعد از اینکه پاستا رو جوشانید آبکش کرده و روی پاستاها آب سرد بریزید تا کاملا خنک شوند
5 دقیقه صبر کنید تا آب آن خارج شده و بعد در کاسه بریزید
زیاد نگذارید آب پاستا کشیده و پاستا خشک بشه چون اینجوری جذب سس توسط پاستا زیاد میشه و پاستا حالت خمیری به خودش میگیره
همیشه سس رو ابتدا به مواد کربوهیدرات سالاد مثل سیب زمینی یا پاستا اضافه میکنیم و بعد سایر ترکیبات رو به سالاد اضافه و مخلوط میکنیم...این یه قاعده کلی هست و برای تمام سالادها صدق میکنه
اگر بلافاصله قراره سالاد سرو بشه تمام سس رو ابتدای کار اضافه کنید در غیر اینصورت اگر تا زمان سرو چند ساعت فاصله ست بهتره نصف بیشتر سس رو ابتدای کار و بقیه اون رو قبل از سرو اضافه و مخلوط کنید.
اگر فقط از مایونز استفاده میکنید و سس خیلی غلیظ بود اون رو با یکی دو قاشق آب رقیق کنید...به طور کلی سس سالاد ماکارونی اگر زیاد غلیظ باشه باعث خمیری و خشک شدن سالاد میشه
🌟
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش فلافل😋😍
مواد لازم🔻
نخود: ۳۰۰ گرم
جعفری تازه: ۱ لیوان
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۶ حبه
تخم مرغ: ۱ عدد
آردنخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز، زیره، ادویه فلافل، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرپیاز، پودرسیر و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
نخود ها را داخل آب سرد حداقل برای بیست و چهار ساعت خیس می کنیم و در این مدت چند بار آبش عوض می کنیم بعد داخل آبکش ریخته و آب آن را کامل می گیریم.
نخود و همراه با سیر، پیاز و جعفری داخل مخلوط کن میکس می کنیم تا حالت خمیری پیدا کنه.
مواد میکس شده بالا را با آردنخودچی، بکینگ پودر، نمک، ادویه ها و تخم مرغ کامل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.
روی ظرف مواد را سلفون کشیده و حداقل برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
فلافل ها را با دست و یا قالب شکل داده و داخل روغن داغ حدود ده دقیقه دو طرف آن را سرخ می کنیم.
🌟
هدایت شده از 👇🏻 تبلیغات گسترده ونوس 👇🏻
جلل الخالق🤯دیروز رفتم خونه ی دختر خالم دیدم #شربت درست کرده #لایه_لایه هر لایه هم یه #رنگی 😳😳
رنگاشم باهم قاطی نمیشد تا با قاشق هم نمیزدی🤯مونده بودم چطور درست کرده🧐
دید دارم هاج و واج نگاش میکنم 🤪 خندش گرفت گفت نمیری از #تعجب😅
بیا اینجا عضوشو تو هم کلی #شربت_جدید یاد بگیر😍👇
https://eitaa.com/joinchat/3776118920Cdd2925f990
بدو بیا تا پاک نشده🏃♀
واقعا عاااااالیه 🏃♂🏃♂🏃♂☝️
هدایت شده از تبلیغات عجایب
👰🏻♀من یه نو عروسم که #چیدمان خونم تو کل فامیل تکه😍😍
وقتی #مادرشوهرم چیدمان خونمو دید
داشت شاخ درمیاورد😂😂
منم #عروس بد😜 نگفتم از اینجا یاد گرفتم🙈👇
https://eitaa.com/joinchat/196608185Cf3bdc18fa0
https://eitaa.com/joinchat/196608185Cf3bdc18fa0
#دکوراسیون_وچیدمان_آپارتمان_های_کوچک
#چیدمان_جهیزیه😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_چیز_فراستینگ
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ...
پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید....
فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه
بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد...
مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم...
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
خامه قنادی 200 گرم
پودر قند به میزان دلخواه
ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود.
200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود.
ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید.
♥️
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍
سلااام دوستان
اینم دستور#جوجه_ترش من میزان مواد را معمولا چشمی میریزم ولی برای تقریبا نیم کیلو گوشت سینه یافیله مرغ این مقدارموادی که نوشتم کافیست وحتما حتما گوشت راحداقل ازشب قبل مزه دارکنید،
خلال پیاز یک عدد متوسط
سیر له شده یا ریزخردشده دوسه حبه.
🌟
هدایت شده از تبلیغات گسترده موج 🌊
شیرینی که میپزم سرش #جنگه!😐😅
ینی امکان نداره به چای دمکردن بِکشه!!! خورده میشه تو هواااااا😐😂
خواهرشوهرم میگه آخه ورپریده تو فِرم تو خونت نداری اینارو از کجا یاد میگیری داداش مارم 🐴 کردی😑😂
میدونم خیلی بیجوله اما نفسم به نفسش بنده😍😂 اینجا یادگرفتم☺️👇
https://eitaa.com/joinchat/1548943423C7bbc94968d
هدایت شده از تبلیغات عجایب
آموزش شیرینی خونگی بدون #فِــــــــر بزن روش 👇
🧁 یه شـــــیرینی خونگیه نیم ساعته🧁
🧁یه شـــــیرینی خونگیه نیم ساعته🧁
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیز_همبرگر
ابتدا با بیکن_نواری یک شبکه درست کرده به شکل دایره درمی آوریم داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه می پزیم
پیاز را با کمی روغن تفت داده تا کمی نرم و طلایی شود
گوشت چرخکرده گوساله را با نمک و فلفل سیاه و پاپریکا خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و دو تا برگر درست می کنیم
حال با برگرها و بیکن و پیاز سرخکرده و پنیرچدار و پنیرموزارلا چیزبرگر و جعفری ریزکرده خود را درست کرده و با شعله کم دو طرف را برای ده دقیقه گریل می کنیم
🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
شش ماه بعد از ازدواجم شوهرم فوت شد!
نامادریم گفت من پسر بزرگ دارم بیوه تو خونم راه نمیدم ! با هر بدبختی بود یه اتاق تو طبقه سوم یه آپارتمان تو رباط کریم اجاره کردم.
ترسی نداشتم از غربت چون صاحبخونم یه پیرزن با یه پسر بشدت مذهبی و خدا شناس بودن.
شیش ماه گذشت دریغ از حتی یه مهمون ک خونه ی من بیاددد...
شنبه صبح بود که صاحبخونم با پسرش راهی قم میشدن...
موقع رفتنشون یه کاسه آب گرفتم دستمو با بغض نگاهشون میکردم...
واسه اولین بار یه لحظه با پسرش چشم تو چشم شدم که چشمای خیسمو دید...
تسبیحو تو مشتش فشار داد ...آروم اومد جلو و پرسید میترسی از تنهایی؟
یهو دلم هُری به صدای مردونش و توجهش ریخت..
ولی سرمو انداختم پایین و چیزی نگفتم...
رو به مادرش کرد و گفت مادر اجازه میدید ببریمش؟ مادرش گفت قم؟ باصدای مردونش که اینبار حیا قاطیش بود جواب داد قم نه اول بریم....😳😳😍🙈 ادامه ی داستان👇
https://eitaa.com/joinchat/3847160068C1b22445f5a