eitaa logo
❣ترفند |ایده،خلاقیت،سرگرمی|❣
3.2هزار دنبال‌کننده
20.4هزار عکس
24.1هزار ویدیو
47 فایل
﷽ ترفند ایده خلاقیت نکات زناشویی سلامت و زیبایی کدبانوگری #مدیر 👇 @Hossein_Hajivand #تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7
مشاهده در ایتا
دانلود
19.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ران مرغ.....3عدد فلفل دلمه ای.....نصف یک عدد پیاز....نصف یک عدد سیر.....دو حبه ابلیمو.....2قاشق غذا خوری روغن زیتون.....2قاشق غذا خوری رب....1قاشق غذا خوری اب سرد.....1قاشق غذا خوری نمک،فلفل،اوریگانو.....1قاشق چای خوری فلفل سبز.....1عدد ابتدا مرغ را برش بزنیدفلفل دلمه ای کباب کنید.به همراه بقیه مواد داخل میکسر یا گوشت کوب برقی کامل میکس کنید.مقداری از سس را روی مرغ بریزد.تمام زیر و روی مرغ را مزه دار کنید.یک تکه زغال روی گاز بزارید تا کامل قرمز بشه.داخل یه کاسه بزارید . روش یه قطره روغن بریزد.بزارید دود کنه.در ظرف بزارید تا مرغ کاملا طعم دودی پیدا کند.بعد از یک ساعت کاسه و زغال بردارید اجازه بدید مرغ حدود 2 ساعت داخل یخچال بماند.بعد داخل ظرف مخصوص فر بچنید.اطرافش از سبزیجات دلخواه بریزد. روشو فویل ببندید داخل فر با درجه 180 بمدت 50 دقیقه بزارید تا کامل بپزد.از فر خارج کنید از باقی مانده سس روی مرغ با قلمو بزنید داخل فر روی گریل بزارید بمدت 10 دقیقه تا روش برشته بشه 🌟
19.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکر...... یک و نیم پیمانه روغن...... یک پیمانه آرد..... 2 پیمانه شیر یک و نیم پیمانه تخم مرغ ......3 عدد بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری وانیل......نوک چاقو پودر کاکائو .....50 گرم معادل 5 قاشق غذاخوری آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را دونه دونه اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه. بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید. دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه است. روشم با شکلات تخته ای رنده شده تزیین کردم. 🌟
مواد پایه شیرینی : نصف پیمانه پرک بادام بو داده و آسیاب شده 1 بسته بیسکویت دایجستیو آسیاب شده شعریه خرد شده و بو داده شده نصف پیمانه نصف پیمانه شیرخشک بو داده 3/4 قوطی شیر عسلی(ممکنه بیشتر استفاده بشه) همه مواد بجز بیسکوییت و شیرخشک رو با هم مخلوط کن و ورز بده تا خمیری نرم بدست بیاد و خشک نباشه و راحت شکل بگیره، یه تکه ازش بردار و داخل مخلوط شیرخشک بو داده و بیسکوئیت پودر شده فرو کن بعد داخل اسکوپ یا دستگاه فلافل زن بریز و فشرده کن و بهش شکل بده (فیلم رو ببین) و کنار بذار. مواد رویی: شکلات شیری + شکلات تلخ رو با هم مخلوط کن و بذار ذوب بشه، داخل قیف بریز و روی شیرینی هارو کاور کن. نصف پیمانه پرک بادام بو داده رو با 1 قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط کن و اسیاب کن و روی شیرینی ها بپاش. 🌟
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودر قند یا پودر شکر 125گرم روغن جامد یا کره همدمای محیط 100 گرم تخم مرغ 2 عدد آرد 200گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری سیب نازک خرد شده 1عدد ماست 75 گرم پودر دارچین به میزان لازم ابتدا روغن و پودر قند را 3 دقیقه هم میزنیم تا کاملا مخلوط شده و حالت پفکی بگیرید سپس دونه دونه تخم مرغ ها رو ضافه کرده سپس وانیل را اضافه می کنیم. بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ ها 30 ثانیه هم بزنید. سپس ماست رو اضافه کرده فقط باید هم زدن ماست با مواد بحدی باشد که ماست مخلوط شود نباید زیاد هم برنیم. بعد ارد که قبلا با بکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کردیم به مواد اضافه کرده و با لیسک یا قاشق هم مخلوط میکنیم. مواد نسبتا سفتی بدست میاید. کف قالب پای سیب کپسول میندازیم بعد کمی از مواد را با قیف به داخل ظرف های پای سیب ریخته بعد دارچین را بر روی مواد پاشیده سپس دو ورقه سیب بر روی ان قرار داده سپس کمی دیگر از مواد را بر روی ان ریخته و داخل فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده به مدت حدودا 30 دقیقه قرار دهید. زمان پخت تقریبیه و به دمای فرتون بستگی داره 🌟
❤️ تشنۂ چای عراقم ای اجل مهلت بده تا بیایم موکب به موکب ! ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کره.....100 گرم پودر قند.....55 گرم زرده تخم مرغ.....1عدد نشاسته ذرت.....30 گرم ارد.....160 گرم وانیل.....نوک قاشق کره بزارید به دمای محیط برسه.با پودر قند حدود 4 دقیقه بزنید. زرده به همراه وانیل به کره اضافه کنید.اینقدر بزنید تا کمی کرم رنگ بشه.بعد نشاسته ذرت اضافه کنید.ارد را کم کم بزیزد.تا خمیر نرم و لطیفی درست بشه.نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید. خمیر بین دو کیسه باز کنید.به قطر 3 میل.قالب زده،داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 بمدت 12 تا 15 دقیقه قرار دهید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1.5 کیلو گرم پیاز کوچک 1 کیلوگرم گوشت گوساله چرخ شده 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 فنجان کوچک رب انار و نمک و فلفل به مقدار لازم اول، پیاز ها رو پوست بگیرید و از وسط یک قاچ بزنید..نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و با دست اون رو ورز بدید‌ درون پیازها رو با گوشت پر کنید و در ظرف فر قرار بدید. حدود نیم لیتر آب جوش را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید..سپس کاغذ روغنی و فویل رو رپی ظرف بکشید و برای حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار بدید.. بعد از پخت اولیه رب انار رو با حدود یک لیوان آب مخلوط کنید و روی مواد بریزید، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بدید و تا زمانی که روی پیازها کاراملی رنگ بشه اون رو بپزید.این خوراک رو میتونید با نان سرو کنید و نوش جان کنید. 🌟
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشک بادمجون آوردم واستون دلبر و رژیمی 😍😋 مواد لازم بادمجان متوسط ۳ عدد متوسط پیاز یک عدد متوسط سیر چند جبه گردوی خرد شده چند قاشق غذاخوری روغن به مقدار لازم زردچوبه و نمک و نعناع خشک به مقدار لازم کشک ۴ قاشق غذاخوری اول بادمجونا رو کبابی میکنیم بعد هم تو آب سرد نیراریم تا پوستش راحت تر کنده بشه بعد هم تنیز و ساطوری میکنیم پیازو خرد و سرخ میکنیم سیر و خرد و با پیاز تفت میدیم زردچوبه و نمک و نعناع خشک رو اضافه و تفت میدیم حالا بادمجونارو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد هم گردو و در آخر کشکو اضافه میکنیم و میزاریم ده دقیقه با هم بپزن تا مزه ها به خوردن هم برن توی ظرف سرو ریخته و با پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ و کشک تزیین میکنیم 🌟
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا شاورما مرغ😋😍 مواد لازم : سینه مرغ روغن زیتون آب لیمو ادویه جات : پودر پیاز، زیره پاپریکا، ادویه ایتالیایی سیر زنجبیل ماست ۳ ق غ رب گوجه فرنگی سس تاهینی : ماست ارده آب لیمو سس کچاپ پنیر پیتزا پیاز جعفری خرد شده سیب زمینی نان لواش یا پیتا سماق
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 زرده تخم مرغ ۳ عدد پودر قند نصف لیوان گردو نصف لیوان وانیل کمی آرد ۱ ق‌م زرده تخم‌مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند، بعد پودر قند را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، آرد را اضافه و مخلوط میکنیم و در آخر گردو را افزوده و با لیسک هم میزنیم، با قاشق چایخوری از مواد برداشته و کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم، کم بریزید چون پخش میشه، بعد توی فر ۱۳۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید... حواستون باشه در فر رو باز نکنید، همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر درش بیارید، یه ربع تو فضای آشپزخونه بزارید بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جداکنید، میتونید قبل از گذاشتن توی فر کمی خلال بادوم و پسته و گردو روی شیرینی بریزید، تا مثل شیرینی های بیرون بشه، نووووووش جان 🌟