فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام
✨صبحتون پُر از عطر خدا
🌸یک سـلامِ بی حسرت
✨بی نگــــرانی
🌸سلامی سرشار از آرامش
✨روزتــــوڹ بخیـر و شاد شاد
🌸عاقبتتوڹ بخیـــر
✨مهرتوڹ مستـدام
🌸محبتِ خــدا
✨در دلتوڹ پیوسته جاری
🌸 #صبح_زیباتون_بخیر
.
.
.
Ⓒⓗ↷┄┅┄┅✶◍⃟♥️✶┄┅┄┄
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سبزه
سبزه مدل عروسکی
😍😍😍
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خلاقیت
با بطری های پلاستیکی گلدون برای سبزه هاتون درست کنید
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم ویدیوی شیرینی رزت با حضور افتخاری گندم😍
خوب گوش بدید میخوام نکته های مهمش رو بگم👇
خب در مورد این شیرینی:
♦️خیلی خوشمزه و کم شیرینه
♦️زمان پختش بین ۱۲ تا ۱۵ دقیقه است و این زمان به اندازه رزت ها و قدرت فر شما بستگی داره.پس حواستون باشه.
♦️ کره اصلا قابل جایگزینی با هیچ روغنی نیست.
اگر بوی کره حيواني رو دوست ندارید میتونید مارگارین به جاش بزنید.
♦️وقتی اطرافش طلایی شد پخته و باید از فر درش بیارین
♦️بعد از پخت روش هنوز نرمه
بهش زمان بدین کامل خنک بشه بعد راحت از کاغذ روغنی جداش کنید
♦️اینکه رزت ها تو فر کمی پهن میشن طبیعیه چون کره ی این شیرینی زیاده ولی از اول زیاد بزرگ رزت نزنید که خیلی دیگه شکلشون رو از دست بدن
♦️حتما تو ظرف دربسته نگهداری بشه
♦️من برای تزئین از شکلات تلخ و شکلات با طعم انگور که بنماری کرده بودم استفاده کردم.
♦️اگر بافت شیرینی براتون مهمه با ترازو انداره گیری دقیق کنید.اندازه ها بر اساس پیمانه حدودی گفته میشه✋
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم:
آرد قنادی: ۲۲۵ گرم 👈یا ۱ پیمانه +۳/۴ پیمانه
کره: ۱۷۵ گرم
پودر قند الک شده: ۷۵ گرم
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل خالص: ۱/۴ ق چ
نمک:یک پنس
👈آرد و نمک را مخلوط و الک کنید.کره نرم شده در دمای محیط را با پودر قند ۵ دقیقه خوب هم بزنید تا کاملا حجیم بشه.حین کار حتما کاسه دورگیری بشه.بعد سفیده و وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست بشه.آرد را مرحله مرحله اضافه و اول با لیسک بعد با همزن با مواد ترکیب کنید.وقتی خوب یکدست شد با ماسوره m1 یا m2 با فاصله رزت بزنید.
از قیف با کیفیت استفاده کنید تا در حین کار بر اثر فشار دستتون پاره نشه.
و تا فر گرم بشه سینی را یکربع بذارین تو یخچال.
روش های پخت:
در #سولاردام: با پیش گرمایش ۱۶۰ گرم بشه بعد قالب روی سه پایه کوتاه و با کانوکشن ۱۶۰ درجه حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه پخته بشه.
در فر برقی: طبقه وسط دما برای گرمایش و پخت ۱۶۵ درجه حدود ۱۵ دقیقه
در توستر: با دمای ۱۵۰ درجه گرم بشه، طبقه وسط با المنت اززیر حدود ۱۵ دقیقه
درفرگازی: بادمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم بشه، در طبقه وسط با همون دما حدود ۱۵ دقیقه کافیه
زیر شیرینی ها رنگ گرفت کافیه
ببینید و #ایده بگيريد
☘ نمونه هایی از آباژور و لوسترهای مدرن
🌕معماری،دکوراسیون،خلاقیت
ُ#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیــریــم