eitaa logo
❣ترفند |ایده،خلاقیت،سرگرمی|❣
3.1هزار دنبال‌کننده
20.6هزار عکس
23.9هزار ویدیو
47 فایل
﷽ ترفند ایده خلاقیت نکات زناشویی سلامت و زیبایی کدبانوگری #مدیر 👇 @Hossein_Hajivand #تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ اینجوری محشر میشه😋😍 مواد لازم👇👇👇 ران یا سینه مرغ زردچوبه نصف قاشق چایخوری پیاز بزرگ ۱ عدد فلفل دلمه ۱/۲ متوسط هویج ۱ عدد ادویه (نمک،فلفل سیاه،دارچین) زعفران 4,5 قاشق غذاخوری آب گرفته رب گوجه آبلیمو دلخواه (اگر دوست دارین طعم غذاتون ترش تر بشه😊)۱/۵ ساعت تا ۲ بپزه
11.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته چین مجلسی😍😋 گوشت راسته گوسفندی ۱ کیلو نمک ۱ قاشق فلفل سیاه ۱ قاشق زرد چوبه ۱ قاشق داچین ۳ عدد پیاز ۱ عدد بادمجون ۲ عدد ماست هم زده ۲ پیمانه ۶ عدد زرده تخم مرغ ۴ قاشق زعفرون نمک و فلفل سیاه وهل نصف قاشق چای خوری روغن ۴ قاشق برنج ایرانی ۴ پیمانه خلال پسته ۴ قاشق خلال بادوم ۴ قاشق شکر ۱ قاشق زعفرون ۱ قاشق
25.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دمپخت عدس شیرازی اگر کلم پلو شیرازی دوست داری حتما این غذارو امتحان کن😋😍😍😋 مواد لازم برای ۷ نفر:۱ عدد کلم برگ متوسط،۲ عدد پیاز بزرگ،۴ عدد هویج،گوشت به اندازه لازم،یک و نیم پیمانه عدس،۴ پیمانه برنج،سبزی: ۳ دسته ریحون، ۲ دسته ترخون، یک‌دسته شوید، ۱ دسته تره، ۱ دسته جعفری،نمک و زردچوبه و فلفل سیاه،یک عدد لیمو ترش کوچک برای کلم برای این غذا میتونین از هرنوع گوشتی استفاده کنید یا اصلا گوشت نریزین و جایگزین با استاک گوشت یا مرغ درست کنید 🌟
18.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی‌ رو اینجوری درست کن 😍😋 . این ویدیو رو حتما سی.وش کن که تو اولین فرصت درست کنی . مواد اولیه قابل دسترس هم داره که همه تو خونه هاشون دارن ، نیاز نیس که برید بخرید . طرزتهیه مایع جوجه چینی: یک کیلو آرد سفید گندم (آرد 000) رو میریزیم . یک قاشق غذا خوری نمک‌ یک قاشق غذا خوری فلفل یک قاشق و نصف غذاخوری بکینگ پودر . شش عدد تخم مرغ رو ، به مواد اضافه میکنیم . ۴عدد دلستر رو میریزیم زعفرون دم کرده رو اضافه میکنیم‌ و هم‌ میزنیم تا به غلظت برسه تا یکمی کش بیاد فیله هارو به صورت نواری برش دادیم رو داخل مایعمون‌‌میریزیم و بعد از ۲-۳ دقیقه برشون میداریم تا مایع به خورد فیله مون‌بره داخل روغن داغ به مدت ۴-۵دقیقه میندازیم تا روغن کمتری جذب کنه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شیک و از دست بدی ضرر کردی انقدر که سه سوته و خوشمزس😍 مواد لازم : تَک تَک ۴ بسته بستنی شیری شکلاتی ۴ عدد شیر یک لیوان 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلوق آجیلی رنگی😍🍃 آجیل دلخواه (بادام، پسته، فندق، گردو) ۱ پیمانه ژله دلخواه ( آلبالو، لیمو، آناناس و..) ۲ بسته پودر نارگیل یا پودر پسته ۱ پیمانه هل ۱ قاشق چای خوری گلاب ۲ قاشق سوپ خوری نشاسته ۱/۴ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه آب ۲ پیمانه طرز تهیه ۱- پودر نشاسته رو با ۱ پیمانه آب سرد مخلوط میکنیم. ۲- شکر را با ۱ پیمانه دیگر آب روی حرارت گذاشته تا داغ شده و شروع به جوشیدن کند. ۳- ژله را درمخلوط آب و شکر ریخته و هم می زنیم تا کاملاْ مخلوط شود. ۴- نشاسته حل شده را اضافه می کنیم. ۵- مرتباْ هم زده تا شروع به غلیظ شدن کند. ۶- گلاب و هل را می ریزیم. ۷- مواد را برای ۲ دقیقه می جوشانیم. ۸- از روی اجاق برمی داریم و برای ۱۰ دقیقه در دمای اتاق نگه داشته تا کمی خنک شود. ۹- آجیل را اضافه می کنیم. ۱۰- قالب مستطیل، اندازه ۲۰ در ۲۵ سانت را با کاغذ روغنی می پوشانیم. ۱۱- مقداری پودر نارگیل یا پسته در قالب می ریزیم. ۱۲- مواد باسلق را روی پودر نارگیل می ریزیم. ۱۳- بعد از ۵ دقیقه پودر نارگیل یا پسته بیشتری را سراسر سطح باسلق پخش می کنیم. ۱۴- بمدت ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم. ۱۵- به شکل دلخواه برش می زنیم. ❤️ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این تیکا بریانی با ذائقه ی ما خیلی جوره 700 گرم سینه مرغ برای مرینیت مرغ: 1 لیوان‌ ماست یک قاشق غذاخوری سیر و زنجبیل آب لیمو روغن 1.5 قاشق غذاخوری ادویه ماسالا 1 قاشق غذاخوری زردچوبه 1/2 قاشق پاپریکا پودر فلفل قرمز به دلخواه نمک برای برنج: 2.5 لیوان برنج خیس خورده زیره نمک بقیه مواد: پیاز سرخ شده گشنیز تازه نعناع(اختیاری) گوجه فرنگی فلفل تند زعفران دم کرده مرغ ها را 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا تکه های مرغ مزه دار شوند،سپس در تابه تفت دهید و پیاز سرخ شده و گوجه فرنگی را اضافه کنید و بعد چند دقیقه حرارت را خاموش کنید و مواد را لابه لای برنج آبکش شده قرار دهید 🌟
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوبیه این فینگرفود اینه که میتونی❌ از شب قبل از مهمونیت آمادش کنی و روز مهمونی فقط از داخل یخچال بیاری روی میز.😍🤤🤌🏼 هرچی بمونه خوشمزه تر هم میشه. ⭕️از مزایای دیگش بخوام بگم اینه که نونش با خودش سرو میشه و سیر کننده هم هست. ترکیب موادشم جوریه که مزه ی الویه یا کیک مرغ نمیده و یه ترکیب جدید و متفاوته.😎 🛑بشدت خوش خوراکه و عمرا حتی یه دونه ازش سر میز باقی بمونه.🌝 ❗️در نهایت موادش کاملا در دسترسه. ❎مواد لازم: سیب زمینی یک عدد بزرگ سینه ی مرغ پخته یک عدد بزرگ خیار شور ۳ عدد متوسط پنیر فتا یا لبنه ۱۰۰ گرم من یک مشت جعفری ریختم ولی میتونید به سلیقه ی خودتون از ترکیب شوید، برگ‌پیازچه، گشنیز یا ریحان هم استفاده کنید. فلفل سیاه نان تست معمولی یا نان تست جو من از نان تست جو استفاده کردم. به جز انار روشون رو میتونید با گردو نگینی، گوجه گیلاسی، زیتون، بادام یا برگ جعفری تزیین کنید.🥰 خیلی خیلی راحت و خوشمزه هست.👌🏼 اگه خرد کن یا غذا ساز ندارید، سیب زمینی رو تا داغه با گوشتکوب پوره کنید. مرغ رو با چاقو ساطوری کنید، خیار شور‌رو هم میتونید ریز نگینی کنید هم میتونید رنده بزنید. سبزی رو هم ساطوری کنید. بعد همشون رو باهم ترکیب کنید. میتونید مقدار مرغ یا سیب زمینیش رو بیشتر کنید که موادتون سفت تر بشه، ولی مقدار خیار شور و پنیر رو به سلیقه ی خودتون زیاد و کم نکنید چون ممکنه موادتون انقدر شل بشه که نتونید قالب بزنید. اگه خواستید موادتون قرمز بشه برای شب یلدا میتونید بهش پودر لبو بزنید یا رنگ خوراکی اضافه کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش حلوا نارگیل 😋😍 با اختلاف خوشمزه‌ترین حلواست😋 . حتما ۱ بار امتحانش کنید، حلوای نارگیل واقعا نظیر نداره🥹😍 هرجوری هم که بخواید میتونید تزیینش کنید که خب این مدل من، ساده و شیکه.🤗🌹 . ✅مواد لازم آرد قنادی: ۱ لیوان روغن مایع: نصف لیوان آب جوش: ۲/۳ لیوان شکر: نصف لیوان (که باید توی آب جوش حل کنید) زعفرون دم شده: ۱ ق غ گلاب: ۲ ق غ پودر نارگیل : نصف لیوان برای داخل حلوا و پودر نارگیل به میزان لازم برای تزیین و غلتوندن 🟠 اگه از پودر نارگیل چرب برای داخل حلوا استفاده کنید عطر و طعمش خیلی خیلی بهتر میشه و بافتشک لطیف تر میشه. آرد رو الک‌ میکنیم و روی حرارت خیلی ملایم ۱۰ دقیقه تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته شه ‌ اصلا نباید تغییر رنگ بده ، بعد روغن اضافه میشه و در حد مخلوط شدن تفت میدیم و بعدشم شکر آب رو اضافه میکنیم (طی ۲ مرحله) و بعد گلاب و زعفرون رو اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه داغ میزنیم تا حلوا جمع شه. بعد از این مدت پودر نارگیلو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن حدود ۵ دقیقه داغ میزنیم. اگه خیلی خشک بود، یکی دو قاشق گلاب اضافه کنید.🤗 چون میزان جذب رطوبت آردها متفاوته. میتونید قالب بزنید یا مثل من با دست گرد کنید و تو پودر نارگیل بغلتونید و با گل سرخ تزیین کنید. برای زیرش میتونید از کپسول کاغذی هم استفاده کنید که خب برای نذری دادن اینجوری بهتره🥹😍 🌟