16.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تابهای خوشمزه و لذیذ😋
مواد لازم :
گوشت چرخ شده نمک
فلفل سیاه پیاز
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش پیتزا چیپسی 😋
.🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرطرفدارترین دیزاینهای ناخن
🍃🌸
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شینیون عروس
چه خوشکله این مدل...واسه وقتایی که مشتری مدل موی سریع میخواد مناسبه😍
--------------------------♦️-----------------------------
🔰کانال آموزش رایگان میکاپ و شینیون
🍃🌸
حوالی چهل تا پنجاه سالگی فهمیدم
هر چه زیستم اشتباه بود😢
🔻حالا میفهمم ...
چیزی بالاتر از سلامتی
چیزی بهتر از لحظه حال
با اهمیتتر از شادی
با ارزشتر از رویاهای قشنگ؛
نفس هایی که نفهمیده
دَم و بازدَم میشدند نیست...
🔻حالا میفهمم یک قلب و کبدِ سالم
چند برابر سوادم ارزشمند است
دیسک کمرم از متراژِ خانه،
آرامش روحم از تمامِ نگرانیهایم،
شادیام از تمام لحظههای عبوسم،
امیدم از همه یأسهایم باارزشتر بود...
🔻و چقدر یک ثانیه بیشتر کنار فرزندم زنده بمانم ارزش تمام شغلها را دارد...
قدر لحظههایمان را بیشتر بدانیم🕰⌛️
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معجون پرتقالی🍊🍵
برای درمان سرفه ، سر پرتقال رو برش میدیم وسط پرتقال رو خالی میکنیم ی مقدار نمک داخلش میریزیم پرتقال رو داخل ی قابلمه روحی میزاریم و داخل آب درحال جوش میزاریم نیم ساعت بمونه بعد نیم ساعت از آب خارج و نوش جان کنید برای سرماخوردگی و گلودرد عالیه! 🍊
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی سنتی😋🍨🍧
۱. خامه ۸۰ گرم
۲.شیر پرچرب ۴ پیمانه
۳.شکر ۱و ۱٫۲ پیمانه
۴.گلاب نصف پیمانه
۵.ثعلب ۲ ق چ
۶.خلال پسته ۲ ق غ
۷.زعفرون یک ق غ
طرز تهیه 😎👇
✅شیر رو روی حرارت قرار بدین تا به جوش بیاد
✅بعد از جوش اومدن شیر حرارت رو کم کنین
✅ گلاب و زعفرون رو به شیر اضافه کنین و خوب هم بزنین
✅ ثعلب و شکر رو با هم مخلوط کنین و اونو قاشق قاشق به شیر اضافه کنین و مدام هم بزنین
✅ چند دقیقه بعد از اضافه کردن ثعلب، مایع بستنی شما غلیظ میشه اونو از روی حرارت بردارین و از صافی رد کنین تا موادتون صاف و یکدست بشه
✅توی یه کاسه بزرگ مقداری یخ بریزین و کاسهای که مایع بستنی رو توی اون ریخته بودین روی یخها قرار بدین و همزمان بستنی رو هم بزنین تا به دمای محیط برسه
✅اونو از روی یخ بردارین و به مدت ۳۰ دقیقه توی فریزر بذارین ( ممکنه برا یخچال شما ۴۵ دقیقه نیاز باشه)
✅ بعد از ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دوباره اونو از فریزر بیرون بیارین و هم بزنین و دوباره به فریزر برگردونین( این کار را ۵ الی ۶ بار انجام بدین ) تا بستنی کشدار بشه✔️
#بستنی_سنتی
🎉
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر تکنفره 😋😍
راز نرم شدن کراست چیز کیک 🍰🤫😉
البته که این دسر فقط شبیه چیز کیکه و پنیر و خامه نداره 😉 کراستش انقدر نرم و پنبه ای میشه که عاشقش میشید چون هم سس کارامل داره هم یه مقداری از ژله که روش میریزید رو جذب میکنه 👌🏻😋
برای درست کردنش احتیاج داریم به :👩🏻🍳
پودر ژله آلواورا ۲ بسته🌵
بیسکوییت پتی بود 🍪
کره بنماری شده 🧈
سس کارامل فرمند 🍮
۱لیوان شیر هم دمای محیط 🥛
میوه های دلخواه (من از موز، توت فرنگی، پرتقال و آووکادو استفاده کردم🍌🍓🍊🥑)
تمام مراحل اماده کردنش توی ویدئو با همه ی نکات گفته شده 😊👌🏻
بهتره بعد از ریختن میوه و ژل الواورا حداقل ۴ ساعت زمان بدین که طلق راحت جدا بشه 😍
#دسر_تکنفره
🎉
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
پیاز : یک عدد متوسط
آرد سوخاری: نصف کاسه ماست خوری
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار دلخواه
سیب زمینی: سه عدد متوسط
کدو خورشتی: سه عدد متوسط
گوجه: 3 عدد متوسط
روغن برای سرخ کردن: به اندازه کافی
رب گوجه: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز، آردسوخاری، نمک، فلفل و ادویه ترکیب کنید و توی مخلوط کن بریزید. بعد از چند دقیقه ترکیب رو به صورت گوله در بیارید و توی سینی فر بذارید.
سیب زمینی و کدو خورشتی رو خرد کنید و توی روغن سرخش کنید. بعد روی گوشت چرخ کرده بریزید. گوجه ها رو حلقه حلقه کنید و روی مواد بچینید.
رب گوجه رو با دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق آبلیمو ترکیب کنید تا رقیق بشه. بعد هم روی مواد بریزیدش. روی غذا ورقه فویل بکشید و بذارید به مدت 30 دقیقه در دمای 185 درجه فر بپزه.
🌟
11.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_دارچینی😋😍
میتونید برای نذریا یا اربعین این حلوای خوشمزه رو درست کنید 😍
✅آرد برنج یک لیوان، شکر ۱/۵تا ۲ لیوان، روغن مایع نصف لیوان، آب ۵ لیوان، گلاب نصف لیوان، پودر هل 1 ق چ، پودر دارچین ۲ق غ، زعفران دم شده
❌حتما آرد ۴۵دقیقه تفت دهید حرارت ملایم
❌آب اضافه کردید مرتب هم بزنید که آردگلوله نشه
❌مراقب باشید پودر دارچین نسوزه خیلی زود از حرارت بردارید
❌زمانی که همه مواد به حلوا اضافه کردید حرارت زیاد کنید مرتب هم بزنید تا زمانی که مثل کلیپ قاشق به حلوا نچسبد
❌ظرفی که قراره حلوا داخلش بریزید قبلش کمی چرب کنید بعد با قاشق چرب قاشق زنی کنید
🌟