eitaa logo
❣ترفند |ایده،خلاقیت،سرگرمی|❣
3.2هزار دنبال‌کننده
20.4هزار عکس
24.1هزار ویدیو
47 فایل
﷽ ترفند ایده خلاقیت نکات زناشویی سلامت و زیبایی کدبانوگری #مدیر 👇 @Hossein_Hajivand #تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7
مشاهده در ایتا
دانلود
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عروس چه خوشکله این مدل...واسه وقتایی که مشتری مدل موی سریع میخواد مناسبه😍 --------------------------♦️----------------------------- 🔰کانال آموزش رایگان میکاپ و شینیون 🍃🌸
حوالی چهل تا پنجاه سالگی فهمیدم  هر چه زیستم اشتباه بود😢 🔻حالا می‌فهمم ... چیزی بالاتر از سلامتی چیزی بهتر از لحظه حال با اهمیت‌تر از شادی با ارزش‌تر از رویاهای قشنگ؛ نفس هایی که نفهمیده دَم و بازدَم می‌شدند نیست... 🔻حالا می‌فهمم یک قلب و کبدِ سالم چند برابر سوادم ارزشمند است دیسک کمرم از متراژِ خانه، آرامش روحم از تمامِ نگرانی‌هایم، شادی‌ام از تمام لحظه‌های عبوسم، امیدم از همه‌ یأس‌هایم باارزش‌تر بود... 🔻و چقدر یک ثانیه بیشتر کنار فرزندم زنده بمانم ارزش تمام شغل‌ها را دارد... قدر لحظه‌هایمان را بیشتر بدانیم🕰⌛️
بعضی انسان‌ها دنیارو "زیباتر" می‌کنند! اونایی که: "به دوست خود یادآوری می‌کنند" که همیشه عزیزند! 🌸 اونا که غم هیچ‌کس را تاب نمی‌آورند ، تو را بخاطر خودت‌‌می‌خواهند "انسان‌هایی‌که هیچ‌وقت" منفعت رو، دلیل "دوستی تصور نکرده‌اند تقدیم به تک‌تک دوست های عزیز و با معرفت🌸🍃
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معجون پرتقالی🍊🍵 برای درمان سرفه ، سر پرتقال رو برش میدیم وسط پرتقال رو خالی میکنیم ی مقدار نمک داخلش میریزیم پرتقال رو داخل ی قابلمه روحی میزاریم و داخل آب درحال جوش میزاریم نیم ساعت بمونه بعد نیم ساعت از آب خارج و نوش جان کنید برای سرماخوردگی و گلودرد عالیه! 🍊 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی سنتی😋🍨🍧 ۱. خامه ۸۰ گرم ۲.شیر پرچرب ۴ پیمانه ۳.شکر ۱و ۱٫۲ پیمانه ۴.گلاب نصف پیمانه ۵.ثعلب ۲ ق چ ۶.خلال پسته ۲ ق غ ۷.زعفرون یک ق غ طرز تهیه 😎👇 ✅شیر رو روی حرارت قرار بدین تا به جوش بیاد ✅بعد از جوش اومدن شیر حرارت رو کم کنین ✅ گلاب و زعفرون رو به شیر اضافه کنین و خوب هم بزنین ✅ ثعلب و شکر رو با هم مخلوط کنین و اونو قاشق قاشق به شیر اضافه کنین و مدام هم بزنین ✅ چند دقیقه بعد از اضافه کردن ثعلب، مایع بستنی شما غلیظ می‌شه اونو از روی حرارت بردارین و از صافی رد کنین تا موادتون صاف و یکدست بشه ✅توی یه کاسه بزرگ مقداری یخ بریزین و کاسه‌ای که مایع بستنی رو توی اون ریخته بودین روی یخ‌ها قرار بدین و همزمان بستنی رو هم بزنین تا به دمای محیط برسه ✅اونو از روی یخ بردارین و به مدت ۳۰ دقیقه توی فریزر بذارین ( ممکنه برا یخچال شما ۴۵ دقیقه نیاز باشه) ✅ بعد از ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دوباره اونو از فریزر بیرون بیارین و هم بزنین و دوباره به فریزر برگردونین( این کار را ۵ الی ۶ بار انجام بدین ) تا بستنی کشدار بشه✔️ 🎉
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر تکنفره 😋😍 راز نرم شدن کراست چیز کیک 🍰🤫😉 البته که این دسر فقط شبیه چیز کیکه و پنیر و خامه نداره 😉 کراستش انقدر نرم و پنبه ای میشه که عاشقش میشید چون هم سس کارامل داره هم یه مقداری از ژله که روش میریزید رو جذب میکنه 👌🏻😋 برای درست کردنش احتیاج داریم به :👩🏻‍🍳 پودر ژله آلواورا ۲ بسته🌵 بیسکوییت پتی بود 🍪 کره بنماری شده 🧈 سس کارامل فرمند 🍮 ۱لیوان شیر هم دمای محیط 🥛 میوه های دلخواه (من از موز، توت فرنگی، پرتقال و آووکادو استفاده کردم🍌🍓🍊🥑) تمام مراحل اماده کردنش توی ویدئو با همه ی نکات گفته شده 😊👌🏻 بهتره بعد از ریختن میوه و ژل الواورا حداقل ۴ ساعت زمان بدین که طلق راحت جدا بشه 😍 🎉
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده مواد لازم: گوشت چرخ کرده: نیم کیلو پیاز : یک عدد متوسط آرد سوخاری: نصف کاسه ماست خوری نمک، فلفل و ادویه: به مقدار دلخواه سیب زمینی: سه عدد متوسط کدو خورشتی: سه عدد متوسط گوجه: 3 عدد متوسط روغن برای سرخ کردن: به اندازه کافی رب گوجه: دو قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز، آردسوخاری، نمک، فلفل و ادویه ترکیب کنید و توی مخلوط کن بریزید. بعد از چند دقیقه ترکیب رو به صورت گوله در بیارید و توی سینی فر بذارید. سیب زمینی و کدو خورشتی رو خرد کنید و توی روغن سرخش کنید. بعد روی گوشت چرخ کرده بریزید. گوجه ها رو حلقه حلقه کنید و روی مواد بچینید. رب گوجه رو با دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق آبلیمو ترکیب کنید تا رقیق بشه. بعد هم روی مواد بریزیدش. روی غذا ورقه فویل بکشید و بذارید به مدت 30 دقیقه در دمای 185 درجه فر بپزه. 🌟
11.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍 میتونید برای نذریا یا اربعین این حلوای خوشمزه رو درست کنید 😍 ✅آرد برنج یک لیوان، شکر ۱/۵تا ۲ لیوان، روغن مایع نصف لیوان، آب ۵ لیوان، گلاب نصف لیوان، پودر هل 1 ق چ، پودر دارچین ۲ق غ، زعفران دم شده ❌حتما آرد ۴۵دقیقه تفت دهید حرارت ملایم ❌آب اضافه کردید مرتب هم بزنید که آردگلوله نشه ❌مراقب باشید پودر دارچین نسوزه خیلی زود از حرارت بردارید ❌زمانی که همه مواد به حلوا اضافه کردید حرارت زیاد کنید مرتب هم بزنید تا زمانی که مثل کلیپ قاشق به حلوا نچسبد ❌ظرفی که قراره حلوا داخلش بریزید قبلش کمی چرب کنید بعد با قاشق چرب قاشق زنی کنید 🌟
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این میزان مواد برای حدود ۶ تا ۸ عدد ساندویچ کافیه: سینه مرغ خرد شده ۵۰۰گرم نمک ۱ق م(قاشقی که داخل کلیپ میبینید) فلفل سیاه ۱/۲ ق م پاپریکا ۱ق م پیاز ۱عدد درشت زعفران دم کرده به مقدار دلخواه (به جای زعفران می تونید زردچوبه بزنید) فلفل دلمه ای ۱عدد درشت ذرت ۱ کاسه ماست خوری قارچ ۱۰ عدد پنیر پیتزا مقداری(اختیاری هست) سینه مرغ را بصورت نواری وباریک برش بزنید سپس با مقدار کافی ازنمک،فلفل سیاه،پاپریکا،مقداری زعفران دم کرده و پیاز خلالی شده مزه دار کنید، حداقل ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید، دراین فاصله سس خیار شور را آماده کنید که ترکیبی از: سس مایونز+سس خردل+خیار شور نگینی خردشده و جعفری ساطوری شده هست سس مایونز ۳ ق غ پر سس خردل ۱ق غ پر خیار شور نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم (۶_۵ عدد بزرگ) جعفری ساطوری شده یک کاسه ماست خوری پس از مزه دار شدن،مرغها را درون تابه ای بریزید(۲ ق غ روغن داخل تابه بریزید ) وبا حرارت ملاااایم اجازه دهید تا مرغها کم کم پخته شوند واب ان جمع گردد( با حرارت ملایم رو به کم زمان بدین تا مرغ با آب پیاز ومواد مزه دار، پخته وطعم دار شود) 🌟