عسل به کمک دیاستاز های موجود در خود چربی های اطراف قلب را آب می کند . به همین دلیل مصرف عسل طبیعی به سالخوردگان و بیماران قلبی توصیه می گردد.
دیاستاز همان عامل رسوب یا شکرک بستن عسل میباشد.
لازم به توضیح است عسل طبیعی در نهایت سفت می شود و شکرک میزند که این زمان شکرک بستن بسته به گلهایی که زنبور از آنها شهد جمع نموده است از دو ماه تا چند سال متفاوت است.
@tarfand_asan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده ترمیم سیم شارژر🍃
@tarfand_asan
17.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجان شکم پر 😋
@tarfand_asan
#جعفری
جعفری سه برابر پرتقال ویتامین ث و 2 برابر اسفناج آهن دارد به همین دلیل مانع ریزش مو می شود. جعفری آهن بدن را تامین می کند و برای زنان واجب است
@tarfand_asan
28.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیغه چرخ گوشت رو اینجوری تیز کن👌
@tarfand_asan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اندازه های دقیق شعله زرد🍃
@tarfand_asan
بوعلی سینا معتقد بود اگر "پودرسنجد" با "شیر یا ماست" مخلوط شود و خورده شود کاملا پادرد و آرتروز را درمان میکند !
▫️اگر یهویی سرتون درد گرفت ، سنجد بخورید چون معجزه میکنه ! 👌
@tarfand_asan
دلبر و یارِ من تویی، رونق کارِ من تویی
باغ و بهارِ من تویی، بهرِ تو بود بودِ من
#مولانا
@tarfand_asan
صبحانه_عسل_آبلیمو
به دلایل خیلی مهم سعی کنیدکه هر روزصبح کمی لیموترش درآب عسل بنوشید
ضدسرطان
بهبودگوارش
افزایش انرژی
افزایش ایمنیبدن
افزایش قدرت مغز
کمک به کاهش وزن
@tarfand_asan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده درست کردن دیوار کوب ❤️
@tarfand_asan
⚠️آب کتری رو دو بار نجوشونید !
ویلیام گورمن، کارشناس انجمن چای و نوشیدنیهای بریتانیا گفت جوشاندن آب بیش از یکبار برای سلامتی انسان خطرناکه. این کار باعث کاهش اکسیژن و نیتروژن تو آب میشه..
معمولا همه برای درست کردن چای همون آب موجود تو کتری رو چند بار جوش میارن اما این کار پیامدهای خطرناک برای سلامتی شما داره و باید هربار آب تازه تو کتری ریخت..
دکتر هانی الناظر، مدیر مرکز ملی تحقیقات مصر گفت در صورتی که هربار به آب جوشانده شده آب تازه اضافه کنید میتوانید اون رو دوباره بجوشونید و خطری برای شما نداره ..
اما اگر آب تازه اضافه نکنید، جوشاندن دوباره آب برای درست کردن چای یا قهوه باعث غلظت مواد معدنی و نمک تو اون میشه و این میتونه به کلیهها آسیب برسونه و باعث سنگ کلیه شه.
@tarfand_asan