2.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند بستن بند کفش
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
1.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تکنیک_های_خانه_داری
اینم یه #ترفند جدید برای دوخت دکمه
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
5.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تنگ کردن شلوار در چندد قیقه
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
2.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سبزی_آرایی
#سفره_آرایی #میوه_آرایی
سفره آرایی با خیار
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
2.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_عکاسی
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
1.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تکنیک
#ترفند
ترفند بستن دستمال گردن برای خانمها
#بخش_اول
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
2.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند
بستن بند کفش
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
#ترفند #تکنیک_های_آشپزی
برای خوشمزه كردن سویا به نكته هاى زیر دقت كنید :
ابتدا سویا را در مفدار لازم آب گرم خیس كنید و یكی دو بار آب آن را عوض كنید . وقتی سویا نرم شد ، آن را در صافى بریزید تا آب آن كاملا گرفته شود سپس در ظرفى پیاز رنده شده را سرخ كنید و به آن ادویه نمك و رب گو جه فرنگى را اضافه كنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید .
در این مرحله 2 قاشق غذا خورى آبغوره را نیز به مواد اضافه كنید اندكى صبر كرده و یك استكان آب به این مخلوط اضافه كنید حالا درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بپزد . حالا سویاى شما مزه دار شده است . آین را به ماكارونى یا خوراك مى توانید اضافه كنید.
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
زمان لازم برای خیساندن و پخت حبوبات بدون ایجاد نفخ معده
لپه : زمان خیساندن:3تا5 دقیقه، مدت پخت حداکثر45 دقیقه
نخود: زمان خیساندن:12 ساعت در آب ولرم، پخت60 تا 90دقیقه
عدس:نیازی به خیساندن ندارد و در 30 تا 40 دققه میپزد.
لوبیا سفید: زمان خیساندن 12 ساعت، زمان پخت70 تا90 دقیقه
لوبیا قرمز: 12 ساعت در آب ولرم خیس بخورد و 45 تا50 دقیقه بپزد.
لوبیا چیتی:12 ساعت خیس بخوردو بین 70 تا 90 دققه بپزد.
ماش: دوازده ساعت خیس بخورد و بین 30 تا 50 دقیقه بپزد
لوبیا چشم بلبلی: دوازده ساعت خیس بخورد و بین 45تا 50 دقیقه بپزد
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛