1.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تکنیک_های_خانه_داری
اینم یه #ترفند جدید برای دوخت دکمه
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
5.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تنگ کردن شلوار در چندد قیقه
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
2.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سبزی_آرایی
#سفره_آرایی #میوه_آرایی
سفره آرایی با خیار
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
2.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_عکاسی
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
1.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تکنیک
#ترفند
ترفند بستن دستمال گردن برای خانمها
#بخش_اول
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
2.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند
بستن بند کفش
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
#ترفند #تکنیک_های_آشپزی
برای خوشمزه كردن سویا به نكته هاى زیر دقت كنید :
ابتدا سویا را در مفدار لازم آب گرم خیس كنید و یكی دو بار آب آن را عوض كنید . وقتی سویا نرم شد ، آن را در صافى بریزید تا آب آن كاملا گرفته شود سپس در ظرفى پیاز رنده شده را سرخ كنید و به آن ادویه نمك و رب گو جه فرنگى را اضافه كنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید .
در این مرحله 2 قاشق غذا خورى آبغوره را نیز به مواد اضافه كنید اندكى صبر كرده و یك استكان آب به این مخلوط اضافه كنید حالا درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بپزد . حالا سویاى شما مزه دار شده است . آین را به ماكارونى یا خوراك مى توانید اضافه كنید.
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
زمان لازم برای خیساندن و پخت حبوبات بدون ایجاد نفخ معده
لپه : زمان خیساندن:3تا5 دقیقه، مدت پخت حداکثر45 دقیقه
نخود: زمان خیساندن:12 ساعت در آب ولرم، پخت60 تا 90دقیقه
عدس:نیازی به خیساندن ندارد و در 30 تا 40 دققه میپزد.
لوبیا سفید: زمان خیساندن 12 ساعت، زمان پخت70 تا90 دقیقه
لوبیا قرمز: 12 ساعت در آب ولرم خیس بخورد و 45 تا50 دقیقه بپزد.
لوبیا چیتی:12 ساعت خیس بخوردو بین 70 تا 90 دققه بپزد.
ماش: دوازده ساعت خیس بخورد و بین 30 تا 50 دقیقه بپزد
لوبیا چشم بلبلی: دوازده ساعت خیس بخورد و بین 45تا 50 دقیقه بپزد
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
#تکنیک_های_آشپزی
رفع بوی آزار دهنده ماهی
گاهی اوقات بوی مرغ و ماهی آنقدر آزاردهنده می شود که واقعا نمی دانید باید چه کنید.
آب لیموترش را با کمی آب مخلوط کنید و بعد مرغ و ماهی را با آن بشویید. در مرحله بعد، کمی نمک به لیموترش اضافه کنید و آرام آرام روی مرغ و ماهی بمالید. به این ترتیب بوی مرغ و ماهی از بین می رود.
رزماری در از بین بردن بوی ماهی معجزه میکند.
کافی است دو شاخه کوچک رزماری را داخل روغنی که ماهی را در آن سرخ میکنید بیندازید و با خیال راحت غذا را سرخ کنید.
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛