2.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند
بستن بند کفش
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
#ترفند #تکنیک_های_آشپزی
برای خوشمزه كردن سویا به نكته هاى زیر دقت كنید :
ابتدا سویا را در مفدار لازم آب گرم خیس كنید و یكی دو بار آب آن را عوض كنید . وقتی سویا نرم شد ، آن را در صافى بریزید تا آب آن كاملا گرفته شود سپس در ظرفى پیاز رنده شده را سرخ كنید و به آن ادویه نمك و رب گو جه فرنگى را اضافه كنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید .
در این مرحله 2 قاشق غذا خورى آبغوره را نیز به مواد اضافه كنید اندكى صبر كرده و یك استكان آب به این مخلوط اضافه كنید حالا درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بپزد . حالا سویاى شما مزه دار شده است . آین را به ماكارونى یا خوراك مى توانید اضافه كنید.
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
زمان لازم برای خیساندن و پخت حبوبات بدون ایجاد نفخ معده
لپه : زمان خیساندن:3تا5 دقیقه، مدت پخت حداکثر45 دقیقه
نخود: زمان خیساندن:12 ساعت در آب ولرم، پخت60 تا 90دقیقه
عدس:نیازی به خیساندن ندارد و در 30 تا 40 دققه میپزد.
لوبیا سفید: زمان خیساندن 12 ساعت، زمان پخت70 تا90 دقیقه
لوبیا قرمز: 12 ساعت در آب ولرم خیس بخورد و 45 تا50 دقیقه بپزد.
لوبیا چیتی:12 ساعت خیس بخوردو بین 70 تا 90 دققه بپزد.
ماش: دوازده ساعت خیس بخورد و بین 30 تا 50 دقیقه بپزد
لوبیا چشم بلبلی: دوازده ساعت خیس بخورد و بین 45تا 50 دقیقه بپزد
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
#تکنیک_های_آشپزی
رفع بوی آزار دهنده ماهی
گاهی اوقات بوی مرغ و ماهی آنقدر آزاردهنده می شود که واقعا نمی دانید باید چه کنید.
آب لیموترش را با کمی آب مخلوط کنید و بعد مرغ و ماهی را با آن بشویید. در مرحله بعد، کمی نمک به لیموترش اضافه کنید و آرام آرام روی مرغ و ماهی بمالید. به این ترتیب بوی مرغ و ماهی از بین می رود.
رزماری در از بین بردن بوی ماهی معجزه میکند.
کافی است دو شاخه کوچک رزماری را داخل روغنی که ماهی را در آن سرخ میکنید بیندازید و با خیال راحت غذا را سرخ کنید.
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
#همسرداری
💢خانمها به شنیدن جملات عاشقانه نیاز دارند.
فکر نکنید اگر سن و سالی از آنها گذشته یا مشغول تربیت بچهها هستند دیگر شنیدن دوستت دارم حال و هوایشان را بهاری نمیکند!💞✨
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
آشنایی با لوازم #سفره_آرایی
چاقوی شماره ۱ (برای ورقه کردن گوشتها یا میوه های بلند)
چاقوی شماره ۲ (برای بریدن و ورقه کردن)
چاقوی شماره ۳ تا ۵ (برای خرد کردن و بریدن )
چاقوی شماره ۶ (-ساطور- برای بریدن و خرد کردن )
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
آشنایی با لوازم #سفره_آرایی
چاقوهای شماره ۱تا ۳ (برای حکاکی شیارهای مختلف )
چاقوهای شماره ۴ تا ۶ (برای خارج کردن داخل سبزیجات )
چاقوی شماره ۷ (برای ایجاد شیار مستقیم و کنده کاری )
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
آشنایی با لوازم #سفره_آرایی
۱- قاشق توپی (برای خالی کردن داخل سبزیها و میوه ها )
۲- ورقه کن فنری (برای فنری کردن سبزیها )
۳- کاتر دوطرفه (برای فنری کردن سیب زمینی و هویج و …)
۴- مجموعه اسکنه ها (برای حکاکی بصورت U و V و زیگزاگ)
۵- مجموعه قالبها (برای طراحی سبزیها و میوه ها)
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
#نکاتلباسپوشیدن
نرم کردن تیشرتها با استفاده از نمک🍁🌾
برخی از تیشرتهای نخی خیلی خشک هستند و پوشیدن آنها احساس خوشایندی به ما نمیدهد. برای برطرف کردن این مشکل تکنیکی وجود دارد که البته زمان و حوصلهی زیادی میطلبد. برای این کار تیشرت نخی خود را برای ۳ روز داخل آب نمک قرار دهید و سپس با آب بشویید.
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
آشنایی با لوازم #سفره_آرایی
رنده شماره ۱ تا ۳ (برای درست کردن رشته های بلند و نازک از کدو، پنیر و سیب زمینی )
چاقوی دندانه دار شماره ۴ ( برای بریدن و ورقه کردن )
وسیله شماره ۵ ( برای فرم دادن به هویج و خیار و …)
پوست کن دوطرفه ( برای پوست کندن میوه ها و سبزیجات )
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
#تکنیکهای_آشپزی
جلوگیری از سر رفتن باقالا، نخودفرنگی، ماکارونی
برای جلوگیری از سر رفتن نخودفرنگی و ماکارونی کمی زردچوبه در آب آن بریزید و برای جلوگیری از باقلا کمی نمک داخل آب آن بریزید.
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛