eitaa logo
ترفند خونه 🏠
11.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
17.6هزار ویدیو
2 فایل
خونه داری بلد باشی؛ از زندگی لذت میبری😍 . . . . . . . . . . . . . . . ❌ کانال خصوصیه اگه لفت بدی؛ گمش میکنی 🤔 ✅میتونی بیصداش کنی 😍
مشاهده در ایتا
دانلود
2.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 بهترین روش برای خرد کردن پیاز 🔪️ 👍🏼 . ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
🌰🥜هر مغز خواصی دارد: 👈🏻گردو: منبع امگا3 و تقویت کننده هوش 👈🏻بادام: استخوان ساز و تقویت کننده سیستم ایمنی 👈🏻پسته: خونساز ومحرک رشد 👈🏻فندق:منبع ویتامین E . ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
891K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش تزیین دستمال سفره به شکل خرگوش که برای سفره مهمونی جذاب و زیباست. 👌 . ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
برای اینکه یه قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشوخاموش کنید . ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
کپک در مربا گاهی مربا کپک می‌زند و دلیل آن نگهداری مربا در خارج از یخچال و در قفسه‌های آشپزخانه نیست بلکه علت اصلی به وجود آب اضافی و شل بودن مربا برمی‌گردد. در این موارد، اگر کپک مربا سطحی باشد، می‌توان آن را به دقت جدا کرد اما اگر کپک‌زدگی زیاد باشد، بهتر است مربا را دور ریخت. البته توصیه می‌شود بعد از برداشتن کپک سطحی، بقیه آن را بجوشانید تا هم مربا ضدعفونی شده و هم غلظت آن افزایش پیدا کند. در ضمن هیچ وقت مربا را درون ظرف خیس نریزید. . ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
🔸شما باید حداقل دو تخته برش در آشپزخانه خود داشته باشید: یکی برای گوشت و ماهی و دیگری برای غذاهایی که نیازی به پخت و پز ندارند. لازم است از آلودگی جلوگیری شود زیرا گوشت خام می تواند حاوی باکتری های خطرناکی باشد که فقط در طی پختن کشته می شوند. برای جلوگیری از اشتباه گرفتن تخته ها تخته های رنگی مختلف یا تخته هایی که دارای لبه های رنگی هستند را خریداری کنید. . ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
‍ ‍ دوستان گلم یک وقتایی پیش میاد که مواد سفید کننده تو خونه ندارید برای براق کردن سینک میتونید از پودر ماشین استفاده کنید.حتی برای شستن ظروف چینی هم به جای وایتکس میتونید از پودر ماشین استفاده کنید چون اونقدر قوی نیست و لایه براق روی ظروف رو مثل وایتکس از بین نمیبره.حتی شستن سرامیک و روشویی حمام ودستشویی هم باهاش براق میشه.مثل مواد سفید کننده بخار و گاز سمی هم نداره خوشبو تر هم هست.من که امتحان کردم عالی بود . ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
💢 لکه هایی را که از مدتها پیش بر روی رومیزی و یا لباس باقی مانده اند را با محلول زیر پاک کنید: دو تا قاشق غذا خوری پودر لباسشویی، سه قاشق غذا خوری سرکه و یک لیتر آب گرم را با هم مخلوط کرده و لکه را با آن بشویید. . ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
درمان سردردهای ناشی از روزه! یکی از علل سردرد در رمضان کم آبی بدن می باشد. مصرف کافی میوه و مایعات در فاصله بین افطار تاسحر از کم آبی بدن و سردرد ناشی از ان جلوگیری میکند. بین مصرف میوه های آبدار و مایعات با غذا باید حداقل نیم تا یک ساعت فاصله وجود داشته باشد تا موجب سوء هاظمه نشود. . ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
پیشگیری از شایع ترین سرطانها در جهان👇 ریه : پیشگیری با کلم بروکلی سینه : پیشگیری با چای سبز روده بزرگ : پیشگیری با سیر پروستات: پیشگیری با گوجه معده : پیشگیری با زنجبیل . ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
درمان خلط گلو با دمنوش زنجبیل و فلفل سیاه و عسل ▫️مقداری زنجبیل را در یک فنجان آب حداکثر به مدت ۳ دقیقه بجوشانید و دمنوش زنجبیل را آماده کنید. می توانید از پودر زنجبیل نیز دمنوش تهیه کنید. عصاره بدست آمده را با عسل و فلفل سیاه مخلوط کنید. حداقل ۳ بار در روز این معجون را بنوشید. این ترکیب معجونی فوق العاده برای کاهش خلط است، همچنین سرفه، سرماخوردگی و گلودرد و آبریزش بینی را درمان می کند. . ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
5 روش سرخ کردن غذا برای جلوگیری از چاقی _ در صورتی که نیاز به سرخ کردن غذا است توصیه می کنیم از روغن کلزا و کانولا که حاوی امگا 3هستند و چربی‌های مفید را به ما می‌رسانند، استفاده شود. _ استفاده از روغن‌های جامد بخاطر فرآیندهای هیدروژن اسید چربی ترانس بالایی دارند که دشمن قلب محسوب می‌شود. _ کره به دلیل داشتن چربی‌های اشباع گزینه‌ مناسبی برای سرخ کردن محسوب نمی‌شود. _ بهتر است، برای سرخ کردن از تابه های دوطرفه که حداقل روغن را جذب می کند استفاده شود یا این که ته سینی فر را چرب کنیم و از آن برای سرخ کردن استفاده کنیم. _ برای غذاهایی که روغن زیادی به خود می گیرد مثل بادمجان بهتر است آن را سرخ نکنیم و به صورت آبپز مصرف کنیم و همچنین سبزی را یا سرخ نکنیم یا اگر مجبور به سرخ کردن هستیم آن را یک تفت مختصر بدهیم. . ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛