eitaa logo
ترفند خونه 🏠
11.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
17.6هزار ویدیو
2 فایل
خونه داری بلد باشی؛ از زندگی لذت میبری😍 . . . . . . . . . . . . . . . ❌ کانال خصوصیه اگه لفت بدی؛ گمش میکنی 🤔 ✅میتونی بیصداش کنی 😍
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 جرم زدایی درب ماشین لباسشویی بهترین معجون👈 ترکیب جوش شیرین+سرکه است 📋 کمی جوش شیرین وسرکه روی قسمت های جرم گرفته ریخته و بعداز ۲ساعت با مسواک پاک کنید ‌‌‌‌‌‌ ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌
نکاتی راجع به نگهداری میوه ها 🤩 سبزیجاتی مانند کاهو را باید میان دستمال کاغذی بپیچید و در ظروفی دردار قرار دهید. هرگز نباید آنها را با چاقوی فلزی قطعه قطعه کنید و در یخچال بگذارید زیرا در این صورت کاهوها قهوه ای خواهند شد. ۲ – مطمئن شوید که میوه های شما در یخچال در دمای ۱ درجه سانتی گراد هستند. ۳ – یادتان باشد که میوه ها نفس می کشند بنابراین قراردادن آنها در کیسه باعث سریع تر شدن فرآیند رسیدن آنها خواهد شد پس اگر رسیده هستند، آنها را در کیسه نگذارید. ۴ – سعی کنید از میوه فروشی هایی که میوه و سبزی های تازه می آورند، خریدتان را انجام دهید زیار هرچه میوه ها و سبزی ها خریداری شده تازه تر باشند دوره ماندگاری شان طولانی تر خواهد بود. ۵ – جای مناسب را برای نگهداری میوه هایتان انتخاب کنید، به طور مثال میوه هایی مانند انواع توت و آلبالو را بهترا ست در پایین ترین قسمت یخچال جای دهید اما میوه های بزرگی مانند گلابی، موز، پرتقال و هلو را می توان در دمای اتاق (البته دور از نور خورشید و گرما) نگهداری کرد. ۶ – دائما میوه هایتان را بررسی کنید و آنهایی که سطح شان خراب یا له شده و لکه دار هستند را از بقیه جدا کنید. ۷ – برای تازه ماندن پیاز، سیر، موسیر و سیب زمینی هرگز آنها را در یخچال نگذارید. بلکه آنها را در محیطی خنک، تاریک و خشک قرار دهید. ۸ – سیب های رسیده را از سایر میوه های تازه جدا کنید زیار سیب های رسیده از خود، گاز اتیلن متصاعد می کنند که می تواند به سرعت بر سایر میوه ها تاثیرگذار باشد.‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌
🍃 چند روش براي بهتر ماندن کاهو👇 1ّ.كاهو رو خرد كنيد و در شيشه نگه داريد. 2.كاهو رو داخل كيسه فريزر در بسته نگه داريد. 3.كاهو داخل يك ظرف گذاشته،روش يه دستمال كاغذي آشپزخونه بزاريد و در آخر روي ظرف سلفون بكشيد. ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🍃 یه شیشه اسپری خالی برمیدارین. حالا هر شیشه پاکنی، یک سوم شیشه رو شیشه پاکن میریزیم بقیشو آب تا به بالا یعنی بیشترش آب باید باشه. بعد دوقطره مایع ظرفشویی. بعدش شیشه و رو کابینت دیوارا کاشیارو با این محلول تمیز کنید دیگه لک نمیندازه البته با دستمال همه کاره. سرکه بیشتر برا جاهایی که استیله خوبه. ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
موقع برگردوندن ژله، ظرفتون رو کمی مرطوب کنید تا اگه ژله وسط ظرف نبود بتونید راحت جابجاش کنید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
خانه داری 🔸روش شستن ظروف چوبى🔻 🔸ظروف چوبى رو در قابلمه بریزید،به ان آب ویه لیوان سرکه اضافه کنيد،۱۵ دقیقه بگذاريدجوش بخورد. با اين روش ظروف ازباکتری ها پاك ميشوند. ‌‌‌‌‌‌ ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌
💎 🍃🌸 خوش بو کردن فضای خانه 🍃 🍋🌿 پوست لیمو و گیاه رزماری رو توی مقداری آب 💧 بریزین و بزارین چند ساعت بمونه👇 💦حالا این محلول رو توی اتاقها اسپری کنین و از بوی خوشش لذت ببرین. ‌‌‌‌‌‌‌‌ ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌
💁‍♀️شما قبل اومدن مهمون اولین کاری که میکنید چیه ؟🤪 بنظر من مرحله اول قبل هر مهمونی ؛ «تمیز کاری » که باید شامل: گردگیری و دستمال کشی/ تی زدن کف سالن و جاروبرقی / مرتب کردن کمد ،کابینت ها و یخچال/ شستن و تمیزی سرویس بهداشتی/و نظافت تراس (اگه دارید) و در مرحله آخر هم تمیزی گاز ؛هود ؛ و سینک. که هم خودتون کیف کنید هم مهمونا لذت ببرن. نکته بعدی اینکه :تا یک ساعت قبل اومدن مهمون میز چیده بشه و ظرفای پذیرایی شام کامل آماده باشه ،که در حضور مهمون زیاد مجبور به بودن تو آشپزخونه نشید🥴 باشد که رستگار شویم🙅‍♀️😂 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌ ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌
برای برق انداختن ظروف مسی از لیموترش و نمک درشت است. مقداری آب لیمو را با نمک مخلوط کنید و سپس روی سطح مس بکشید تا برق بیفتد. ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌ ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌
🔰 پختن لیمو عمانی در غذا 👫 بهتر است لیموهایی که رنگ روشن‌تری دارند و مزه تلخی به غذا نمی‌دهند، استفاده کنید. خوردن جرم لیمو مشکلی ندارد ولی در صورت امکان هسته آن را جدا کنید.‌‌‌‌‌‌ ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌
🌸 اگه دوست دارید خودتون همیشه سبزی تازه تو خونه داشته باشید کافیه سبزی رو داخل اب بزارید تا ریشه بزنه و بعد داخل گلدون بکارید 🌱 ‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌ ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌
❌دلایل پف نکردن کیک❌ بیشترین مشکل کیک پز ها پف نکردن کیک هست خیلی وقتا کیک حالت شیرینی به خودش میگیره و موادش به هم میچسبن و اصلا حالت پف دار ندارن چون: 1) تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده(حتما باید برای همه نوع کیک تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بمونه و بعد استفاده بشه) 2) مقدار مایعات مثل آب،شیر،ماست ،دوغ و ...دقیق نبوده یا مایع خیلی خیلی رقیق شده یا غلیظ 3) میزان هم زدن خیلی کم بوده ولی در اواخر که نباید مواد هم بخوره زیاد هم خورده و از همه مهمتر مخلوط کردن دورانی در هم زدن رعایت نشده 4) دمای فر یا خیلی زیاد بوده یا خیلی کم(اگر زیاد باشه کیک پف نمیکنه و بیشتر نپخته میمونه و اگر کم باشه کیک پف میکنه ولی به مرور پفش رو از دست میده و سفت میشه) 5) فر از قبل گرم نشده(اگر فر از قبل گرم نشه همه پف کیک میخوابه.) 6) مواد رو بدون اولویت دستور مخلوط کردید یعنی هرچیزی رو هر وقت خواستید ریختید^-^این موضوع خیلی زیاد پیش میاد و خیلی روی پف کیک تاثیر منفی داره 7) از کره یا روغن سرد و آب نشده استفاده کردید یا خیلی داغش کردید و به مواد اضافش کردی ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌