#سلامت
❗️سبزی پخته را به هیچ عنوان در فریزر نگهداری نکنید!
🔸نگهداری سبزی ها به صورت پخته در فریزر نیز باعث ترکیب نیترات با اسیدهای آمینه می شود که ماده ای به نام نیتروزامین تولید می کند، این ماده سرطان زاست و فرآیند تولید آن در یخچال و فریزر رخ می دهد.
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
رازهای آشپزهای حرفه ای رو بلدی؟😍
1) برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش رب انار بریزید
2) برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید
3) برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید
4)برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود
5)اگر میخواهید پیتزا یا بعضی از غذاهایی که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید .
6)برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال، یک تکه نان روی آن قرار دهید.
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
#سلامتی و #زیبایی
#ماسک تخم مرغ و لیمو
تنگ کردن منافذ پوست
روشن شدن پوست
آب یک لیمو تازه رو و با یه سفیده تخم مرغ ترکیب کنید.
ماسک رو روی صورتتون بمالید
30 دقیقه بماند
سپس صورتتون رو بشویید
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
#روزمرگیهای_یک_زن
میخواستمچندترفندخانهداریخواستم
براتونبزارمکهتویفامیلتونزبونزدت
میکنه👌
🌸سیبزمینیکهمیخواینآبپزکنینروش
یهکوچولونمکبریزینتاترک نخوره ولهنشه
حتماامتحانکنیدعالیمیشه.
🌸پیازکهمیخواین سرخکنین روشآرد
بپاشینرنگشطلاییوخوشرنگمیشه.
🌸برایاینکهقرمهسبزیخوبلعاببده
چندتیکهنونخشک بندازینداخلش...
فوقالعادهخوشمزهمیشه.
🌸داخلخیارشوریهتیکهنون بهاندازه
دهانهشیشهبذاریدودرشروببندید
خیارشوردیگهبههیج عنوانکپکنمیزنه.
🌸قبلازسرخکردنبادمجانبهشیه
قاشقماست بزنین بعدتوروغن سرخ کنین
دیگه اصلا روغن به خودش نمیپاشه.
🌸وقتیبرنجمیپزیدبه آببرنجهنگام
جوشیدن یهقاشقآبلیموهویایهفنجان
دوغاضافهکنیدرنگبرنجسفیدمیشه.
امیدوارمبهکارتونبیاد😍
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
🌺بچه ها من وقتی داشتن برامون کابینت میزدن گفتم که این قسمت رو واسه وسایل برقیم حالت یه بوفه بزنن که هم جمع و جوره هم کمتر نیاز به تمیز کردن و گردگیری داره.نظرتون چیه راجبش؟؟؟
چندتا نکته درمورد نگه داری وسایل برقی👇
🌈بعد از اینکه کار با دستگاه پلوپز و آرام پزتمام میشود باید دیگر آن را با آب و مواد شوینده بشویید ولی قسمت برقی دستگاه را فقط با دستمال نمدار تمیز کنید همچنین برای برق انداختن آنها میتوانید از مقداری سرکه کمک بگیرید.
🌈اگر داخل سماور یا چای ساز جرم گرفته است میتونید جرم دستگاه را با سرکه تمیز کنید برای این کار باید به مقدار مساوی آب و سرکه داخل محفظه آب دستگاه بیت بریزید و بگذارید بجوشد.
🌈برای نظافت آبمیوه گیری از آب ولرم استفاده کنید زیرا میوه چرب نیست و برای نظافت نیازی به آب داغ ندارید.
🌈استفاده از ترانس را بخصوص برای لوازمی مانند یخچال و فریزر که همیشه به برق متصل است فراموش نکنید.
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
خانه داری
پاک کردن سوختگی از روی موکت✅
در مورد موکتهای پرزدار، در صورتی که جای سوختگی کوچک است، با قیچی قسمتهای سوخته را ببرید.
از گوشهها چند نخ اضافه پیدا کنید. با چسب خیلی قوی آنها را در جای سوخته بچسبانید.
نخها را برش زده، همسطح موکت کنید.
#خانه_داری
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
روش های نگهداری طولانی مدت مو اد غذایی
#ترفندستان #سرکه
🟢1_نگه داشتن لوبیا سبز خام یا نیم پز در فریزر تندی زننده ای به آن می دهد. برای رفع این مشکل لوبیا را کاملا بپزید و سپس فریز کنید.اگر لوبیا سبز🍃 خریده اید و برای نگهداری از آن در فریزر جا ندارید، لوبیاها را پاک کنید، خرد کنید و در یک شیشه دهان گشاد بریزید و روی آن ها نمک و آب سرد بریزید. به طوری که همه لوبیاها در آب نمک قرار بگیرد. با این روش تا مدتی لوبیا سالم خواهد ماند🤌
🟢2_انار: برای این که بتوانید انار را در مدت زمان طولانی تری نگهداری کنید، پوست آن را با روغن نباتی چرب کنید و در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب قرار دهید.🤌
🟢3_سیر: بوته های سیر را بسته بندی و فریز کنید. هنگام مصرف، پوست آن را جدا کنید و قبل از این که یخ آن باز شود، خرد کنید.🤌
🙏شما لوبیا سبزو میپزید یا خام فریز میکنید؟؟؟🧐🧐
🟢4_بلال🌽:پوست بلال تازه را بکنید و با یک مسواک🪥 خیس از بالا به پایین آن را مسواک کنید تا همه رشته ها از میان دانه های بلال خارج شود. دانه ها را به کمک چاقو🔪 جدا و بخار پز کنید. سپس آن را بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید.در هنگام پختن دانه های بلال🌽 با آب، از اضافه کردن نمک🧂 خودداری کنید! زیرا نمک باعث سفت شدن آن می شود.🤌
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
_
نکاتی در مورد نگه داری میوه وآب میوه🍈🍑🥭🧃🧋🍸🍹
1.رسیده شدن هلو نارس🍑
اگر میخواهید هلو کال رسیده شود هلو هارا در جعبه ای قرار دهید وروی آن را با روزنامه بپوشانید.به این ترتیب گازهای متصاعد خارج شده باعث رسیده شدن سریع هلو میشود.
2.رسیده شدن خرما لوی نارس
اگرخرما لوی شما نارس است همه را کنار هم یه بچینید ودر جای تاریکی بگذارید تا برسد.
3.تشخیص طالبی وخربزه رسیده
دستتان را روی پوست آن ها بکشید اگر زبر بود رسیده است .
4.پوست کندن گردوی تازه.
اگرمیخواهید پوست گردوسبز آن را جدا کنید ودستتان سیاه نشود داخل ظرف پر از آب پوست بگیرید.
،5.آبمیوه منجمد.
اگر میخواهید آب میوه ای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد .آن ها را ذخیره کنیدبه این صورت که آبمیوه مورد نظر مانند لیموترش،شربت نعنا،یا آب نارنج را درون قالب یخ ریخته تا ببندد سپس آنها را از قالب جدا کنید ودرون کیسه پلاستیکی ریخته وداخل فریزر بگذارید تا زمان مورد نیاز یکی از قالب ها را درون لیوان شربت بیندازیدوآب روی آن بریزید .
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
1.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خانه_داری🏡
#ترفند
اینم یه #فن_آشپزی😍 که توی کارای آشپزخونه میتونه کمکتون کنه👍
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
نکات خانه داری ریز و مهم:
نگام آب پز کردن تخم مرغ مقداری آبلیمو در ظرف بریزید تا سیاه نشود.
2- موقع پخت مرغ چند تا هویج داخل آن بیندازید تا طعم بهتری به مرغ بدهد و بوی بد آن را بگیرد.🍃
3- هنگام برداشتن تخم مرغ از شانه تخم مرغ انگشتان خود را کمی نمدار کنید تا از سرخوردن و لغزیذن تخم مرغ جلوگیری شود.🌸
4- برای داشتن طعم بهتر سالاد، خیارهای آن را با پوست خرد کنید.🥗
۵- پنبه ای را به کمی وانیل آغشته کنید وداخل یخچال قرار دهید تا یخچال همیشه بوی خوبی داشته باشد.🌹
6- برای تثبیت رنگ حوله های رنگی، بعد از خرید آنها را با یک پیمانه نمک شستشو دهید.🍃
7- بهترین راه برای از بین بردن بوی بد پیاز و سیر از نوک انگشتان، مالیدن نوک انگشتان به سیب زمینی آب پز است.🤩
8- جویدن دانه قهوه، باعث از بین رفتن بوی بد دهان میشود.🍃
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
چندتا ترفند آشپزی 🍗🍗🍗
✅میخوای بفهمی قارچ سالمه یا خراب روش نمک بریز اگه رنگش سیاه شد سالمه اگه زرد شد فاسده بریز دور بره.
✅میخوای پفیلا تو خونه درست کنی بیشتر پف کنه ذرت و یکساعت بذار خیس بخوره.
✅اگه یه چیز داغ خوردی زبونت سوخت یه کم شکر رو زبونت بریز زود آروم میشه.
✅سبزی قورمه سبزی اگه درشت خرد شده باشه خورش هر چی بجوشه جانمیفته ریز خرد کنید بهتره.
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
تزیین و رنگ کردن شیشه
میتونید با چسب حرارتی روی شیشه کلمه ای بنویسید و بعد خشک شدن شیشه رو رنگ بزنید و یا طرحی رو روی کاغذ بکشید و الگو رو روی شیشه بزارید و اطرافشو رنگ کنید
ترفند خونه 🏠
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛
@tarfandkhooneh
๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛