eitaa logo
ترفند خونه 🏠
11.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
17.6هزار ویدیو
2 فایل
خونه داری بلد باشی؛ از زندگی لذت میبری😍 . . . . . . . . . . . . . . . ❌ کانال خصوصیه اگه لفت بدی؛ گمش میکنی 🤔 ✅میتونی بیصداش کنی 😍
مشاهده در ایتا
دانلود
خونتون دوچرخه يا ٣ چرخه قديمي يا بدون استفاده دارين با رنگكاري و يه پارچه تخته ام دي اف يه ميز عالي براي گوشه خونه درست كنين ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌
👌 چرا 🍰به اندازه ی کافی پف نکرده؟👇 ▫️دمای فر تنظیم نبوده. ▫️حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه ▫️بکینگ پودر کهنه نباشه ▫️ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه ▫️اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه ▫️موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌
‌ اگر لاک بر روی لباستان ریخت ؟؟؟ مقدار اضافه آن را ابتدا با کارد بردارید و سپس مقداری جوش شیرین را بر روی مسواک خیس بریزید و بر روی لکه لاک بکشید. ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌
خلال پوست پرتقال 🍊 لایه رویی پرتقال رو با چاقوی تیز ببرین و خلال کنین و بذارین تا خشک بشه خلال خشک رو میتونین مدتهای طولانی نگهداری کنین و از پودرش برای کیک استفاده کنین برای استفاده خلال روی برنج، داخل قیمه و غذاهای دیگه باید تلخی خلال رو بگیرین برای اینکار سه بار و هر بار به مدت پنج دقیقه خلالو بجوشونین و بعد بلافاصله تو آب سرد بریزین و آبکش کنین و مورد استفاده قرار بدین 👌 ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌
🔸مواد لازم:پاستا سيصد تا چهارصد گرم،قارچ ورقه اي شده پانصد گرم،شير دو ليوان،آرد دو ق غ،پنير پارمزان يا موزارلا نصف ليوان،روغن زيتون سه ق غ،پياز خرد شده يدونه كوچك،سير رنده شده دو حبه درشت،نمك و فلفل سياه و قرمز و آویشن 🌀طرز تهيه:پاستا رو آبكش كنيد و كنار بذاريد. در تابه روغن+سير+پياز رو تفت بديد تا سير و پياز نرم بشن(پنج دقيقه) بعد قارچ رو اضافه كنيد و تفت بديد تا فقط حدود يك ق از آب قارچ باقي بمونه .حالا آرد رو اضافه كنيد و يك دقيقه بعد كم كم شير رو بريزيد و حدود پنج تا هفت دقيقه هم بزنيد تا سس کمی غليظ بشه،نمك و فلفل و آویشن رو هم اضافه كنيد.شعله رو خاموش كنيد و پنير رو اضافه كنيد و هم بزنيد و بعد پاستا رو بريزيد. ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌
خلال پوست پرتقال 🍊 لایه رویی پرتقال رو با چاقوی تیز ببرین و خلال کنین و بذارین تا خشک بشه خلال خشک رو میتونین مدتهای طولانی نگهداری کنین و از پودرش برای کیک استفاده کنین برای استفاده خلال روی برنج، داخل قیمه و غذاهای دیگه باید تلخی خلال رو بگیرین برای اینکار سه بار و هر بار به مدت پنج دقیقه خلالو بجوشونین و بعد بلافاصله تو آب سرد بریزین و آبکش کنین و مورد استفاده قرار بدین 👌 ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌
🔸مواد لازم:پاستا سيصد تا چهارصد گرم،قارچ ورقه اي شده پانصد گرم،شير دو ليوان،آرد دو ق غ،پنير پارمزان يا موزارلا نصف ليوان،روغن زيتون سه ق غ،پياز خرد شده يدونه كوچك،سير رنده شده دو حبه درشت،نمك و فلفل سياه و قرمز و آویشن 🌀طرز تهيه:پاستا رو آبكش كنيد و كنار بذاريد. در تابه روغن+سير+پياز رو تفت بديد تا سير و پياز نرم بشن(پنج دقيقه) بعد قارچ رو اضافه كنيد و تفت بديد تا فقط حدود يك ق از آب قارچ باقي بمونه .حالا آرد رو اضافه كنيد و يك دقيقه بعد كم كم شير رو بريزيد و حدود پنج تا هفت دقيقه هم بزنيد تا سس کمی غليظ بشه،نمك و فلفل و آویشن رو هم اضافه كنيد.شعله رو خاموش كنيد و پنير رو اضافه كنيد و هم بزنيد و بعد پاستا رو بريزيد. ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌
شِیک رژیمی😋😍 موز : سه عدد شیر : دو لیوان شیره خرما : چهارقاشق غذاخوری ارده : چهارقاشق غذاخوری کنجد : دو قاشق چای خوری انجیر خشک : چهار عدد همه موادی که بالا نوشتم تو مخلوط کن بریزید و میکس کنید. انجیر اگه خیلی سفت بود، ده دقیقه توی آب گرم بذارید بمونه. این نوشیدنی فوق العاده خوشمزه و مقویه و آدمو سر حال میکنه😄😋 ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌
🏠 بطری ها رو با رنگ های فانتزی رنگ کنید و بعنوان گلدون استفاده کنید 👌😘 ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌
🥥🥥 🪴 گلهای کوچیک رو که دارید میتونید به صورت موقت تا بزرگ شدنشون و تهیه گلدان داخل پوست نارگیل نگهداری کنید 😇 ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌
‌ برای درست کردن کتلت حتما آب سیب زمینی و پیاز و بگیرید  و کتلت رو خیلی نازک که بسوزه و یا خیلی کلفت که مغز پخت نمیشه درست نکنید و اگه موادتون کمی استراحت کنه مزش خیلی بهتر میشه 😋😋 ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌
همش که نباید فلفلا رو شست و ریخت تو ظرف تا سرو بشه بعضی اوقات هم میشه اینجوری همچین شیک و پیک هم باشن برای سرو 😁👊 اول از همه به یسری از فلفلای تپل نیاز داریم بعد از شسته شدن با نوک چاقوی تیز رو قسمت جلوش یه برش میزنیم و داخلش رو خالی میکنیم تا جا برای ریختن مایه ایجاد بشه،و موادمون رو داخلش میریزیم و دلخواه تزیین میکنیم و داخل ظرف میچینیم، داخلش رو هم میتونید ماست و خیار رنده ای شده، ماست بورانی، و ... بریزید 🌶🥒 ترفند خونه 🏠 ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ @tarfandkhooneh ๛‿︵‿●◉✿✿◉●•‿︵‿๛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌