eitaa logo
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
95.9هزار دنبال‌کننده
13.4هزار عکس
32.6هزار ویدیو
14 فایل
فقط کافیه موضوع مورد نظرتون رو جستجو کنید🔎 تبلیغات پربازده 👇 http://eitaa.com/joinchat/3100835840C12e7f70ce5 🍃تاسیس 97/1/11🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
هنر آشپزی 👩‍🍳 برای اینکه تخم مرغ ترک خورده را درآب بجوشانید قبل از اینکه آن را در آب بیندازید آهسته و آرام جای ترک خوردگی‌های آن را آب لیمو یا نمک بزنید....🐣🐣 🎀 🌸 🎀 ✨ @tarfandony
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه‌کباب زعفرونی ایرانی تقدیم به همه شما # —— مرغ رو اگه خودتون خورد نمی‌کنید، به صورت خورد شده از قصابی بگیرید. مرغ (سینه یا رون): ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم برای هر نفر پیاز و فلفل‌دلمه : ۱ عدد بزرگ(از هر کدام) برای ۱ کیلو مرغ زعفران دم شده: نیم گرم برای ۱ کیلو مرغ (کمتر هم میشه، من نیم گرم میزنم)، زعفرون رو بکوبید و با یخ و آبجوش بزارید تا دم بکشه. فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ الی ۱/۵ قاشق چای‌خوری (تست کنید که خوش نمک باشه) آب لیمو تازه: نصف فنجون (حدود ۲ تا لیمو) روغن گیاهی مایع(من زیتون زدم): ۶ قاشق غذا‌خوری گوجه و فلفل کبابی هم، کبابتون رو کامل میکنه. کره: ۱۰۰ گرم ——- مرغ، پیاز و فلفل‌دلمه، به مدت ۱ ساعت توی یخچال استراحت کنه، بعد که ادویه و سایر موارد رو زدید، باز هم حداقل ۱ ساعت استراحت کنه. اگه خواستید بیشتر بمونه، پیاز و فلفل دلمه رو خارج کنید. هر طرف جوجه روی ذغال، ۷ الی ۱۰ دقیقه. اگه آبدار دوست دارید ۷ دقیقه کافیه. گوجه هم حدود ۷ دقیقه برای هر طرف، فلفل کبابی، ۲ دقیقه هر طرف کره رو روی بخار آب کنید و با زعفرون مخلوط کنید، بعد از کباب کردن، تا جوجه داغه، روی اون کره زعفرون بزنید. @tarfandony 🌺🍃🌺🍃
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اموزش درست کردن فینگرفود مناسب جشن ها و مهمونیها👌 درست کن و بدرخش✨ 💝 @tarfandony 🌺🍃🌺🍃🌺🍃
این خونه ی منه🤗 هر کس میاد خونمون میگه چقدر آدم خونت احساس خوبی داره☺ راستش با های این کانال👇 تونستم کلی رنگ و لعاب به خودم و زندگیم بدم☺️🌟🌈 خانمای و جا نمونید 😜🏃‍♀ https://eitaa.com/joinchat/3788374038Cd7c4f567d0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا