تا جایی که ممکنه سعی میکنم پلاستیک کمتری وارد خونه بشه چون برای خرید کیسه پارچه ای دارم.
،
اما اگر بنا به هر دلیلی ناچارا پلاستيك دریافت کنم
اغلب نگهشون میدارم با خودم میبرم برای خرید های دیگه
و یا
میذارم تو بازیافتی هام.
،
و تجزیه پذیرهاشو نگه میدارم برای استفاده های دیگه.😉
.
🏡 @tarfandony
🌸❤️❤️🌸❤️❤️🌸
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این محلول واقعا عالیه هم برا ضدعفونی کننده سطوح هم از بین بردن چربی و برق انداختن آشپزخونه و درب ها و سرویس بهداشتی و.... صابون دو عدد فرقی نمیکنه چه برندی باشه من فَکس استفاده کردم
آب داغ دو لیتر به اضافه نصف لیوان مایع سفید کننده
سرکه سفید نصف استکان
کربنات یک بسته میتونین همون جوش شیرینه ولی تو لوازم قنادی ها همین برند ترکیه ایشو میتونین پیدا کنین
اول به آب داغ سرکه سفید و اضافه میکنیم بعد صابون. رنده شده وقتی کامل جوش اومد و صابون آب شد مایع سفید کننده (اختیاری) و کربنات و اضافه میکنیم و هر از گاهی هم میزنیم نیم ساعت بعد شعله رو خاموش میکنیم و میذاریم دمای خنک
برا لباس شویی هم میتونن استفاده کنید لکه زداییش عالیه
میتونید سفید کننده و سرکه رو حذف کنید و به جای جوش شیرین از یه پاکت پکینگ پودر ترکیه استفاده کنین و مثل صابون مایع برا دست و صورتتون استفاده کنید
🏡 @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفد_خانه_داری
پاک کردن لکه فرش و موکت 🌸🍃
درست کن و بدرخش😍
💝 @tarfandony
کانال دوممون 👇😍
@jahaze_shik
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_باسلیقگی
ترفندهای کاربردی با بطری نوشابه😍🌺
درست کن و بدرخش😍
💝 @tarfandony
کانال دوممون 😍👇
@jahaze_shik
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هنری
خلاقیت های جالب هنری با درب بطریهای پلاستیکی
👌👌👌
@tarfandony
کانال دوممون 😘👇
@jahaze_shik
🌸❤️❤️❤️❤️🌸
اينم يك روش تهيه رب گوجه
گوجه هارو خرد كنید و بريزيد داخل ديگ يا قابلمه در دیگ بپزید تا له شود سپس ان را از صافی بگذرانید و به شیره صاف شده نمک بزنید و روی اتش بجوشانید تا سفت شود.رب داغ را در چند شیشه در دار بریزید و در شیشه را ببندید و شیشه را وارونه بگذارید.پس از سرد شدن انبار کنید.
این نوع را کم و تازه درست کنید چون ممکن است در هوای عادی و در طول زمان فاسد شود.
نكاتي راجع به طرز تهيه رب گوجه :
1- متاسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد كردن گوجه برای درست كردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. درصورتی كه این كار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است . در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.
2- برای اینكه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.
3- روی ظرف رب ، كمی روغن آب شده بریزید تا دیگر كپك نزند.
🏡 @tarfandony
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده_نظم_دهی
نظم دهی لوازم خیاطی یا خرازی ها
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
🌺🍃🌺🍃🌺