🌸🌸تمیز کردن کاشی ها 👇
در تمیز کردن کاشی ها اجازه دهید که مواد پاک کننده دست کم یک ربع روی سطح کاشی ها باقی بمانند تا لکه ها به اصطلاح خیس خورده و سپس اقدام به شستشو آن ها نمایید تا راحت و در مدت زمان کوتاه تری تمیز شوند
🎀 🌸 🎀
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شمع بادکنکی
🔝🎥
حتما از بادکنک ضخیم استفاده کنید اگه بادکنک نازک باشه وقتی داخل پارافین فرو ببرید میترکه.
.
❤داخل بادکنک رو آب پر کنید ولی کامل خشکش کنید.
.
❤میتونید از پارافین های رنگی استفاده کنید.
.
حتی میتونید روشو با گل یا شکوفه های خوشگل تزیین کنید.
.
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
یک قاشق آب لیموی تازه رو به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن با پودر ریحان خشک روی آن بریزید طعم جدیدی رو در ماکارونی تجربه خواهید کرد 😋
#ترفند_آشپزی 🍝
🎀 🌸 🎀
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤ ✨
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت نعناع🌱🌱
برای ی شیشه ی کوچیک شربت
من ۲ لیوان شکر
با ۱ لیوان آب گذاشتم رو خرارت شکر که حل شد
با ی برش دور تادور ظرفو با پرس خیس تند تند کشیدم (اینکار برای شکرک نزدن شربتِ)
بعد بهش
۳ مشت نعناع پاک شده اضافه کردم در ۱ لیوان آب اضافه کردم
و ۱ ق. غ سر پر آبلیمو
درشو گذاشتم تا عطر نعناع به شهد بره
(این پروسه کلا یک ربع زمان برد )
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای عزیزم من اومدم با دستور یه کافه گلاسه خوشمزه و عالی کافه گلاسه محبوب ترین نوشیدنی در منوی کافی شاپ هاست ولی شما میتونید خودتون توی خونه درست کنید و لذت ببرید 😘😘🤗
✔️مواد لازم برای دو لیوان:
🌻برای هر لیوان 4اسکوپ بستنی
🌻برای هر لیوان یک عدد نسکافه فوری
🌻یک تا دو لیوان شیر
🌻خامه قنادی بدلخواه
🌻سس شکلات برای تزیین
✔️طرز تهیه:
🌻بهتره برای زیبایی از لیوان های ساده و بلند استفاده کنیم
🌻با سس شکلات دیوار لیوان رو تزیین میکنیم
🌻داخل لیوان ها بستنی میریزیم
🌻نسکافه ها رو با کمی ابجوش ترکیب میکنیم
🌻وقتی کمی از دما افتاد شیر رو بهش اضافه کرده و از گوشه لیوان به بستنی اضافه میکنیم
به دلخواه میتونیم خامه قنادی فرم گرفته و سس شکلات تزیین کنیم یه نوشیدنی خوشمزه و خوشگل تابستونی حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید 😘😘😘
✔️نکته:لیوان ها رو مثل من بیش از حد پر نکنید چون بستنی که آب بشه سر ریز میشه
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
نحوه خشک و پودر کردن بامیه برای استفاده در انواع خورشت 😍😍
چند کیلو بامیه بخرید و 1⃣آنها را خوب بشویید. کافی است قسمتی از بامیهای را که خریدهاید جدا کنید؛ نیمی از آن را برای سرخ کردن و تهیه خورشت بامیه کنار بگذارید و نیمی دیگر را برای خشک کردن آماده کنید.
2⃣بامیههای شسته شده را در آفتاب پهن کنید، اجازه دهید آب حاصل از شستن در هوای آزاد خشک شود
با یک سوزن تمیز و نخ بلند به سراغ بامیهها بروید. آنها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید.
سوزن را آرام وارد پوست بامیه کنید و از سمت دیگر آن بیرون بیاورید. این کار را تا جایی که طول نخ به شما اجازه میدهد ادامه دهید وهمه رابه نخ بکشید
3⃣اگر فضای باز حیاط یا پشتبام در اختیار دارید میتوانید بامیههای به نخ کشیده شده را زیر آفتاب و در هوای باز پهن کنید؛
4⃣بعد از اینکه مطمئن شدید بامیهها خشک شدهاند- از خشک شدن قسمت داخلی آن اطمینان حاصل کنید- آنها را آسیاب کنید. حالا میتوانید از این پودر بامیه که خودتان درست کردهاید در خورشتهایی که نیاز به لعاب زدن و جا افتادن دارند استفاده کنید.
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم طرز تهیه آب قلم که خیلی از دوستان خواسته بودین ..امیدوارم این عصاره خوشمزه رو آماده کنید و بدین کوچولوهای نازتون بخورن و لذتش و ببرن 😘
طرز تهیه و آموزش عصاره مغز قلم
مواد لازم
قلم گاو یا گوسفند
سیر
برگ بو
طرز تهیه * قلم هارو بسته به میزانش تو یه قابلمه
بریزید که گنجایشش متناسب با مقدار قلمها باشه و از آب پرش کنید  * سیرها رو پوست کنید و همراه برگ بو
تو قابلمه بریزید و روی شعله بذارید 
نکته: من از سیر و برگ بو برا کم کردن
بوی نامطبوع قلم حین پخت و حتی مزه ش استفاده میکنم
*وقتی آب داخل قابلمه جوش اومد، حرارت
رو ملایم بذارید و اجازه بدین یه صبح تا شب یا شب تا صبح، قلمها پخته بشن و
عصارشون رو پس بدن  * قلم اونقدر پخته میشه که حسابی آب میشه
اجزائش و یه مایع تقریبا غلیط بهتون میده
 *وقتی به این مرحله رسید مواد رو از
صافی رد کنید تا استخوان ها و هرچی ناخالصی هست از آب قلم جدا بشه  * بعد از سرد شدن عصاره قلم رو تو یه
ظرف بریزید و بذارید یخچال تا ببنده 
نکته : میتونید همون اول ،بعد سرد شدن
عصاره اون رو تو قالب هاب مورد نظر مثل قالب پنیر،بستنی ،یا هر چیز دیگه ای بریزید
و فریز کنید.
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
#بستنی_مقوی
توی تابستون چی بیشتر از بستنی به دل آدم میچسبه اونم یه بستنی فوق العاده خوشمزه و مقوی
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
مواد لازم:
-500 میلی لیتر شیر کامل (جایگزین شیر خیلی پر چرب)
-200 گرم شیرعسلی {1/2 قوطی}
خامه تازه -100 گرم
پسته -75 گرم ،
بادام ریز خرد شده
زعفران دم کرده
طرز تهیه:
1. شیر ، شیرعسلی و خامه رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزید. خوب مخلوط کنید ، بزارینش روی حرارت و هم بزنید تا به جوش بیاد ، تا وقتی مخلوط غلیظ و خامه ای بشه روی حرارت بزارینش و مرتبا هم بزنید
2. بادام ،پسته و زعفران رو اضافه کنید .5 دقیقه ی دیگه بزارینش روی حرارت تا جوش بیاد بعد حرارتو خاموش کنید و بگذاریدش توی دمای محیط تا خنک بشه.
3. مخلوط رو داخل قالب بستنی ریخته ، سیخ های چوبی یا چوب بستنی رو وارد کنید ، محکم را با فویل روشو بپوشونید و یک شب فریز کنید.
4- برای اینکه از قالب درشون بیارین قسمت بیرونی قالبو با مالیدن دستتون روی سطحش گرم کنید تا بستنی راحت تر بیرون بیاد
5- با گلبرگهای گل رز ، زعفران و پسته خرد شده تزیینش کنید و بلافاصله میل کنید.
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚💫اولـیـن روز شـهـریـور مـاه
🤍💫روز را بـا نـامِ زیــبـای
💚💫خـــدا شـــروﻉ ڪــڹ
🤍💫تا روزت پُر از برکت
💚💫پـــراز نـــور الــهــی
🤍💫پـراز سـلامـتی پـراز مـوفـقـیت
💚💫و پراز آرزوهای دست یافتنی بشه
🤍💫 بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ
💚💫الـــهـــی بــــه امـــیـــد
🤍💫رحـمـت بــی انـتـهـایـت
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح زیباتون بخیر ☕️🌸
صبح زیبای بهاری 🌸
دیگری را آغاز میکنیم
و براتون از خدا💓
روزی سرشار از نعمت
و فراوانی خواستارم
و امیـدوارم
هرکجا مینگریـد
خیـر باشد و نیکی و مهـر💓🌸
صبح سه شنبه تون به زیبایی طبیعت بهاری 🌸🍃