❌نکات مفیدی درباره ی نگه داری گوشت چرخی ❌🍖
⬅️گوشت رو همیشه کم حجم بسته بندی کنید👇👇
اگه بسته های گوشت پر حجم و ضخیم باشد احتمالی که گوشت های که در مرکز بسته بندی قرار دارند یخ نزند و این باعث میشود گوشت فاسد شود
⬅️بهترین روش برای عمل یخ زدایی گوشت👇👇
بر خلاف اینکه انجماد گوشت باید سریع انجام شود و فورا انتقال پیدا کند به فریزر ولی برای باز شدن یخ گوشت بایستی به تدریج انجام شود که خواص گوشت از بین نرود
⬅️برای تهیه گوشت چرخکرده از گوشت چرب استفاده کنید چون این چربی ها باعث چسبندگی گوشت و وا نرفتن هنگام پخت غذا میشود
⬅️میتوان از ادویه ها قبل از گذاشتن گوشت در فریزر استفاده کرد اکثر ادویه ها خاصیت ضد میکروبی دارند
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
پودر بچه واینهمه کاربرد😳😍
🍃اگه توی کمدتون هم بوی رطوحوکپک گرفته پودر بچه بزنین بو رو نابود میکنه ✋
🍃اگه وقت ندارین دوش بگیرین پودر بچه روی موهای چرب بپاشین و واروم ماساژ بدین وبعد شونه کنید چربی مو رو از بین میبره😍
🍃اگه کفشتون زود بوی پا میگیره توی کفشتون پودبچه بریزین تا رطوبت کفشتون رو بگیره ودیگه بو نگیره👍
🍃اگه درهای خونتون یا کف خونه اگه چوبیه صدای جیرجیر میده پودر بچه صداخفه کنه و صدای جیرجیر رو ازبین میبره👌
🍃برای موندگارنشدن وازبین بردن لکه ی چربی رولباس، روی لکه پودر بریزین وبعد خوب بشورینش لکه ناپدید میشه😍
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫پاک کردن قارچ😍
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اونایی که تو خونه بچه کوچیک دارن حتما این #ایده رو ببینن
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
ادویه هایی برای زنان
🔹 سیر : ضد سرطان روده
🔹 فلفل سیاه : منبع آهن و فیبر
🔹 زعفران: تقویت سیستم ایمنی
🔹 زنجبیل : تنظیم عادت ماهانه، ضد عفونی کننده
🔹 فلفل قرمز : ضد چاقی، نابود کننده سلولهای سرطانی
🔹 جعفری : درمان عفونت های مجاری اداری در خانم ها و تنظیم هورمن های زنانه
🔹 میخک :مانع از ابتلای افراد به آرتروز مفاصل و نیز بالا رفتن سطح کلسترول خون میشود
🔹 زیره : جلوگیری از افتادگی رحم و تخمدان، پوست زیبا، جلوگیری از عفونت
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به همین راحتی با شیشه مربا و سس و چسب حرارتی،مقوا ،نخ کنف یه فانوس زیبا درست کنید
#خـانه_داری
✅ هرچی #ترفند میخوای اینجاست😍👇
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 #ژله_رولی
برای هر بسته پودر ژله، دو سوم لیوان آب جوش بریزین
روی بخار آب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه( همون بنماری کردن)
دو سه دقیقه صبر کنین تا ژله از داغی اولیه بیفته
نصف لیوان بستنی سرد و یخ زده ( یا یک عدد بستنی لیوانی با طعم وانیل) رو به ژله ی گرم اضافه کنین
نباید زیاد هم بزنین، اجازه بدین بستنی با گرمای ژله ذوب بشه، نهایتا با پشت قاشق بستنی ها رو له کنین
با این روش ژله رولی دو فاز میشه
.
سطح سینی 20 در 30 رو کمی مرطوب کنین و تو سینی نایلون فریزر پهن کنین و باروغن مایع چربش کنین
ژله بستنی رو تو سینی بریزین و بذارین تو یخچال
با توجه به تفاوت سرمای یخچال ها، بین نیم ساعت تا 45 دقیقه باید تو یخچال بمونه
ولی اصلا نباید بیشتر از 45 دقیقه بشه
.
بعد از اینکه ژله بستنی سفت شد با چاقو به صورت نواری برش بزنین
اگه میخواین ژله رولی به شکل گل بشه یک سمت رو ساده و یک سمت رو دالبری برش بزنین
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️روش #قلمه گرفتن #پتوس و #تکثیر در آب.
راحت میتونید با قلمه زدن این گیاه رو تکثیر کنید فقط محل برش دقت کنید
باید حدود 15 سانت از گیاه را با چاقو یا قیچی تیز و ضدعفونی شده از گیاه مادری جدا کرد
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست و خیار و اینجوری قرتی تزیین کن🌱🥰
🔺اولین نکته اش اینِ حتما پوست کنتون تیز باشه
🔺دومین نکته اش اینِ خیار درشت و پهن انتخاب کنید
🔺آخرین نکته اش هم اینِ خیلی خیلی نازک پوست بگیرید که راحت و خوشگل رول بشه
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤
17.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_کدو_حلوایی
کدو حلوایی ۱ کیلو، شیر ۲ لیوان، شکر ۴ ق غ، نشاسته ذرت ۲ ق غ، وانیل چند قطره، کره ۲۰ گرم ،گلاب 1ق غ، پودر هل و پودر دارچین از هر کدام ۱ ق چ، پودر ژلاتین ۱ ق غ، بیسکوییت پتی بور وانیلی 1 بسته بزرگ
🔴کدو پوست گرفته را تکه کرده با کمی شکر و آب میزاریم بپزه. وقتی آبش کشیده شد و پخت لهش میکنیم پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کرده و میزاریم روی بخار کتری تا حل بشه. روی کدوها پودر دارچین و پودر هل و ژلاتین رو ریخته و میزاریم کنار
شیر، شکر، نشاسته ذرت، کره و وانیل را در قابلمه روی حرارت هم میزنیم وقتی غلیظ شد گلاب اضافه و چند دقیقه دیگه هم میزنیم تا به غلظت برسه
داخل ظرف سرو به ترتیب کدو، بیسکوییت خرد شده، پودینگ میریزیم. این کار رو تکرار میکنیم وقتی ظرف پر شد میزاریم داخل یخچال یک ساعت بمونه.
❌لایه اول پودینگ که ریختین یکم خنک شه و رو بگیره بعد لایه دوم رو بریزید
❌میتونید همه مواد رو یکجا داخل یک ظرف بزرگ بریزید
🍃🌼🍃
#آشپزی
╭┈──────
🌿 @tarfandony 🍒
╰───────➤