eitaa logo
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
95.3هزار دنبال‌کننده
13.4هزار عکس
32.8هزار ویدیو
14 فایل
فقط کافیه موضوع مورد نظرتون رو جستجو کنید🔎 تبلیغات پربازده 👇 http://eitaa.com/joinchat/3100835840C12e7f70ce5 🍃تاسیس 97/1/11🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.  ⚘خـدایا تو بساز برامون ⚘تـو بسازی قشنگتره ⚘خدایا احـوال دوستانم را ⚘بـه نیکوترین حـال‌هـا ⚘تغيير ده و دلشان را بـه ⚘خوش ‌ترین اتفاق ها شاد کن         ❤️‍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سـ❄️ـلام روزتون پراز خیر و برکت 💐 🗓 امروز  چهارشنبه ☀️  19   بهمن   ١۴٠١   ه. ش   🌙 17   رجب   ١۴۴۴  ه.ق 🌲  8    فوریه   ٢٠٢٣    ميلادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام باسلیقه ها 😍😍😍😍 برای سبزه عروسکی، جوراب نازک، خاک اره، تخم چمن و وسایل تزیینی لازم دارید😊 میتونید دو تا گوش گاو و پوزه با نمد یا فوم براش بذارید🐄🐄🐄 ۵ تا ۷ روز سبزه ها جوانه میزنن و ۱۰ تا ۱۵ روز به اندازه کافی رشد میکنن🤩 . 🍭 👇🍇🍩🍓🍄👇 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
-هویج -گردو 🤩 موادلازم آرد یک لیوان شکر یک لیوان روغن مایع نصف لیوان هویج رنده ریز یک لیوان پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری پودر دارچین یک ق غذاخوری پودر هل نصف ق مرباخوری تخم مرغ دو عدد گردو خرد شده به مقدار لازم ♦️طرزتهیه مواد کیک نیم ساعت قبل میزاریم تا با دمای محیط گرم بشه ارد و پکینگ پودر و پودر دارچین سه بار الک میکنیم میزاریم کنار بعد تخم مرغ شکر و پودر هل چند دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن مایع اضافه میکنیم کمی هم میزنیم بعد آرد و پکینگ پودر و پودر دارچین که سه بار الک کردیم اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم بعد هویج رنده شده اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم. کف قالب رو با روغن چرب و آرد پاشی میکنیم.مواد کیک تو قالب میریزیم گردو خرد شده روی کیک می‌ریزیم و قالب کیک تو فر که از ۱۰دقیقه قبل روشن کردیم طبقه وسط با دمای ۱۸۰ و زمان ۴۵ تا ۵۰ میزاریم(البته دمای فر ها و زمان پخت فرق داره خودتون چک کنید )من تو مایکروفر ،توستر با دمای ۱۵۰ و زمان پخت ۴۵تا ۵۰ دقیقه زمان میدهم تا کیک بپزه و میزاریم کیک خنک‌بشه بعداز قالب در میاریم نوش جان😊 🍭 👇🍇🍩🍓🍄👇 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
10.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔉 کشک: ۶۵۰ گرم بادمجان متوسط: ۴ عدد گوجه فرنگی: ۵ عدد سیر: دو بوته نعناع، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم بادمجان ها را پوست گرفته و نگینی ریز می کنیم.گوجه فرنگی ها را پوره می کنیم.پس از کمی سبک شدن سیر ریز شده داخل روغن مایع، بادمجان ها را اضافه و تفت می دهیم، بادمجان ها را با یک سوم لیوان آب حدود ده دقیقه می پزیم، پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم، پس از خشک شدن آب گوجه ها و روغن انداختن غذا، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودرنعناع را ریخته و تفت می دهیم، در انتها کشک را به همراه ۵ لیوان آب اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه جوشیدن با شعله ملایم، غذا آماده هست.نوش جان به جای سیر با توجه به ذائقه می توانید از پیاز استفاده کنید.ریختن بادمجون در این غذا اختیاری هست.داخل این غذا مغزگردوی بو داده هم عالی میشه.این غذا رو با نون لواش خشک، پیاز، سبزی خوردن، انگور و شیره انگور سرو کنید.با توجه به شوری کشک بهتر نمک غذا در انتها اضافه کنید.این غذا را بصورت تلیت نون لواش خشک می خورند. 🍭 👇🍇🍩🍓🍄👇 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای سیب زمینی با گوشت سیب زمینی ها را مطابق فیلم برش زده با نمک ، روغن و آویشن مخلوط کرده و آنها را درون فر یا روی اجاق سرخ کنید . سپس درون سیب زمینی ها را با مخلوط گوشتی پر کنید(میتونید مواد داخل رو به دلخواه استفاده کنید) سپس قسمت های وسط سیب زمینی که خالی شده بود را روی مواد گذاشته در سینی فر قرار دهید.. یک قاشق رب گوجه فرنگی را با ادویه دلخواه و سیر رنده شده مخلوط کنید و روی مواد بریزید در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۹۰ به مدت کوتاهی قرار دهید تا طلایی شود. نوش جان😘 🍭 👇🍇🍩🍓🍄👇 ╭┈────── 🌿 @tarfandony 🍒 ╰───────➤