لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
#ایده
#خلاقیت
ترفند های دوخت و دوز 😍👏
@tarfandony
🌹🌹🌹🌹
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش
#خلاقیت_درخانه
آموزش دو روش تنگ کردن شلوار 😉
@tarfandony
🎀🎀🎀🎀🎀
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خیاطی
#هنر
#ترفند
این ترفند هارو خیلی از خیاط ها هم نمی دونند
@tarfandony
کانال دوممون 👇
@jahaze_shik
#ایده
با نگین های ریز و درست سوتین های قدیمی تون رو خوشگل تزئین کنید
😉😉😉
@tarfandony
🌺🍃🌺🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
قوطی نوشابه رو دور نریزید
ببینییییید چی میسازهههه
@tarfandony
فوروارد یادت نره 😍
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
#ایده
ترفند های جالب با پلاستیک زیپ دار
@tarfandony
فوروارد یادت نره 🌹
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی:
2 عدد تخم مرغ
1 فنجان شکر
1 لیوان روغن مایع
1 فنجان شیر
2 قاشق غذاخوری کاکائو
1ق چ بکینگ پودر
1 ق چ وانیل
آرد 1.5 پیمانه
.
برای پودینگ شکلات:
2 فنجان شیر
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری کاکائو
1 فنجان شکر
1 قاشق غذاخوری کره
1 لیوان چای شکلات
برای خیس کردن کیک:
1 فنجان شیر
1 قاشق غذاخوری قهوه گرانول
.
.
ابتدا شکر و تخم مرغ را به مدت 3-4 دقیقه با همزن بزنید ، سپس مواد دیگر را اضافه کنید ، بکینگ پودر و کاکائو و آرد و وانیل را اضافه کنید تا با هم مخلوط شوند ، مواد کیک را آماده کرده و آن را به قالب که چرب کرده ایم منتقل کنید.بزارید داخل فر با حرارت 180 به مدت نیم ساعت.
و بعد از خنک شدن ، کیک خود را با شیر قهوه خیس کنیم
برای پودینگ شکلات:
تمام مواد به جز کره و شکلات را درون قابلمه خود بریزید ، ابتدا همه مواد را به خوبی مخلوط کنید ، سپس آن را بزارید روی حرارت تا زمانی که غلیظ شود ، وقتی غلیظ شد ، حرارت را خاموش کنید ، کره و شکلات را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. .
@tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بامیه
۱لیوان سرپر آب
۲۵گرم کره
۱لیوان سرپر آرد
۱قاشق عسل یا شربت بار
۲عدد +یک یا دوقاشق تخم مرغ آب و کره رو روی حرارت میذاریم وقتی آب جوشید یه لیوان آرد رو یکباره میریزیم و با قاشق چوبی هم میزنیم به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت خیلی ملایم مواد رو هم میزنیم تا کاملا آب اضافی خمیر تبخیربشه به این مرحله داغ زدن خمیر میگیم این مرحله خیلی مهمه
بعد از مرحله داغ زدن از روی حرارت برمیداریم و میذاریمخمیر خنک بشه عسل یا شربت بار رو اضافه میکنیم بعد تخم مرغهارو یکی یکی به خمیراضافه میکنیم با همزن هم میزنیم تا یکدست وچسبناک بشه اگه خمیر خیلی خشک بود یه تخم مرغ دیگه رو با چنگال میزنیم ویکی دوقاشق به خمیر اضافه میکنیم حالا خمیرو تو قیف با ماسوره میریزیم و درروغن سرد به اندازه دلخواه با قیچی برش میزنیم و اجازه میدیم تا با حرارت ملایم سرخ بشه مدام زیر رو کنین تا یکدست سرخ بشن وقتی که به حد کافی سرخ شد تو شربت خنک میذاریم تا شهد بخورد بامیه بره حدود ۳یا۴دقیقه
برادرست کردن بامیه ی زرد همه ی مراحل همین هست بجز اینکه عسل رو حذف کنین عسل باعث میشه بامیه ها قهوه ای رنگ بشن
.
نکته های مهم برا پخت بامیه👇👇👇 .
. 🔶️ قیف بامیه حتما باید پارچه ای باشه.
.
. 🔶️دقت داشته باشین بامیه ها رو با شعله ی ملایم سرخ کنین تا مغز پخت بشه درغیر اینصورت بامیه ی خمیری خواهین داشت.
.
🔶️مرحله ی اصلی بامیه تفت دادن یا داغ زدن روی گاز هست خمیر رو حتماًروی گاز ۱۰
@tarfandony