5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده برای یه جشن تولد شیک
تزیین میز
لذت ببرید
😋😋😋😍😍😍
@tarfandony
🌹🌹🌹🌹
⚠️
❌❌ اونایی که میخوان وارد #بــــــــــــورس بشن❗️
❌❌ اونایی که میخوان تو زمان کم #پولــــدار شن ❗️
✅ اینجا درآمدتو تا ۳۰ میلیون تومن در ماه افزایش بده ( #تضمینی )
👇👇👇👇
جهت مشاوره 👇
@Onlinee1
@Onlinee1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
ترفند جالب برای شستن جورابها در ماشین لباسشویی
💧🚿💧
@tarfandony
🌺🍃🌺🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هنری
یه ایده جالب و خلاقانه واسه نظم بخشیدن به خرده ریزها 👌
مخصوصا عینک های آفتابی وگلسر و..
@tarfandony
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
کانال دوم ما👇
@jahaze_shik
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین
تزئین قهوه به شکل قلب و.....
@Tarfandony
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند
تا حالا شده موقع پخت و پز متوجه بشید یه ماده غذایی رو ندارید ؟ 🤔
این گیف به شما میگه بجای هر ماده چه چه چیـــــز دیگه ای میتونید جایگزین کنید👌
@tarfandony
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی
روشی جالب برای فریز کردن بامیه
@tarfandony
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قوطی های کنسرو را دور نریز و
این ویدیو را ببییین 😍👆
هیچ چیزی را دور نریزید و بدرخشید
#تکنیکهای_باسلیقگی
#کسب_درآمد
@tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_درسته
🍗 طرز تهییه مرغ درسته
درست کن و بدرخش✨
💝 @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
#روزمره
ترفند های بسیار کاربردی روزمره که تو اشپزخونه کمکتون میکنه 😍👌
خانومای این کانال بینظیرن😘
💐خانومانه💐
@tarfandony
# فالوده🍨🍧
رشته فالوده : 1 بسته
شکر : 2 لیوان
آب : 4 لیوان
هل : 4 عدد
گلاب : نصف استکان
طرز تهیه :
ابتدا 2 لیوان شکر رو با 4 لیوان آب روی حرارت بزارید تا به جوش بیاد و سپس گلاب و هل رو بهش اضافه میکنیم تا شربت مون درست بشه نمیخواد غلیظ بشه و حالا از روی حرارت برداشته و وقتی سرد شد هل ها رو خارج کرده و شربت رو داخل فریزر قرار بدید به مدت 12 ساعت تا یخ بزنه و بعد آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بزارید و وقتی به جوش اومد رشته فالوده رو نصف کنید و داخل آب جوش بریزید و به مدت 7 دقیقه بجوشه سپس با آب سرد آبکشی کنید و وقتی شربت مون کامل یخ زد از فریزر خارج کرده و یک قاشق از شربت و یک قاشق رشته فالوده تون رو با هم مخلوط میکنید و لایه لایه به همین ترتیب و دوباره فریزر قرار بدید تا بسته بشه و سپس آبلیمو و شربت آلبالو و یا بلو کاراسائو رو بهش اضافه کنید .
نوش جان
@tarfandony