eitaa logo
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
95.3هزار دنبال‌کننده
13.4هزار عکس
32.8هزار ویدیو
14 فایل
فقط کافیه موضوع مورد نظرتون رو جستجو کنید🔎 تبلیغات پربازده 👇 http://eitaa.com/joinchat/3100835840C12e7f70ce5 🍃تاسیس 97/1/11🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
12.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
های جدید با کارتون خالی 😍 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساخت میز با چوب و رزین هنر بسیار زیبا و جدید @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
چند کیلو بامیه بخرید و 1⃣آنها را خوب بشویید. کافی است قسمتی از بامیه‌ای را که خریده‌اید جدا کنید؛ نیمی از آن را برای سرخ کردن و تهیه خورشت بامیه کنار بگذارید و نیمی دیگر را برای خشک کردن آماده کنید. 2⃣بامیه‌های شسته شده را در آفتاب پهن کنید، اجازه دهید آب حاصل از شستن در هوای آزاد خشک شود با یک سوزن تمیز و نخ بلند به سراغ بامیه‌ها بروید. آنها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید. سوزن را آرام وارد پوست بامیه کنید و از سمت دیگر آن بیرون بیاورید. این کار را تا جایی که طول نخ به شما اجازه می‌دهد ادامه دهید وهمه رابه نخ بکشید 3⃣اگر فضای باز حیاط یا پشت‌بام در اختیار دارید می‌توانید بامیه‌های به نخ کشیده شده را زیر آفتاب و در هوای باز پهن کنید؛ 4⃣بعد از اینکه مطمئن شدید بامیه‌ها خشک شده‌اند- از خشک شدن قسمت داخلی آن اطمینان حاصل کنید- آنها را آسیاب کنید. حالا می‌توانید از این پودر بامیه که خودتان درست کرده‌اید در خورشت‌هایی که نیاز به لعاب زدن و جا افتادن دارند استفاده کنید. 🏡 @tarfandony
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
از شور و ترشی های من 👇👇👇 مواد لازم گل کلم یک عدد کوچک هویج :۳ عدد متوسط بادمجون گوشتی : ۶ عدد فلفل سبز تند :۶ عدد سیر : یک بوته سبزی ترشی (گشنیز ؛جعفری ؛شوید؛ ترخون ؛مرزه؛ نعنا)خورد شده پنج قاشق غذاخوری سیاه دانه :یک قاشق غذاخوری نمک :به میزان لازم زردچوبه:یک قاشق سرخالی غذاخوری سرکه قرمز: به میزان لازم اول گل کلم و هویج و سیر رو خوب شستیم و وقتی آبش که رفت داخل یک پارچه تمیز گذاشتیم شب تا صبح که کامل کامل خشک بشه چون اصلا نباید آب داشته باشه وگرنه ترشی خراب میشه بعد داخل یک ظرف بزرگ به نسبت مواد ترشی گل کلم و فلفل و سیر رو ریز خورد کردیم هویج رو هم با رنده درشت رنده کرده و اضافه میکنیم و کنار میذاریم بادمجون رو هم وقتی شستیم باید خوب خوب خشک کرد بعد کبابی میکنیم پوستش رو جدا میکنیم خوب له میکنیم وقتی که خنک شد با مواد ترشی مخلوط میکنیم سبزی ترشی رو هم میریزیم و نمک و سیاه دانه و زردچوبه هم اضافه میکنیم بعد سرکه رو اضافه میکنیم سرکه تا اندازه میریزیم که با مواد مخلوط بشه نباید رقیق باشه فقط در حد مخلوط شدن فکر میکنم سه لیوان کافی باشه نکته حتما حتما مواد خشک خشک باشند و این که با این مقدار مواد که گفتم سه تا شیشه مثل عکس ترشی دارید حتما درست کنید لذت ببرید 👈👈یک نکته دیگه دوستان وقتی بادمجان کباب میکنید کلی آب میندازه وقتی پوستش رو جدا کردید بذارید داخل آبکش روی یک کاسه که آبش کاملا بره بعد بکوبید 🏡 @tarfandony
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گل ایستاده درست کن 😍 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مبلمان عجیب ! (دوستان لازم به ذکره 90 درصد پست ها توسط خودم ساخته میشه کپی مطالب حرام ⛔️😒 با ذکر منبع حلال) @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
. امروز امدم با پودر فلفل #پاپریکا🌶🌶🌶 که یکی ازادویه های ثابت اکثر غذاهام هست 👌🏼 از روی نیمرو بگیر تا ماکارونی ،زرشک پلو ،چلو گوشت و لوبیا پلو.....طعم و رنگ این ادویه غذا رو فوقعلاده میکنه👌🏼👌🏼😍😍 پس الان که فصل این فلفل هست وتو بازار زیاده بگیرین تمیز بشورین و جلو آفتاب دو تا سه روزه خشک کنین وبعد اسیاب واز رنگ و طعم فوقعلادش داخل لذت ببرین 👌🏼👌🏼 . . :نکته برای پودر پاپریکا فقط قرمز ،زرد و نارنجی هم میشه ولی به خوشرنگی قرمز نمیشه🌶🌶🌶 🏡 @Tarfandony
سلام مهربونا🧚‍♀️ امروز براتون یه پست آموزشی خوشمزه اوردم. الان فصل بامیه ست سعی کنید حتما بخرین و امتحان کنید . . من از چند روش استفاده میکنم. یک روش که به صورت خام داخل غذا میریزم ، حلقه حلقه یا درسته. یک روش دیگم اینکه از وسط برش میزنم و میذارم تو هوای محیط خونه خشک بشه. حدود ۱۰ روز زمان میبره تا کاملا خشک بشه . من اصلا زیر آفتاب نذاشتم کلا این ده روز بالای یخچال روی سینی بود . وقتی خوب خشک شد آسیاب میکنم. برای خورشت استفاده میکنم لعابی خوبی به غذا میده. فقط حواستون باشه زیاد نریزید. نصف قاشق مرباخوری کافیه. ترشی بامیه هم خوشمزه ست. من سرکه رو میجوشونم یکم نمک میزنم و میریزم داخل ظرف ترشی وقتی سرد شد بامیه هارو اضافه میکنم درشو میبندم حدود یک ماه جای تاریک میذارم و بعد استفاده میکنم. 🏡 @tarfandony