#ایده_بادکنک_آرایی 🎈
مامان خوش ذوق با استفاده از بادکنک های زرد ساده تم زنبوری شاد درست کنید فقط باید با ماژیک روی بادکنک طرح زنبوربکشید باله هم با مقوا درست شده 🐝 🐝
🎀 🌸 🎀
✨ @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ آموزشی رژ زدن
💞فوروارد کن عزیزم😘
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیکپوشی
انواع گره های کمربند برای پالتو و مانتو
👌👌👌
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آرایشی
بافت و پاپیون خوشگل مو
👱♀👱♀👱♀
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودم که عاشقش شدم.
راستی ببخشید که صدای گرفتمو تحمل میکنید.
اتفاق ناگواری برام افتاد و ناخواسته جوهر نمک و وایتکس رو قاطی کردمو گازش داغونم کرد.
😷😷😷
لوازمی که نیاز دارید:
چسب ۱ ۲ ۳ یا دوقلو پایه رزین
شیشه های استوانه ای
انتها و درب بانکه
یه اکسسوری خوشگل برای روی در بانکه
و یه اکسسوری برای روی شیشه
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پستی که امروز واسه تون آماده کردم خیلی کاربردیه تایمشم کوتاهه، یه خانم ایرانی همیشه باید پودر هل آماده داشته باشه بخصوص الان که در تکاپوی درست کردن شیرینی عید هستیم، چون اکثر شیرینی ها دسرها و کیک های سنتی کشورمون داخلش پودر هل داره من قبلا یه ساعت مینشستم دونه های هل رو از پوسته جدا میکردم یه ذره میشد و دیگه نمیشد تو اسیاب پودرش کنم پس داخل هاون میکوبیدم تا پودر بشه تازه پوستش که کلی عطرو بو داره هدر میشد
_ بعدها به ذهنم رسید که از این روش استفاده کنم هم مقدارش خیلی زیاد میشه هم بدون دردسر و زحمت کلی پودر هل داریم
_برای نگهداریش هم روش سلفون بکشید مطابق فیلم تا هوا و رطوبت داخلش نره و عطرش هم خارج نشه و برای مدت طولانی داخل کابینت نگهداری کنید
_ شکرم برای اینکه راحتتر پودر بشه اضافه کردم
.
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_کارامل 🍯
▪️این کارامل رو می تونید برای فیلینگ کیک و کاپ کیک استفاده کنید و در مجاورت موز طعم بی نظیری داره.
▪️وقتی به رنگ طلایی رسید کره و بعد خامه رو اضافه کنید.
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
﮼پشتصحنهخانهداری
سلام به همه دوستان
من مایه ماکارونی رو توی بسته های کوچیک فریز میکنم حبرای اینکه توی وقت صرفه جویی کنم و گاهیی پیش میاد که میخوام عجله ای غذا درست کنم از اینا استفاده میکنم،حالا موادش بسته به سلیقه خودتونه،منکه گوشت و (قارچ و هویج و فلفل دلمه ای نگینی شده)و رب و ادویه میریزم و این مایه رو میتونید با مخلوط کردن لوبیا، برای لوبیا پلو برای جامبو شلز و پیراشکی گوشت البته با اضافه کردن پنیر پیتزا عالی میشه،و اینکه مایه کتلت هم میتونید به این روش فریز کنید فقط تخم مرغش رو موقع استفاده بزنید، برای بسته بندی کردن مواد کم توی فریزر هم میتونی از نایلون های کوچیک استفاده کنید که فریزرتون نظم داشه باشه ،توی عکس نمونه نایلون رو کنار خودکار گذاشتم،
سعی کنید این مواد رو در طول یک ماه استفاده کنید که زیاد تو فریزر نباشه میدونم که خواص ش کم میشه اما گاهی از کمبود وقت ناچاریم😂
@tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شيره خرما :
سلام دوستان وقتتون بخير خسته نباشيد خواستم تجربه ام رو با شما به اشتراك بگذارم اميد وارم كه به كارتان بياد من يه مقدار خرما گرفتم تميز كردم وله شده ها وريز اون را جدا كردم وخوب شستم وروش آب داغ ريختم وگذاشتم دوسه قل بخوره وخاموش كردم تا خنك شه بعد اون رو خوب با دست له كردم واز صافي رد كردم و تفاله اش را جدا كردم براي بار دوم اون رو از يه تيكه پارچه نازك رد كردم تا اينكه كاملاً صاف شد گذاشتم رو اجاق جوشيد ومرتب كف روش رو برداشتم تا اينكه مثل شهد خوب قوام امد و در اخر يه شيره خرماي خوش رنگ وخوشمزه بدست امد
@tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ادویه_مخلوط
این ادویه ترکیب سبزیجات خشک شده ست طعم غذاتونو بد نمیکنه بلکه خوشمزه وخوش عطر میکنه چون حجمش زیاده برای یکسال تون کافیه فقط یک قاشق مرباخوری تو خورشت بریزید همین🌷
خب جونم واستون بگه،من برای خورشت قورمه سبزی همیشه سبزی تازه میخرم وهمون روز سرخش میکنم وخورشتمو میپزم تازه تازه😍 اما برای درست کردن ادویه قورمه سبزی، سبزی تازه اگه بخرید وخودتون خشک کنید خیلی بهتره تا سبزی خشک شده کهنه وخاک خورده🌿 سبزیاکه خشک میکنید قبلش کمی خرد کنید وبذارید توسایه وجلوی باد کولر یا پنکه دو روزه خشک میشن، بعد پودرشون کنید🌱
هفت تا سبزی خشک شده لازم دارید هر کدوم صد گرم
تره، جعفری، پیازچه، ترخون، مرزه، شنبلیله، ریحان هر کدوم صد گرم
ادویه هم چهار تاست
فلفل سیاه، دارچین، زیره سبز هر کدوم صدگرم و زردچوبه که باید دویست گرم باشه🌿
همه رو باهم مخلوط کنید واز صافی یا الک رد کنید تاصاف ویک ست بشه.
موقعی که قورمه سبزی تون آماده شد پنج دقیقه پایان پخت یک قاشق داخل خورشتتون بریزید وبذارید پنج دقیقه قل بخوره بعد صرف کنید😍
#ادویه
#قرمه_سبزی
#قرمه #ترفندآشپزی #قرمه_سبزی_مجلسی
@tarfandony
سلام به خانوماي هنرمند . من دو كيلو بادمجون رو پوست گرفتم و طبق عكس روي بند توي حياط گذاشتم خشك شد بعدش اسياب كردم و به عنوان ادويه توي خورشت و سوپ ميريزم هم تند هس هم لعاب ميده. گوجه هم ورق ورق ميكنم و پودر ميكنم و مث ادويه استفاده ميكنم. اميدوارم مفيد باشد🙏
@tarfandony
سلام ،ممنون از پيج خيلي خوب و پست هاي آموزنده تون
خواستم بگم الان كه فصل باميه هست و خيلي از خانمها باميه فريز ميكنن ميتونن درشت هاش رو جدا كنن يا از ميوه فروشي ها درشت ها رو با قيمت مناسب تر بخرن و به نخ بكشن و بذارن تو سايه خشك بشه بعد پودرش كنن و تو خورش ها استفاده كنن، قوام و مزه ي خوبي به خورش ميده ، موفق باشيد
@tarfandony