9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده
#خلاقیت
آموزش دوخت ساک خرید😍
@tarfandony
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خلاقیت
ایده و خلاقیت های جالب هنری
😉😉😉😉
🌟🌺🌟🌺🌟🌺
@tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
آموزش چندتا روش ساده برای بستن بند کفش
💖👩 بفرست برای خانمهای خوش سلیقه
@tarfandony
🌺🍃🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
چند ایده و ترفند عالی و حرفه ای آشپزی
@tarfandony
🌺🍃🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
ترفند بسیار جالب کادو پیچی بدونه چسب
@tarfandony
🌺🍃🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایـده #خلاقـیت❣
آموزش #ستاره های کاغذی😍⭐️🌟
💖👩 بفرست برای خانمهای خوش سلیقه
@tarfandony
🌺🍃🌺🍃🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔮با کاغذ کشی یک گلدون پر از گلهای زیبا درست کنید👌😍
#هنر #ترفند #خانه_داری
@tarfandony
🌺🍃🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پست آرایشی🔝🎥
ماسک تقویت کننده خانگی مو
موها رو براق و شلاقی میکنه 😍
کلیپ رو ببین با زیرنویس فارسی
@tarfandony
🌺🍃🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سفیدکننده_دندان😍
توضیحات کامل در کلیپ می باشد❤️
@tarfandony
🌺🍃🌺🍃
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده
ساخت کفش دایناسوری😍
دنیای خلاقیت بی انتهاس😉
@tarfandony
🌺🍃🌺🍃
ترشی_گوجه 🍅
گوجه فرنگی 6 کیلو
کرفس یک دسته
هویج یک کیلو
سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم
گل کلم 2 عدد متوسط
سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه)
از شب قبل مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن. گوجه هارو پوست بکنید (در پست های قبلی نحوه پوست گرفتن گوجه رو گذاشتم)و در غذاساز پوره کنید. گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه. * بهتره از قاشق استیل استفاده نکنید برای هم زدن و برداشتن ترشی چون رنگ ترشی رو خراب میکنه. دوستان توجه کنید که بهترین زمان درست کردن این ترشی اواخر شهریور یا اوایل مهر هست که هم گوجه های خوب و قرمز میتونید پیدا کنید هم قیمت گوجه مناسبه . .
@tarfandony