eitaa logo
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
94.9هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
33.8هزار ویدیو
14 فایل
فقط کافیه موضوع مورد نظرتون رو جستجو کنید🔎 تبلیغات پربازده 👇 http://eitaa.com/joinchat/3100835840C12e7f70ce5 🍃تاسیس 97/1/11🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به بانوها و کدبانوهای عزیز. روزگارتون بخیر و سلامتی. لوبیا پلو یکی از غذاهاییه که تقریبا همه دوستش دارن.و تقریبا تمام فصول در دسترسه. ولی اینکه آماده داشته باشی و سریع یه ناهار خوشمزه باهاش بپزی ، یه بحث دیگست. الان لوبیا رو سرخ و فریز میکنن. قدیما که فریزر نبود خشک میکردن که البته کمی سفت میشد. یه روش دیگه نگهداری لوبیا سبز پختنش با آب گوجه فرنگیه.البته با کمی نمک.بعد که خنک شد داخل شیشه در فلزی میریزیم و درش رو محکم‌میبندیم.شیشه ها رو در قابلمه چیده.آب سرد داخل قابلمه میریزیم تا نصفه شیشه ها رو بگیره. بعد اجازه میدیم آب قابلمه جوش بیاد و وقتی جوش اومد یکربع ملایم بجوشه و به اصطلاح شیشه عقیم بشه.اینطوری دیگه هیچ هوایی داخل شیشه نمیمونه واین لوبیا چندماه خارج از یخچال سالم‌میمونه.البته در جای گرم نباشه و از نور هم دور باشه. اینطوری هرزمان هوس لوبیا پلو کردید، لوبیای پخته همراه با رب،آماده و در دسترس شماست. نکته: در شیشه حتما باید فلزی باشه. @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش گیره مو مرواریدی وسایلی که احتیاج دارید بند نامرئی و مروارید و گیر سر . درمورد بافتش همینطور که تو فیلم مشخه ردیف اول چهارتا مروارید میندازید و یک سر نخ رو از روبه رو از آخرین مروارید عبور میدیم و برای ردیف های بعدی سه تا مروارید میندازیم و طرفی که یک مروارید خورده رو از آخرین مروارید روبرو عبور میدیم به همین سادگی آخر کار هم چند بار نخ رو از داخل کار و داخل مرواریدا عبور بدید تا محکم بشه😍 @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرشیر یک صبحانه مفید ومقوی😉اونم از نوع خونگی باشه که هیچی 😍 سر شیر نوعی خامه است که از سطح شیر گرفته میشود. سرشیر که از شیر گوسفند وگاومیش بدست بیاد که خیلی عااالیه من از مخلوط شیر گاو وگوسفند استفاده کردم با شیر گاو هم درست میکنم عالی میشه شیر پاستوریزه استفاده نکنید. چون اصلا سرشیر نداره قبل از اینکه بریزن تو قوطی سرشیرشو گرفتن. شیر رو بزارید رو گاز با حرارت متوسط تا بجوش بیاد مواظب باشید سر نره. با حرارت متوسط رو به بالا ،حدود پانزده تا بیست دقیقه جوش بزنه سپس گاز رو خاموش کنید. به همون حالت بزارید تا سرد بشه وقتی که سرد شد بزارید یخچال به مدت بیست وچهار ساعت تا سرشیر کاملا منسجم بشه تو این مدت شیر رو تکون ویا هم نزنید. سپس بوسیله خلال دندان ویا کارد لبه های سرشیر رو از کنار قابلمه جدا کنید . سرشیر رو به آرومی در بیارید وبریزد تو کاسه سرشیر رو که جدا کردید.شیر میشه شیر کم چرب .با این شیر هم انواع دسر وکیک میتونید درست کنید .من باهاش ماست کم چرب درست کردم نمیدونم خوب درمیاد یا نه فعلا بهش مایه زدم سرشیر با عسل ونون تنوری داغ چه شود😉 🏡 @tarfandony
چطوری جوش های کوچیک رو از بین ببریم ؟ کاری نداره که 😉 ✍ کافیه شب ها قبل از خواب مقداری آب پیاز روی آنها زده و تا صبح فرصت دهید❗️ @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا 🙏 در آخرین یکشنبه مردادماه رزق حلال روزی فراوان برکت بسیار آرامش درونی و آسایش و خوشبختی را در زندگی🌸🍃 دوستانم جاری بفرما🙏 🌸🍃🌸 @tarfandony
❤️ ❌تَوَهم توطئه نداشته باشيد فكر نكنيد پشت همه حرف‌هاي ديگران، منظور خاصي هست كه بايد كنيد يا به فكر تلافي كردنش باشيد. حتي اگر با آدمي سروكار داشته باشيد كه واقعا چنين دارد، بايد فكر كنيد كه وقت و آرامش شما از اين است كه مدام براي تلافي كردن كار او صرف شود. اگر در خانواده كسي با چنين ويژگي‌هایی هست از كنار حرف‌هايش بگذريد و خودتان را درگير ساده و سطحي نكنيد. اگر هم شما فكر مي‌كنيد كه ديگران چنين دارند، توان‌تان را بالا ببريد و با گذشتن از كنار حرف‌هايي كه شما را مي‌دهد، زندگي مشترك‌تان را نجات دهيد. @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆🎥 این مدل برای مهمونی ها و مجالس خیلی مناسب و شیکه 🏡 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 🏡 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
چند روش براي بهتر ماندن کاهو👇 1ّ.كاهو رو خرد كنيد و در شيشه نگه داريد. 2.كاهو رو داخل كيسه فريزر در بسته نگه داريد. 3.كاهو داخل يك ظرف گذاشته،روش يه دستمال كاغذي آشپزخونه بزاريد و در آخر روي ظرف سلفون بكشيد. ترجیحا اگر بتونید کاهو رو تا زمان مصرف دست نخورده و کامل سلفون بکشید 🏡 @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصول خلالی کردن فلفل دلمه ای اینطوری خورد کنید☝️😁 🏡 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 🏡 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
#چطوری_پیاز_رو_نگهدارم_تا_زمستون_بمونه 🏡 @tarfandony 👇👇👇👇
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
#چطوری_پیاز_رو_نگهدارم_تا_زمستون_بمونه 🏡 @tarfandony 👇👇👇👇
تا فصل پیاز هست تصمیم گرفتم یه فکری بکنم که زمستون مجبور نشم پیاز کیلو ۱۵هزار تومنی بخرم و حرصم بگیره. اول اومدم سرخشون کردم بعد از تحقیق متوجه شدم  بخش زیادی از خواص پیاز در سرخ کردن از بین میره . بازم نکاتی که راجب پیاز داغ بدست آوردم رو میگم شاید مفید باشه. 💮برای خوشمزه شدن و بهتر سرخ شدن پیازها یکم نمک حین سرخ شدن بهشون اضافه کنید. 💮وقتی پیاز رو میخایید فریز کنید درب ظرف رو اول نبندین چون ممکنه پیازها عرق کنه و باعث زودتر فاسد شدنشون میشه بعد از یخ زدن درب ظرف رو ببندین. . ↙این روش رو با سیر چند جا شنیده بودم و انجامش هم دادم سیرها رو رنده کردم و با روغن قاطی کردم و توی ظرف در دار نگه داشتم که اسمش حریره سیر هست. . ✔اما حالا این روش رو با پیاز انجام دادم ✔پیازها رو خلالی یا نگینی بسته به طریقه مصرف شما،  توی ظرف در دار بریزید و بهش روغن مایع اضافه کنید تا روی پیازها رو بگیره، درب رو محکم ببندین و توی یخچال نگه دارین. ✔اگر به هر دلیلی‌نمیخایید از روغن مایع استفاده کنید پیازها رو با روغن جامد در یک ظرف مخلوط کنید و بعد به بطری شیشه ای منتقل کنید. ✔خانمی که این روش رو برام توضیح دادن گفت که هرسال این کارو میکنه و تا زمستون اصلا فاسد نمیشه 🏡 @tarfandony