5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند
چند ترفند خانه داری
بازم ترفند میخوای⁉️ بیا اینجا 👇
💯کانال دنیای ترفند و آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه مدل خیییلی عالی که فقط نیاز به گیره دارید☺💋
این مدل مناسب روسری های قواره بزرگه😍
🏡 @tarfandony
کانال دوممون 😍👇
@jahaze_shik
#ترفندهای_خانه_داری
-گاز پاكن دست ساز:
۵ قاشق غذاخوري جوش شیرین + سه قطره مایع ظرفشویی + چهار قاشق غذا خوري سرکه رو با هم مخلوط کنین تا خمیری به دست بیاد.این خمیر یه جرم گیر خانگی است که برای تمییز کردن اجاق گاز و کف قابلمه جرم گرفته توصیه میشه.خمیر را روی محل مورد نظر بمالید و بعد از ۱۰ دقیقه با دستمال تمییز کنید.
💡* هراز گاهي هم از سفيد كننده استفاده كنيد.
🏡 @tarfandony
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫ایده بافت_دستبند با نخ قیطون فقط با چندمدل گره
@tarfandony
🌸❤️❤️🌸❤️❤️🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستن_شال
کلیپ آموزشی بستن شال
حتما تماشا کنید
😃😍😊
🏡 @tarfandony
کانال دوممون 😘👇
@jahaze_shik
فوروارد یادت نره 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دستبند خوشگل
🏡 @tarfandony
کانال دوممون 😍👇
@jahaze_shik
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل های کاغذی
در جشن ها و مهمانی ها علاوه بر تدارکات برای غذاها و دسرهای مختلف بهتره کمی هم به فکر تهیه ی یک تم زیبا باشین تا عکس هایی خاطره انگیز از اون جشن به یادگار بمونه.
گل های کاغذی رنگارنگ میتونن انتخابی مناسب برای این کار باشن.
#گلهای_کاغذی #کاردستی_خلاقیت
#تزیینات_تولد
🏡 @tarfandony
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کنسرو_لوبیا_سبز
سلام به بانوها و کدبانوهای عزیز. روزگارتون بخیر و سلامتی.
لوبیا پلو یکی از غذاهاییه که تقریبا همه دوستش دارن.و تقریبا تمام فصول در دسترسه. ولی اینکه آماده داشته باشی و سریع یه ناهار خوشمزه باهاش بپزی ، یه بحث دیگست.
الان لوبیا رو سرخ و فریز میکنن. قدیما که فریزر نبود خشک میکردن که البته کمی سفت میشد. یه روش دیگه نگهداری لوبیا سبز پختنش با آب گوجه فرنگیه.البته با کمی نمک.بعد که خنک شد داخل شیشه در فلزی میریزیم و درش رو محکممیبندیم.شیشه ها رو در قابلمه چیده.آب سرد داخل قابلمه میریزیم تا نصفه شیشه ها رو بگیره. بعد اجازه میدیم آب قابلمه جوش بیاد و وقتی جوش اومد یکربع ملایم بجوشه و به اصطلاح شیشه عقیم بشه.اینطوری دیگه هیچ هوایی داخل شیشه نمیمونه واین لوبیا چندماه خارج از یخچال سالممیمونه.البته در جای گرم نباشه و از نور هم دور باشه.
اینطوری هرزمان هوس لوبیا پلو کردید، لوبیای پخته همراه با رب،آماده و در دسترس شماست.
نکته: در شیشه حتما باید فلزی باشه.
#کنسرو_لوبیا_سبز #آشپزی
🏡 @tarfandony