eitaa logo
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
95.7هزار دنبال‌کننده
13.4هزار عکس
32.7هزار ویدیو
14 فایل
فقط کافیه موضوع مورد نظرتون رو جستجو کنید🔎 تبلیغات پربازده 👇 http://eitaa.com/joinchat/3100835840C12e7f70ce5 🍃تاسیس 97/1/11🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز یک ترفند پزشکی ،خیاطی دارم براتون🤪 تو این روزهای کرونایی خیاط ها نقش مهمی تو تولید ماسک و‌گان داشتن، خسته نباشید به خیاط های عزیزمان🙏🏼 و خسته نباشید سفارشی خدمت کادر درمان🙏 بااین ترفند پشت گوش دردناک‌نمیشه 😬لطفا این ویدیو رو برسونید به دست کسانی که به کارشون میاد . 🏡 @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa 🌺🍃🌺🍃🌺
ووای عاشق این کلیپ شدم😍 با دورریزا گلدون درست کن 🌸🍃 خیلی خوشگل شددن👌👌 درست کن و بدرخش✨ @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ 🍃🌸چهار شنبه ای پُر بار بی نظیر و زیبا سرشار از امید ‌و ‌‎انرژی مثبت و اتفاقهای🌸🍃 خوب و شگفت انگیز و پُر از خیر و برکت و موفقیت 🌸🍃 عشق و مهرباني براتون آرزومندم...🙏 🌸 @tarfandony
#خورش_بامیه : گوشت تکه‌ای ۳۰۰ گرم بامیه ریز ۲۵۰گرم پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی یک پیمانه رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری عصاره تمر هندی نصف پیمانه پوره فلفل قرمز یک قاشق چایخوری نمک ،زردچوبه ، دارچین به میزان لازم برای تمیز کردن بامیه خیلی کم از قسمت سر بامیه را با چاقو جدا کنید بامیه ها را ۲۰ دقیقه داخل آب نمک بگذارید و آبکشی کنید. گوشت را با روغن و زردچوبه تفت بدید بهش پیاز سرخ شده اضافه کنید با یک پیمانه آب بگذارید خوب بپزه در ظرفی بامیه ها را کمی سرخ کنید و پوره گوجه را اضافه کنید وبگذاریدگوجه خوب سرخ بشه رب را اضافه کنید به همراه عصاره تمر هندی وادویها خوب تفت بدید تا آب گوجه جمع بشه مخلوط بامیه و پوره گوجه را به گوشت پخته شده اضافه کنید بگذارید ۳۰ دقیقه با درب باز روی حرارت باشه تا خورش جا بیافته در آخر میتونید موقع سرو کمی پودر دارچین روی خورش بریزید @tarfandony
یک استکان زعفرون دم کرده دو استکان ماست دوقاشق چایخوری ادویه ته چین یک استکان روغن سه عدد زرده تخم مرغ فیله مرغ اب پز پلوی ابکش خب بچه ها برنج رو یک ساعت خیس میکنیم بعد میپزیم و ابکش میکنیم یادتون باشه پلوی ته چین باید دونه های برنجش سفت تر از پلوی معمولی باشه پس خیلی نزارین برنجتون بپزه حالا تو یه ظرف سه تا زرده تخم مرغ ماستمون روغن و زعفرون کمی نمک و ادویه کاملا مخلوط میکنیم برنج ابکشمون رو بهش اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم تا برنج یکدست به مواد آغشته بشه حالا قالبمون هر چی که هست رو با کره چرب میکنیم دوسوم برنج رو توی قالب میریزیم و بعد با پشت قاشق کامل فشار میدیم بعد فیله های اب پز ریش شده رو روی برنجتون میریزن و بعد یک سوم بقیه برنج و در اخر باز با پشت قاشق فشار میدیم تو فر باید با دمای صد و هفتاد حداقل یکساعت بمونه روی گازم با شعله خیلی کم و شعله پخش کن چهل دقیقه بمونه کافیه. @tarfandony
✔برای این خورشت خوشمزه و دلچسب اول اسفناج رو خورد کردم و سرخ کردم بعد پیاز داغ و گوشت رو سرخ کردم کمی رب به دلخواه و آبغوره و ادویه زدم و اسفناج رو باهاش مخلوط کردم و آب ریختم تا بپزه. نیمساعت آخر پخت هم آلو هایی که از قبل خیس کردم رو بهش اضافه کردم. نوش جان❤ ↙️ @tarfandony
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام بهمگی دوستان 🌸 برای درست کردن این شیشه رنگی خوشگل من شیشه عسل و دربش رو اول با ابر و رنگ اکرلیک چند دور رنگ کردم (هر لایه رنگ که میزنید باید صبر کنید خشک بشه و بعد دوباره رنگ بزنید تا کامل پوشش بده) مرحله بعد دربش و با رنگ طلایی مجدد رنگ کردم و بعد اینکه کامل خشک شد به بدنه رنگ شده ی شیشه چسبdm5زدم و تا خیس بود روش اکلیل پاچیدم. . . و در مرحله آخر هم روی درب شیشرو خمیر چینی زدم و گلهای آماده چینی و که از قبل درستشون کرده بودم داخل خمیر فرو کردم. امیدوار دوستش داشته باشید. 😍 🏡 @tarfandony
گل های پسته ای 👈 پوست پسته رو به شکل گل روی سی دی بچینید و با اسپری رنگ کنید 🙂 🎀 🌸 🎀 ✨ @tarfandony