فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام باسلیقه های من
باکس ادویه با چوب بستنی😍
برایاینکاراحتیاجداریدبهمقوا،پارچهکنفیچسب حرارتی
چسبچوب،دستمالسفره
________________________
👈🏻ابعاد کف کارمستطیلی به طول ۴۲عرض ۱۸
👈🏻ابعاد دو طرف کار طول ۱۸ ،ارتفاع قسمت بلند ۳۰،کوتاه ۲۵
👈🏻ابعاد پشت کار طول ۴۲ ،ارتفاع قسمت بلند ۴۰،قسمت کوتاهتر ۳۰
👈🏻براى كف باكس يك عدد ١٨*١٤
👈🏻دوتا ١٤*٢٥
👈🏻دوتا ١٨*٢٥
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده تزیین پفیلا به شکل گوسفند برای بچهها😘
مناسب جشن ها و تولدها👌از فوم استفاده کرد میتونید از مقوا هم استفاده کنید😍ايده بگیریم 😉
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقا یه ترفند باحال اوردم واستون😆واسه همه ی ما خسته دلا😂یه بار واسه همیشه بندای شلوارت رو اینجوری ببند و دیگه فقط تنگ و گشادش کن😋
ترفند از این ساده تر؟😋
.
این ترفند رو بفرست واسه همه ی اون دوستاییت که خسسسسسسته ان میفهمی خسته😁
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
12.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_مرغ_قارچ
من اول مرغ رو خوب سرخ میکنم ،بعد پیاز رو میزارم تا طلایی و سبک بشه، زرچوبه فلفل پودر سیر وپاپریکا رو به پیاز اضافه میکنم و حالا مرغارو به پیاز اضافه میکنم رب و هویج رو هم میریزم یه کم که تفت خورد و رب رنگش باز شد اب جوشیده رو میریزم و در قابلمه رو میزارم تا کاملا بخارپز بشه،بعد از حدود یک ساعت / یک ساعت و نیم سیب زمینی رو اضافه میکنم و بیست دقیقه بعپ که سیب زمینی ام بخار پز شد ابلیمو قارچ نمک و زنجبیل بهش اضافه میکنم و ده دقیقه اخر فلفل دلمه برا عطرش میریزم و حالا خوراک خوشمزه و خوش عطر قارچمون امادس
↙️ @tarfandony
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_بادمجان
دوتا بادمجان بزرگ را انتخاب کتید سعی کنید بادمجان را مثل فیلم برش بزنید با یه پیاز متوسط با پوست نصف کنید ودر فر داغ 200درجه بزارید بمدت یک ونیم تا دوساعت تا پخته بشه وروی بادمجون طلایی بشه میتونید هردو را روی گاز دودی کتید بعد گوشت بادمجان را جدا کنید وپوست پیاز را بگیرید وتوی غذا ساز خوب پوره کنید اگر غذا ساز ندارید با گوشت کوب خوب بکوبید نباید چیزی بصورت تکه ای بعد کوبیدن باقی بمونه کاملا پوره باشه
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده 🍁 #خلاقیت 🍁
تزیین خوشگل شیشه های بازیافتی
وسایل مورد نیاز: چسب چوب،برفک یونولیتی،نخ کنفی ، کاغذ کشی و گل مصنوعی
•┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
🏡 @tarfandony
کــانال دوم مــا 👇😍
@jahaze_shik
پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️
💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
#ترشی_مخلوط_خونگی ها
اول از همه گل کلم هارو خورد میکنیم میشوریم و به همراه هویج و
خيار ورقه ای خورد شده و هرچیزی که دوست دارین مثل بادمجون و موسیر میریزیم داخل آب به همراه نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری، گلپر و سیاه دانه و میزاریم رو شعله تا چنتا جوش بخوره ولی مواد نرم نشه و بعد ابکش میکنیم و میریزیم رو یه پارچه ی تمیز که آبش گرفته بشه بعد که آبش گرفته شد میریزیم داخل شیشه و لایه لایه بهش فلفل سبز، سیر و سبزی شامل شوید و کرفس اضافه میکنیم سبزی جات تازه باشه بهتره ولی من چون نداشتم از شوید و کرفس خشک استفاده کردم و در اخرم سرکه بهش اضافه میکنیم ( اگه نمکش کم بود تو این مرحله میتونید کمی دیگه نمک بهش اضافه کنید و درب شیشه رو ببندین و به مدت چند ساعت برعکس کنید که سبزیهای خشک روی سطح سرکه ها | نمونه و بعد بزارین داخل یخچال و بعد از ۲۴ ساعت نوش جان کنید
نکته: مواد رو میپزیم که بعد از ۲۴ ساعت اماده بشه له
این روش رو حتما امتحان کنید
@tarfandony
خب بریم سراغ #شستن_ظروف_رویی .
#اول:اگه داخلش سیاه شد آب پرش میکنیم مقداری آبلیمو میریزیم ومیذاریم سرگاز تاجوش بخوره...سفید میشه..
.
#دوم:اگه کف ظرف چیزی چسبید یه کم آب بذارین ومیذاریم سرگاز گرم که شد خالی کنید مقداری نمک و سرکه بریزین
وبا اسکاچ سیمی میشوریم به راحتی جدا میشه... بعد با مایع بشورید وخوب ابکشی کنید.. .
#سوم: من گاهی یه دست باصابون رنده شده وسیم ظرفشویی میشوریم وبار دوم با مایع ظرفشویی میسابم وچندین بار آبکشی کنید...
.
#چهارم...اگه دست قوی داشته باشین فقط با مایع ظرفشویی ومقداری نمک باکمک یه سیم ظرفشویی میتونید خوب برقشون بندازین.... .
___________
.پ.ن دوستان فقط یه نکته ظروف رویی رو از هرکسی نخرین چون الان همه آلومینیوم شدن وبه اسم رویی میفروشن
وظروف آلومینیوم بشدت مضرراتی داره...
پ.ن عکس سیم ظرفشویی که استفاده میکنم گذاشتم تو عکس...
🏡 @tarfandony
سلام من یه روش برای کهنه کردن بچه ها که برای خیلی ها لازمه میخواستم بگم که خیلی خیلی راحتتر از مشما ها و پوشک های دکمه داره
یه راه دیگه هست اونم خرید پوشک های داعمی که هزینه ی خیلی زیادی داره و از کیفیتش مطمعن نیستم که بچه به جنسش حساس نباشه و نم پس نده
پس به نظرم به امتحانش می ارزه
☝اول از همهمن تو روز بچه ام رو فقط کهنه میبندم و شب ها پوشک مارک مای بی بی پوشک استفاده شده رو میزارم تو آب که حسابی پر شه و بعد با قیچی دقیقا دو تا خط بالا و پایین پوشک رو برش میدم تا محتویات داخل پوشک رو بشه خالی کرد داخلش خاک ژله ای خیلی نرمی هست که خالی میکنم و تمیز میشورم که چیزی باقی نمونه خشک میکنم و ازش استفاده میکنم
حتما موقع شستنش چسب ها رو ببندید که پلاستیک پوشک خراب نشه فقط طبق تجربه مشما ها ی پوشک مارک مای بی بی خوب میشه و بقیه مارک ها خوب نبود
✌بعد از خشک شدن کهنه بچه رو تا میکنم و میزارم دقیقا جایی که برش زده بودم و خاک ژله ای هاش رو خالی کرده بودم اینجوری یه پوشک قابل شستشو آماده اس که تا حدودا ۲۰ بار میشه از مشمای یه پوشک هم استفاده کرد
قبل از بستن به بچه هم یه لایه محافظ کهنه(یه لایه نازک از نانوون هست که مثل یه فیلتر عمل میکنه که بچه اگه مدفوع کرد کهنه و پوشک کثیف نشه قیمت۵۰ تاش هم ۱۰ هزار تومنه مارک فیروز بزرگتر از بقیه مارک هاست و بهتره)استفاده میکنم
👌اگه کهنه رو به اندازه تنظیم کنید و لبه های مشمای پوشک رو درست تا کنید و یه کم تمرین کنید خیلی خیلی راحته و نم پس نمیده و بچه هم اذیت نمیشه خودتون هم خسته نمیشید (همسر من شب ها پوشک های روز بعد رو که حدودا ۷ تا هست رو آماده میکنه و من فقط کار شستن و خشک کردنش رو به عهده دارم)شب ها هم پوشک میبندم که تا صبح با خیال راحت بخوابم و نصف شب لازم به تعویض نباشه
برای عرق سوز شدن بچه هم یه کرم هست به اسم کرم کودک مارک ثمین که ۳ درصد اوره داره و از داروخانه باید تهیه کرد و بدترین انواع عرق سوز با دوبار استفاده کاملا خوب میشه
@tarfandony