eitaa logo
🌵 دنیای ترفند و آموزش 🌵 بانوان خانه داری آشپزی زناشویی خانومانه ایده
92.9هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
34.4هزار ویدیو
14 فایل
فقط کافیه موضوع مورد نظرتون رو جستجو کنید🔎 تبلیغات پربازده 👇 http://eitaa.com/joinchat/3100835840C12e7f70ce5 🍃تاسیس 97/1/11🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
﮼پشت‌صحنه‌خانه‌داری سلام خانمای عزیز. خواستم تجربمو در مورد سرخ کردن سیب زمینی با شما در میون بزارم. من قبلا سیب زمینی رو خلال معمولی میکردم و سرخ میکردم که عموما کمی خام میموند و خوب سرخ نمیشد. ولی چند ماه پیش این رنده رو خریدم و الان با اون قسمت رنده که دو تا تیغ فلزی کنار هم هست سیب زمینی رو به صورت خلال میکنم و برای اینکه موقع سرخ شدن به هم نچسبن روش آب جوش میریزم با کمی نمک و یک ربع بعد آبکش میکنم بعد با دمای بالای گاز و به راحتی سرخ میکنم نتيجه کار خیلی خوب میشه.رنده رو تو بازار سنتی زنجان از یه دست فروش خریدم بیست و پنج تومن اکه خواستید بدونید کجا از این رنده دار @tarfandony
مژده💥 مژده💥 فروشگاه اینترنتی جوراب عطران افتتاح شد😍 ✅تنوع بالا ✅کیفیت عالی ✅قیمت پایین تمام محصولات با افتخار تولید ملی هستند🇮🇷 با ورود به کانال ما برای تمام اعضای خانواده خود خرید کنید🤩🥰 👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3406889109C6053c30540
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براتون یه دسر شیک جذاب کاربردی اوردم 😍😍 🟢موادلازم ژله به رنگ دلخواه چهار رنگ سلیقه ای میتونید با یک بسته درست کنید ژله الورا دو بسته ماست یا خامه یک لیوان ماست حتما پرچرب باشه اگه ماست کم چرب باشه کمی مزه ماست احساس میشه 🟢پودر ژله ها با یک لیوان ابجوش مخلوط کنید تا دونه های ژله حل بشه بعد یکی دو قاشق بستنی اضافه کنید .حالا کف سینی نایلون بندازید ،چرب کنید بعد ژله بریزید .نیم ساعت بزارید یخچال تا ببنده .بعد با چاقو دالبر بزنید رول کنید . ژله الورا با ماست مخلوط کردید بعد تو لیوان سرو بریزید بزارید یخچال تاوببنده ژله ها که بست رول کنید روی مواد سفید بزارید 1⃣ •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• 🏡  @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در اخر ژل الوورا با ابجوش مخلوط کنید .بزارید سرد بشه بعد روی رول ها بریزید تا لیوان ها پربشن .یک ساعت بزارید یخچال تا ببنده .نوش جان🥰 2⃣ •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• 🏡  @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢نکته اول .ژل الوورا اخر کار باید حتما سرد باشه وگرنه رول اب میکنه . نکته دوم برای ژله رولی به اندازه سه میل بزیزید توی سینی اگه زیاد بریزید رول کلفت میشه .موقع گرد شدن میشکنه .اگه نازک بریزید بازم موقع رول شدن پاره میشه نکته سوم میتونید با پاناکوتا درست کنید عالی میشه😍 3⃣ پایانی •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• 🏡  @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
سلام خانمها من برای پوست چرب که با هر کرمی جوش میزنه و اگه کرم هم نزنم پوستم کش میاد و اذیت میشه و نیاز به مرطوب شدن داره از اسپری دو فازی که خودم درست کردم استفاده میکنم. البته هنوز چند روزه که میزنم ولی با تحقیق و تجربه بهش رسیدم و مطمئنم نتیجه خواهد داد. اول از همه گلاب دست ساز و یا سنتی تهیه کنید و بریزید تو ظرف اسپری تون و بهش یه روغن گیاهی مثل نارگیل یا آرگان یا بنفشه که حتما روغنتون هم اصل و سنتی باشه رو اضافه کنید. ولی حتما مقدار روغن خیلی کمتر از مقدار گلاب باشه. تا موقع استفاده حسابی پوستتون آبرسانی بشه. بعد از هر شستشو به راحتی و بدون نگرانی از اینکه جوش میزنید ازش استفاده کنید. من وقتی ازش به صورتم اسپره میکنم و ماساژ میدم وقتی خشک میشه انگار بدون اینکه چیزی بهش زده باشم پوستم از خشکی درمیاد و از درون انگار تغذیه میشه. خیلی حس خوبیه. حتما امتحان کنید و برای من هم دعا کنید. راستی اونهایی که پوستتشون خشکه هم میتونن مقدار روغن رو بیشتر کنن. من از روغن زالو مارک روجا استفاده کردم چون از قبل داشتم و باعث جوشم شده بود. حالا دارم این مدلی تستش میکنم.😍 @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر ۴ لیوان پودر کرم کارامل ۱ بسته پودر ژلاتین ۲ ق غ شکر ۴ ق غ نسکافه ۲ ق غ آب ۵ ق غ بیسکوییت پتی بور ساده ۱ بسته مراحل هم تو کلیپ مشخصه! ژلاتین و آب و با هم ترکیب کنید تا اسفنجی بشه. شیر، شکر، نسکافه و پودر کرم کارامل با هم ترکیب کنید. و بعد ژلاتین را که اسفنجی شده رو بهش اضافه کنید و مخلوط را روی حرارت بگذارید مخلوط را تا زمانی که داغ بشه و ژلاتین کاملا حل بشه روی حرارت نگه دارین. همین که ریز جوش زد کافیه و بعد یک بسته بیسکویت پتی بور رو بهش اضافه کنید وقتی که کمی بیسکویت ها نرم شد در بلندر میکس کنید و در قالبی که چرب کردین بریزین حدود ۸ ساعت در یخچال استراحت بدین تا دسر سفت بشه و بعد از قالب در بیاریم و به دلخواه تزیین کنید من چند عدد بیسکویت پتی بور رو پودر کردم با رنگ پودری قرمز ترکیب کردم و دوباره آسیاب کردم و روی دسر الک کردم که به صورت مخملی در بیاد😍 درست کنید و لذت ببرین! . •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• 🏡  @tarfandony کــانال دوم مــا 👇😍 @jahaze_shik پیج اینستاگرامی مــا 👇☺️ 💟 https://www.instagram.com/gol_golihaa
. طرزتهيه: خيار هاي محلي كه بهتره ريزوتازه باشه رو تميزبشوييد وداخل ابكش بذارين تا كامل خشك بشه(عجله داشتين بايه دسمال تميزخشك كنيد)دراين فاصله سيرهاروپوست بگيرين فلفل سبزتند وترخون وشويد تازه روهم پاك كنيدوبشوريد وكنار بذارين ،حالا بريم سر اصل مطلب (محلول اب نمك وسركه)كه به ازاي هر كيلو خيار٤ليوان اب و٤ق غ سرخالي نمك نصف ليوان سركه سفيددرنظر ميگيريم من براي چهاركيلو خيار٤برابركردم كه مقدارش شد(١٦ليوان اب و١٦ق نمك و دو ليوان سركه)اب رو بذارين روگاز تارقتي جوش بياد چند دقيقه كه جوشيد نمك وسركه رو اضافه كرده وهم ميزنيم تانمك حل بشه وميذاريم كامل سرد بشه سپس يه رديف خياريه رديف فلفل وسير وسبزي معطر روداخل ظرف موردنظر ميچينيم به همين صورت تا مواد تمام شوددر اخر كار محلول اب نمك رو روي خيارها ميريزيم تا روي ان را كانمل بپوشاند سپس سر ظرف را محكم بسته طوريكه به هيچ وجه هوا داخل ان نفوذ نكند چون خيارشوركپك ميزند ودرجاي خنك وتقريباًتاريك ميذاريم ده روزه خيارشورما آماده ست💓 🏡 @tarfandony
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧡💫پاینده باد کسانی که ؛ ♥️💫از پاکی شان 🧡💫عشق آغاز میشود 🧡💫از صداقتشان ♥️💫عشق ادامه می یابد 🧡💫و از وفایشان ♥️💫عشق پایانی ندارد 🧡💫روزتون ♥️💫سرشار از عشق و مهربانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ 🔘✨سـ🌼ــلام 🕊✨روزتون 🔘✨پر از خیر و برکت 🕊✨امروز یکشنبه↶ ✧ 21 آذر 1400 ه.ش ❖ 7 جمادی الاول 1443 ه.ق ✧ 12 دسامبر 2021 میلادی ┄┄┄┅┅❅✾❅┅┅┄┄┄ 🔘✨↯ ذڪر روز ؛ 🕊✨《یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام》
🍈 😋 🔸یک کیلو زیتون سبز بدون هسته رو خرد میکنم . نیم کیلو هویج رو بخار پز میکنم و رنده درشت میزنم .(این بار هویج رو کمتر ریختم ) یک بوته بزرگ سیر رو خیلی ریز خرد میکنم . یک یا دو قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان سرکه رقیق کنید . (اندازه رب بستگی به غلظت اون داره ) 🔸مواد رو مخلوط کنید ، نمک و فلفل بزنید و سس رو روی اون بریزید بعد هم بزنید . سرکه رو کم کم اضافه کنید تا یه سس غلیظ بدست بیاد نباید سرکه خیلی زیاد باشه ♦️این ترشی رو توی یخچال نگه دارید و از سه روز بعد قابل استفاده است @tarfandony