eitaa logo
هنر، ترفند و خلاقیت
7.5هزار دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
9.3هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ کدبانو گری میتونه تلفیقی از هنر ، خلاقیت و آشپزی باشه👌 از اینکه کنار من هستی به خودم میبالم❣️☺️ ❤️🧡💛💚💙💜🤍 تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده جام ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
هدایت شده از زیارت خوب🌸
4.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کاشت سبز با هسته نارنج 😌☘ 💖🍃🍃💖 @kadbanoo9
1.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر دکمه لباست سادست 👇🏻 و یا لباست رو چند بار پوشیدی و تکراری شده این ترفند خیلی باحاله🍃👗 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب‌زمینی رستورانی ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گل یخ ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
1.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلوگیری از داغ شدن باتـــری لپ تاپ ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم باهم یخ خوشگل درست کنیم🧊 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
11.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسکاچ هاتو ضد عفونی کن😍 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چطور با فنجان هاے قدیمے مناسب یک زیبا بسازیم؟😳😍 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
هدایت شده از زیارت خوب🌸
3.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امسالتو پروانه ای درست کنید 💖🍃🍃💖 @kadbanoo9
هدایت شده از شیرینی پزون
23.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹شیر ۱ لیوان 🔹خمیر مایه ۱ ق غذاخوری 🔹شکر نصف ق غذاخوری 🔸تخم مرغ ۱ عدد 🔸روغن مایع ۷ ق غذاخوری 🔸نمک ۱ ق چایخوری 🔸شکر نصف ق غذاخوری 🔸آرد همه کاره ۴۰۰ گرم حدودا (همون آرد نول یا سفید یا سه صفر) نکات: 💐واسه اینکه ببینید خمیر مایه سالمه یا نه، با شکر و شیر گرم مخلوطش کنید و ده دقیقه صبر کنید، اگه روش کف کرد یعنی فعال شده و سالمه. دمای شیر باید کاملا گرم باشه ولی جوری باشه که اگه انگشتتون رو داخلش فرو ببرید نسوزید، غیر از این باشه مخمر عمل نمیاد. . 🌼خمیر حتما باید توی جای گرم استراحت کنه تا ور بیاد و حجمش دو برابر بشه، ممکنه یک ساعت طول بکشه یا بیشتر ولی هر چی محیط گرمتر باشه زودتر پف میکنه. 🌸وقتی پف کرد، پفشو بگیرید و لازم نیست ورز بدید، فقط چونه کنید و بذارید توی نایلون فریزر و تا ۳ روز میتونید توی یخچال نگه دارید. 🌺قسمت ورز دادنش خیلی مهمه حتما ده دقیقه ورز بدید و با ورز دادن چسبندگیشو بگیرید، هی آرد اضافه نکنیدااااا خمیرتون سنگین و خراب میشه، اگه دستتون رو چرب کنید و آرد بمالید کمک میکنه که کمتر به دستتون بچسبه. 🏵میتونید باهاش پیتزا و پیراشکی و اشترودل و نون و اینجور چیزا درست کنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
2.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده تزئین میوه ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍