7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خرمای مجلسی مخصوص #ماه_رمضان
#افطار #رمضان
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش اسفناج
#افطاری #ماه_رمضان #رمضان
یکی از آش های سنتی ایرانیه که بر خلاف بقیه آش ها توش از سبزی آش استفاده نمیشه و میتونید لوبیا هم که توی این دستور وجود داره توش نریزید، خیلی مقویه و خوراک روزای سرده.. درست کردنشم خیلی راحته، فقط حتما بلغور و برنج و عدس و لوبیا رو از قبل خیس کنید و بریزید توی غذا..
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند #ایده جذاب برای #هفت_سین
#هفتسین
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
شله مشهدی #افطار
مواد لازم:
گوشت گوسفندی ۵۰۰گرم
دنبه صدگرم
لوبیا چیتی یک چهارم پیمانه
لوبیا سفیدیک چهارم پ
لوبیاقرمز.یک چهارم پ
نخود یک چهارم پ
ماش یک چهارم پ
پیاز 1عدد بزرگ
برنج نیمه دانه یک چهارم پ
بلغور گندم من یک لیوان ونصف زدم میتونید یک لیوان بزنین
بلغور جو اگه دارین کمی ندارین مشکلی نیست من داشتم به مقدارخیلی کم زدم
فلفل سیاه وقرمز ب میزان لازم من تند ترش کردم
دارچین وزنجبیل مقداری دارچین خوب استفاده کنین
ریشه جوز نوک قاشق چ ندارین نزنین ولی طعم فوق العاده ای داره
طرز تهیه:
اول از همه حبوبات رو به صورت جداگانه خیس کنید به مدت یک روز تو این مدت هم چند بار آبش رو عوض کنید، بعد حبوبات سفت رو اول بریزین باآب من بلغور وبرنج روهم باهمون حبوباتم ریختم تاخوب پخت ووقتی لوبیاها نیم پزشدن ماش رو ریختم ، گوشت روبا دنبه و پیاز خورد شده بزارین خوب بپزه میتونین با موادبپزین ولی جدابپزین بو نمیده بعدپخت گوشت رو ریش ریش کنید، دنبه رو هم بکوبید، نیم پزشدنش یکم خنک شد بریزید داخل غذاساز تا له بشه، برگردونید داخل قابلمه، زیر قابلمه حتما شعله پخش کن بزارید هم بزنید تا ته نگیره، باید با کفگیر مرتب هم بزنید هر 5یا 10دقیقه یکبار حرارتم کم باشه در قابلمه رو هم نزارید، چمبه زدن یا هم زدن یادتون نره باعث میشه خوب جابیفته به خورد هم بره، بعد ۸ساعت ادویه هاش رو بزنید خوب هم بزنید، یک ساعت آخر هم دم کنی بزارید زیرش رو کم کنید تا دم بکشه، من ازساعت ۸صبح موادم روگداشتم تا۷شب مدام هم زدم،باید زیادهم بخوره
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
4.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفندی کاربردی برای لک آب روی شیشه و آینه 👌👌
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
3.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محلبی شکلاتی🍫🧋
#دسر #افطار #ماه_رمضان
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چطوری از بخارشوی استفاده کنم؟
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پودینگ_برنج
#افطار #ماه_رمضان
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
2.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هفتسین
با وسایل بازیافتی #هفت_سین خوشگل درست کنید 👇😍
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
4.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍با این ترفند گوشیتو شب تا صبح بزن شارژ
بدون اینکه خراب بشه
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_گندم
بلغور گندم یک ونیم لیوان
سینه یا ران مرغ یک تیکه
پیاز دو عدد درشت
گوجه ۴عدد
رب گوجه نصف قاشق غ
جعفری گشنیز شوید مقداری
سیر چند حبه
برگ بو مقداری
نمک زردچوبه فلفل زنجبیل پودر لیمو عمانی پاپریکا و ادویه تندوری به میزان لازم
مرغ رو با پیاز و سیر و برگ بو و کمی زردچوبه بزارید بپزه بعد ریش کنید
پیاز رو رنده و تفت بدید زردچوبه ورب
گوجه بزنید
گوجه رو نگینی خورد و اضافه کنید
سبزی ها رو ساتوری و اضافه کنید
ادویه ها رو به همراه مرغ ریش سده اصافه کنید
آب مرغ هم اضافه و بزارید نیم ساعت بپزه
بعد از نیم ساعت بلغور از قبل خیس شده رو اصافه و حدود چهل دقیقه بزارید بپزه
هر ده دقیقه یکبار سوپ رو هم بزنید تا ته نگیره
این سوپ باید حتما غلیظ باشه
در آخر روی سوپ کره یا روغن حیوانی بریزید و با پیاز داغ تزیین کنید
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍