5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این یعنی یه تیر و دونشون ، هم سالمه هم خوشمزه😉💪
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
920.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌❌کبریت جادویی درست کن❌💯
✅این کبریت مخصوص زمانی هستش که بیرون میرید و میخاین آتیش درست کنید👌
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
2.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیوت ترین جا شمعی🥺💕
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
19.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز براق و یک اندازه شدن #دلمه_برگ
#آشپزی #دلمه
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
3.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلاقیت
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
24.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلی چیلی😍
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
3.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هات چاکلت خونگی ☕️
#آشپزی
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
2.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده جالب برای بستن موها😍
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بااین ترفند بر چسب رو بکن💯
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش تهچین مرغ و اسفناج😋
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_گندم
بلغور گندم یک ونیم لیوان
سینه یا ران مرغ یک تیکه
پیاز دو عدد درشت
گوجه ۴عدد
رب گوجه نصف قاشق غ
جعفری گشنیز شوید مقداری
سیر چند حبه
برگ بو مقداری
نمک زردچوبه فلفل زنجبیل پودر لیمو عمانی پاپریکا و ادویه تندوری به میزان لازم
مرغ رو با پیاز و سیر و برگ بو و کمی زردچوبه بزارید بپزه بعد ریش کنید
پیاز رو رنده و تفت بدید زردچوبه ورب
گوجه بزنید
گوجه رو نگینی خورد و اضافه کنید
سبزی ها رو ساتوری و اضافه کنید
ادویه ها رو به همراه مرغ ریش سده اصافه کنید
آب مرغ هم اضافه و بزارید نیم ساعت بپزه
بعد از نیم ساعت بلغور از قبل خیس شده رو اصافه و حدود چهل دقیقه بزارید بپزه
هر ده دقیقه یکبار سوپ رو هم بزنید تا ته نگیره
این سوپ باید حتما غلیظ باشه
در آخر روی سوپ کره یا روغن حیوانی بریزید و با پیاز داغ تزیین کنید
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍