eitaa logo
هنر، ترفند و خلاقیت
7.5هزار دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
9.3هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ کدبانو گری میتونه تلفیقی از هنر ، خلاقیت و آشپزی باشه👌 از اینکه کنار من هستی به خودم میبالم❣️☺️ ❤️🧡💛💚💙💜🤍 تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این یه دیگه خانه داری ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی سریع نفخ حبوباتو بگیر🙃🫘 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
5.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوسفندی ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
2.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند خانه داری ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
17.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خونگی آسون 🫓 آرد نونایی یا آرد گندم ۳ پیمانه آب ۱ پیمانه تا ۱ پیمانه و نصف نمک ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
1.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده با جعبه های دور ریختنی 🍃 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
18.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوبیا ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
4.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با کنف نخی🪴 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
نشاسته100 گرم آب ولرم800 میلی لیتر آب150 میلی لیتر گلاب ۲ قاشق غذاخوری شکر140 گرم ابتدا شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا برای 5 دقیقه ریز جوش بزند و شربت کمی غلیظ شود.بعد از 5 دقیقه شعله را خاموش کرده و شربت را به یک کاسه فلزی انتقال دهید، گلاب را به شربت اضافه کرده و آن را برای 4 ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند. بعد از اینکه شربت یخ زد آن را بیرون آورده و با چنگال مخلوط کنید و مجدد به فریزر برگردانید.نشاسته را با نیمی از آب ولرم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود.نصف دیگر آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. مخلوط نشاسته  را  به آب در حال جوش اضافه کرده و  مدام هم بزنید تا حالت جامد پیدا کرده و خمیری شکل شود. بعد از اینکه خمیر خوب پخت و وسط قابلمه جمع شد شعله را خاموش کنید و خمیر را برای چند ثانیه با همزن بزنید. خمیر را تا داغ است داخل قیف بریزید و با ماسوره ای با سوراخ های ریز داخل کاسه حاوی آب و یخ بریزید تا رشته های فالوده آماده شود. در این روش باید دقت داشته باشید که موقع زدن فالوده ماسوره را حتما داخل آب سرد فرو کنید تا رشته ها بعد از خارج شدن از قیف خودش را بگیرد.بعد از اینکه همه مواد را ماسوره زدید رشته های فالوده را از آب خارج کرده و داخل شربت بریزید و مخلوط کنید. مخلوط شربت و فالوده مجدد به فریزر برگردانید تا یخ بزند.بعد از اینکه فالوده یخ زد آن را از فریزر خارج کرده و نوش جان کنید. ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
2.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉🍕همه این کلیپ های و جذاب در 👇🏻👇🏻🍕🍕🍕🍕 https://eitaa.com/joinchat/1654063142Cfe83ef8beb بزرگ ترین کانال غذا خوری در ایتا✅♻️ ꧁꯭░⃟꯭🍕🍪꯭فعال ترین چنل غذا خوری و غذا خوری در ایتا꧂ فقط وارد بشن🤫♨️🤤🍓🍑 https://eitaa.com/joinchat/1654063142Cfe83ef8beb ◢🍉🍦◥
15.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه مواد شوینده گرون نخر🫧 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
4.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استخونهای ماهی قزل الا ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍