20.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#وسایل_زنگ_زده_تو_دورننداز🌼🍂
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
4.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانم های کدبانو اینا رو بلد باشید
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا با سس بشامل
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
2.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با جوراب کوسن مبل درست کنید
#خلاقیت
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
3.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از سرکه سفید هم استفاده کنی عالی میشه 👌🏼
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد سزار تک نفره ی قایقی😋
متفاوت پذیرایی کن😍
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#توپک_مرغِ #سوخاری
یه غذای راحت و خیلی سریع😍
#آشپزی
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معجزه ی خمیر دندون👌
#خلاقیت #ترفند #ایده
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
4.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سرخ_کردن_بادمجان😍😋
فقط با سه قاشق روغن
بادمجان هارو خرد میکنیم داخل یه قابلمه آب میریزیم به همراه یه قاشق نمک
وقتی جوش اومد بادمجان ها رو میریزیم داخل آب و ۳_۴ دیقه صبر میکنیم بجوشه
و بعد میذاریم رو یک پارچه تا کامل ابکش بشه
حالا سه قاشق روغن میریزیم داخل تابه و با شعله ملایم
بادمجان ها رو میچینیم و درِ تابه رو میذاریم و صبر میکنیم یه طرفش سرخ بشه
برای طرف دیگش درِ تابه رو برمیداریم و اینبار شعله رو بیشتر میکنیم تا کامل سرخ بشه
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
#ترفند_آشپزی
۱)اگر آبلیمو در خورش جوش بخوره، رنگ خورشت را بد میکنه ، پس بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو به خورشت وقتی است که تازه زیر اون رو خاموش کردید.
۲) رب گوجه را اول در روغن سرخ کنید و وقتی خورشت جاافتاد به اون اضافه کنید اینطوری خورشت خوش رنگ تر میشه.
۳) اگه خورشت شور شد سیب زمینی را نصف کنید و در خورشت بندازید تا بجوشه و شوری خورشت رو بگیره.
۴) برای اینکه خورشت قیمه خوش طعم بشه، لپه رو اول خیس کنید و بعد همراه گوشت تفت بدید.
۵)برای خوشمزه تر شدن فسنجان از اب سرد استفاده کنید و اون رو کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدن.
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
472.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخخ دلمون آب شد با این غذا ها🤤
🥐🍗🍔🍟🥗🍕🌭🥙🍜🥮🍤
اگه تا امروز غذا های سفرت یکنواخت بوده بیا اینجا😍👇
https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f
با بانویخونه کلی غذای نونی و برنجی جدید یاد بگیر☺️
و یه تنوع به غذا های تکراریت بده 🍟
کلی چیز میز و ترفند خونه یاد بگیر و تو آشپزی و دسر🍧و کیک کلوچه🥧 زبانزد فامیل شو😉😋
https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f