eitaa logo
هنر، ترفند و خلاقیت
7.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
9هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ کدبانو گری میتونه تلفیقی از هنر ، خلاقیت و آشپزی باشه👌 از اینکه کنار من هستی به خودم میبالم❣️☺️ ❤️🧡💛💚💙💜🤍 تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
4.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانم های کدبانو اینا رو بلد باشید ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا با سس بشامل ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
2.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با جوراب کوسن مبل درست کنید ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
3.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از سرکه سفید هم استفاده کنی عالی میشه 👌🏼 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد سزار تک نفره ی قایقی😋 متفاوت پذیرایی کن😍 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
13.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لذیذ ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای راحت و خیلی سریع😍 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معجزه ی خمیر دندون👌 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
4.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 فقط با سه قاشق روغن بادمجان هارو خرد می‌کنیم داخل یه قابلمه آب میریزیم به همراه یه قاشق نمک وقتی جوش اومد بادمجان ها رو میریزیم داخل آب و ۳_۴ دیقه صبر می‌کنیم بجوشه و بعد میذاریم رو یک پارچه تا کامل ابکش بشه حالا سه قاشق روغن میریزیم داخل تابه و با شعله ملایم بادمجان ها رو میچینیم و درِ تابه رو میذاریم و صبر می‌کنیم یه طرفش سرخ بشه برای طرف دیگش درِ تابه رو برمیداریم و اینبار شعله رو بیشتر می‌کنیم تا کامل سرخ بشه ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
۱)اگر آبلیمو در خورش جوش بخوره، رنگ خورشت را بد میکنه ، پس بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو به خورشت وقتی است که تازه زیر اون رو خاموش کردید. ۲) رب گوجه را اول در روغن سرخ کنید و وقتی خورشت جاافتاد به اون اضافه کنید اینطوری خورشت خوش رنگ تر میشه. ۳) اگه خورشت شور شد سیب زمینی را نصف کنید و در خورشت بندازید تا بجوشه و شوری خورشت رو بگیره. ۴) برای اینکه خورشت قیمه خوش طعم بشه، لپه رو اول خیس کنید و بعد همراه گوشت تفت بدید. ۵)برای خوشمزه تر شدن فسنجان از اب سرد استفاده کنید و اون رو کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدن.‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
472.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخخ دلمون آب شد با این غذا ها🤤 🥐🍗🍔🍟🥗🍕🌭🥙🍜🥮🍤 اگه تا امروز غذا های سفرت یکنواخت بوده بیا اینجا😍👇 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f با بانوی‌خونه کلی غذای نونی و برنجی جدید یاد بگیر☺️ و یه تنوع به غذا های تکراریت بده 🍟 کلی چیز میز و ترفند خونه یاد بگیر و تو آشپزی و دسر🍧و کیک کلوچه🥧 زبانزد فامیل شو😉😋 https://eitaa.com/joinchat/3037790561C0c9ea1863f