eitaa logo
هنر ترفند خلاقیت آشپزی
7.6هزار دنبال‌کننده
573 عکس
6.3هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #کدبانوگری میتونه تلفیقی از #ایده ، #ترفند، #خلاقیت و #آشپزی باشه از اینکه کنار من هستی به خودم میبالم ، کدبانو ❣️ ❤️🧡💛💚💙💜🤍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چاقوت اینجوری تیز کن🤩 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ها رو ببینید خیلی عالی هستن🤩✔️ ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه برای یلدا از بیرون دسر نخر😍 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ترفند شست و شو رو یاد بگیر✌️ ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی انار و لبو برا شام شب چله😊 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجوری پنجرتو زمستونی کن😉 ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه مدل دسر یلدایی جذاب😍 این پست و حتما ذخیره کنید و با دوستانتون به اشتراک بزارید که شب یلدا خیلی نزدیکه😉🍉 دسر اول👇🏻💚 پودر ژله سبز کیوی یا لیمو. پودر ژله الورا و نصف لیوان شیر پودر ژله انار یا هندوانه دسر دوم 👇🏻🤍 ژله انار ژله الورا و شیر خلال پسته دسر سوم👇🏻❤️ ژله الورا انار دون شده خلال پسته 🛑کانال های برتر بانوان👇🏼👇🏻👇🏾 🧑‍🦰@baanoovaan 👩🏻@baanoovaan 👱🏻‍♀@baanoovaan
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 شیرینی پزون 👉 کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉🍉 نیاز داریم به چهار رنگ شکلات؛ شکلات قرمز، شکلات سبز، شکلات تلخ، شکلات سفید. ابتدا شکلات تلخ رو ذوب می‌کنیم به روش بن‌ماری (که توی پست‌های قبل توضیح داده‌م نکاتش رو) و داخل قیف می‌ریزیم. کف قالب سیلیکونی با طرح دلخواه رو با این شکلات، شکل هسته‌های هندوانه رو رسم می‌کنیم. اجازه می‌دیم در دمای محیط ببنده. ❣️نکته‌ی اول و مهم درست‌کردن این شیرینی👇 اجازه بدین شکلات در دمای محیط ببنده و نذارینش داخل یخچال. چون هربار که قالب داخل یخچال بره، برای سری بعدی سرمای قالب باعث می‌شه شکلاتی که می‌ریزین، قبل از پخش‌شدن به‌سرعت ببنده و سفت بشه و کارتون رو خراب کنه. تا هسته‌های هندوانه خشک بشن، شکلات قرمز رو ذوب می‌کنیم و داخل قیف می‌ریزیم. ۲/۳ از حجم قالب رو با شکلات قرمز پر می‌کنیم. ❣️نکته‌ی دوم در درست‌کردن این شکلات❣️👇 هر لایه‌ی شکلات رو که داخل قالب پایپ می‌کنیم، حسابی قالب رو مطابق فیلم به سطح کار می‌کوبیم تا حباب‌های هواش خارج بشن. اگر این کار رو نکنیم، ممکنه بعد از خارج‌کردن شکلات روی سطحش منافذ و حفره‌های خالی افتاده باشن. 💚 ❤️ 🛑کانال های برتر بانوان👇🏼👇🏻👇🏾 🧑‍🦰@baanoovaan 👩🏻@baanoovaan 👱🏻‍♀@baanoovaan