فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باورت میشه😳فقط با خمیر دندون میشه استیل رو برق بنداری بقیه ترفندا چی😳تا اخر ببین کامل همه رو توضیح دادم🙈😍
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوختگی قابلمه رو تمیز کن😎✅
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براى تميز كردن بعضى از جاهاى گاز كه با دستمال نميشه تميزشون كرد ميتونين از مواد شوينده و يه مسواك استفاده كنيد، بعد هم از روش يه دستمال نم بكشيد و در آخر با يه دستمال خشك برق بندازين👌
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سه تا #ترفند واقعا کاربردی هستن😍
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
برای تمیز کردن ظروف چینی👇
باید آنها را داخل دیگی که پر از آب سرد و پودر لباسشویی است،قرار دهید و زیر دیگ را روشن کنید تا آب به جوش آید و چند دقیقه به همان حالت بجوشد.
#خانه_داری 🍃
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دلمه_برگ_مو 😋😍
پیاز نگینی شده ۱ عدد بزرگ
گوشت چرخکرده ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
سبزی دلمه خرد شده ۳۰۰ گرم
▪️ترکیب سبزی میتونه متفاوت باشه ولی من از ترکیب ۲۰۰ گرم تره+۲۰۰گرم جعفری+۱۰۰ گرم ترخون+۱۰۰ گرم مرزه+چند شاخه پیازچه همیشه استفاده میکنم
لپه ۲/۳ لیوان(نپخته) حدود ۱۴۰ گرم
برنج ۲/۳ لیوان(نپخته) حدود ۱۴۰ گرم
نمک+فلفل+زردچوبه به میزان لازم
برگ مو به میزان لازم
.
ابتدا لپه را از قبل خیس کرده سپس با آب بپزید
برنج را هم از چند ساعت قبل با کمی نمک خیس کرده سپس بجوشانید و آبکش کنید(مغز برنج رو کمی سفت تر بردارید)
پیاز را تفت دهید تا سبک شود سپس فلفل و زردچوبه افزوده کمی که تفت خورد گوشت چرخکرده را اضافه و تفت دهید
سپس سبزی خرد شده را اضافه و تفت دهید تا سبزی نرم شود
لپه و برنج نیم پز را اضافه و مخلوط کنید
در انتها بچشید و نمک به اندازه لازم اضافه و حرارت را خاموش کنید.
دمبرگ های برگ مو را بچینید و برگها را بشوئید.
و ۱ دقیقه در حدی که رنگ برگها تغییر کند در آب جوش قرار داده و آبکش کنید
سپس از مواد دلمه بین برگها گذاشته و بنا به سلیقه خود دلمه ها را بپیچید
▪️دقت کنید قسمت برجسته رگبرگ داخل دلمه قرار بگیرد.
▪️اگر برگها شکاف داشتند دو برگ را طوری روی هم قرار دهید که شکافها پوشانده شود
کف قابلمه مورد نظر کمی آب و روغن بریزید و ۲ تا ۳ ردیف برگ کف قابلمه بچینید
دلمه ها را به صورت فشرده کف قابلمه بچینیدتایک ساعت پخته بشه
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
16.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_تابهای خوشمزه و لذیذ😋
مواد لازم :
گوشت چرخ شده
نمک
فلفل سیاه
پیاز
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین روش تمیزی سینک😍
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهدیگ ترد و جدید😍😋
#آشپزی
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوای گردوهات زود کپک نزنه و سالم بمونه
این روش و امتحان کن
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
چرا تن ماهی رو قبل از مصرف حتما 20 دقیقه بجوشونیم؟🤔
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
برای هر بیماری، چه باید بخوریم؟🤔
👈دلپیچه: دم کرده زیره
👈بیخوابی: موز، گیلاس
👈چربی شکم: گریپ فروت
👈پوکی استخوان: سنجد+ماست
👈سردرد: فلفل قرمز، شربت آبلیمو
👈کبد چرب: زرشک، شاتوت، آب انار
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍