7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بو دادن تخمه در سرخکن بدون روغن
مواد لازم:
تخمه ی آفتابگردون🌻
زرد چوبه
نمک🧂
آب لیمو🍋
آب💧
به مدت یک ساعت طعم دار کردم توی این محلول موند
با دمای150درجه به مدت 25دقیقه گذاشتم داخل سرخکن بودداده شد
حجم تخمه ها زیاد بود اگه مقدار تخمه ای که گذاشتید کم بود زمان رو کمتر بزارید
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳ ایده عالی با لباسهای قدیمی 👌
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
14.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قارچ_شکم_پُر🍄
مطمئنم اگر امتحانش کنید عاشقش میشید😍
#آشپزی
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
11.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه ترفند فوق العاده😊
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدیمی ترین ترفند برای قطع و درمان تب💎
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راهکار پاک کردن لکه جوهر خودکار!🧼
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محلول جرم زدا و چربی زدا ✨
با این محلول جرم های قابلمه ، هود ، گاز ، فر و مایکروفر و سینک وشیرآلات رو از بیین ببر🙂
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
16.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند جالب😁
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگرفود #املت #صبحونه بهشتی
#آشپزی
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونستن این ترفندا کلی کارهاتونو راحت تر میکنه 👌☺️
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
هدایت شده از مخزن خلاقیت
17.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خیارشور رو نیم ساعته درست کن ،ترد و خوشمزه✌️
برای آب نمک خیارشور:۵ قاشق نمک غذاخوری
،۵ لیوان آب ،۱ لیوان سرکه سفید(این مقدار پایه هستش و برای موادتون میتونید هر چند برابر که خواستید بیشتر کنید)
خیاربوته ای،فلفل تند،سیر،ترخون
✅️داخل شیشه مواد و بریزید،بعد داخل قابلمه آب بریزید و شیشه رو داخلش بزارید بعد شعله رو روشن کنید وقتی که جوشید یک ربع بعد خاموش کنید.بزارید خنک بشه و از همون لحظه قابل استفاده اس.
✅️اگر در شیشه باز نشه مثل کنسرو هستش و تا هر چند وقت بمونه خراب نمیشه،کپک نمیزنه،نرم نمیشه، تضمینی میگم✌️
#آشپزی
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
هدایت شده از مخزن خلاقیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رنگهایی که فکر نمیکنی ترکیبش انقدر قشنگ بشه🌈🎨
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍