توجه👆👆👆👆
سلام علیکم عزیزان
تعدادی احادیث احترام به والدین کوتاه بارگذاری شد
تقدیم شما خوبان
دوستان مداح را دعوت کنید به کانال تا استفاده کنند
شانزده قسمت دانستنیهای مرگ
بسیار عالی برای سخنرانی واحادیث وروایتهای مفید برای مجالس
بارگذاری شده
توجه👆👆👆👆👆
مطالب را بالینک کانال انتقال بدین تا بیان استفاده کنن
شما هم دراین ثواب شریک باشین
توجه👆👆👆👆
روزی حضرت موسی عرض کرد خدایا میخواهم بدانم همنشین من در بهشت کیست؟ خداوند مرد قصابی را معرفی کرده و آدرس او را داد. موسی تعجب کرد که مگر یک قصاب چه میکند که همتای موسی در بهشت است. رفت و از نزدیک مراقب کار او بود. دید کسب و کار معمولی دارد و کار خاصی نمیکند. شب شد، دکّان قصابی را بست. موسی نزدیک رفته و خود را غریب معرفی کرد تا شب مهمان او باشد و ببیند شب تا صبح چه میکند که چنین مقامی دارد، زیرا در روز که کار و عبادت خاصی ندارد.
قصاب پذیرفت و به خانه او رفتند. موسی دید قصاب، قفس مانندی را که با طناب آویزان کرده بود پایین آورد و پیرزنی را که در آن بود تمیز کرده و لباسش را عوض کرد. و سپس با قاشق به دهانش غذا گذارد. بعد به موسی گفت: این مادر من هست و شبها کار من همین است و چند سال است که این کار را میکنم و چون مادرم خیلی ضعیف است، برای حفظ او از حیوانات و خطرات، در قفس مانندی گذاشته و از سقف آویزان میکنم.
موسی گفت: مادرت حرف هم میزند؟ قصاب گفت: نه، ولی گاهی خیلی آهسته و کوتاه در گوشم دعایی میکند. موسی پرسید: چه دعایی میکند؟ قصاب گفت: میگوید پسرم خدا تو را در بهشت همنشین موسی قرار بدهد. حضرت موسی خود را معرفی کرده و گفت دعای مادرت مستجاب شده و خداوند به من چنین وحی کرده است.
امام سجاد(ع): حقوق رحمک کثیرهٔ بقدر اتصال الرحم فی القرابه فأوجبها علیک حق امک
حقوق خویشاوندان بسیار است. به هر میزان که در سلسله مراتب نسبت به تو نزدیکتر باشند، حقوقشان بیشتر است. و مهمتر و واجبتر از همه، حق مادرت بر تو میباشد.
حدیث
پاداش صدقه در راه خدا، ده برابر است و قرض دادن، هیجده برابر و پاداش صله و پیوند با خویشاوندان، بیست و چهار برابر و پیوند با برادران دینی، بیست برابر است.
حضرت محمّد صلّیاللهعلیهوآله
اَلصّدَقَةُ بِعَشرَةٍ و القَرضُ بثَمانیةَ عَشَرَ و صلَةُ الرَّحم بأربعةٍ و عِشْرین وَ صلةُ الِاخوان بِعِشْرینِ؛
حدیث
شيعيان ما كسانى اند كه در راه ولايت ما بذل و بخشش مى كنند، در راه دوستى ما به يكديگر محبت مى نمايند، در راه زنده نگه داشتن امر و مكتب ما به ديدار هم مى روند. چون خشميگين شوند، ظلم نمى كنند و چون راضى شوند، زياده روى نمى كنند، براى همسايگانشان مايه بركت اند و نسبت به هم نشينان خود در صلح و آرامش اند.
امام علی علیه السلام
شيعَتُنَا الْمُتَباذِلونَ فى وِلايَتِنا، اَلْمُتَحابّونَ فى مَوَدَّتِنا اَلْمُتَزاوِرونَ فى اِحياءِ اَمْرِنا اَلَّذينَ اِنْ غَضِبوا لَمْ يَظْلِموا وَ اِنْ رَضوا لَمْ يُسْرِفوا، بَرَكَةٌ عَلى مَنْ جاوَروا سِلْمٌ لِمَنْ خالَطوا؛
حدیث
خداوند سبحان شرک را (در امور مختلف) حرام گرداند تا آن که همگان تن به ربوبیّت او در دهند و به سعادت نائل آیند؛ پس آن طوری که شایسته است باید تقوای الهی داشته باشید و کاری کنید تا با اعتقاد به دین اسلام از دنیا بروید. بنابر این باید اطاعت و پیروی کنید از خداوند متعال در آنچه شما را به آن دستور داده یا از آن نهی کرده است، زیرا که تنها علماء و دانشمندان (اهل معرفت) از خدای سبحان خوف و وحشت خواهند داشت.
حضرت فاطمه علیها السلام
وَ حَرَّمَ اللّه( الشِّرْکَ إخْلاصاً لَهُ بِالرُّبُوبِیَّةِ، فَاتَّقُوا اللّه حَقَّ تُقاتِهِ، وَ لا تَمُوتُّنَ إلاّ وَ أنْتُمْ مُسْلِمُونَ، وَ أطیعُوا اللّه فیما أمَرَکُمْ بِهِ، وَ نَهاکُمْ عَنْهُ، فَاِنّهُ، إنَّما یَخْشَی اللّهَ مِنْ عِبادِهِ الْعُلَماءِ ؛