✅ ثواب صدقه در شب و روز جمعه هزار برابر است
🌷امام صادق(ع):
ثواب صدقه در شب و روز جمعه هزار برابر است.
(مستدرک الوسائل، ج۶، ص۱۰۶)
🌼آیتالله بهجت:
بلا، با صدقه رفع میشود؛ اگرچه محکمِ محکم شده باشد. نه اینکه فقط روایت است که صدقه، دافع بلیات است؛ نخیر، درایت هم هست. میدانیم که از لطف و احسان است که شارع فرموده:
یعنی روزی را با صدقه نازل کنید.
(گوهرهای حکیمانه، ص١٣٧)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 بهمناسبت هفتهی دفاع مقدس؛
مستند دیدار راویان دفاع مقدس با رهبر انقلاب منتشر میشود
🔸یکی از برنامههای مستمر رهبر انقلاب در طول سالیان مختلف، برگزاری جلسات متعدد و متنوع با طیفهای مختلف علمی، اجتماعی، فرهنگی و هنری بوده است. جلساتی که در فضایی صمیمانه برگزار شده و رهبر انقلاب پای نظرات و دردلهای آن مینشینند. بخشی از این جلسات، از سال ۹۵ در قالب جلسات «پنجشنبه شبها» برگزار شده است که یکی از آنها به دیدار راویان هشت سال دفاع مقدس اختصاص یافت که در تاریخ ۳۰ آبان ۹۸ برگزار شد.
🔸مؤسسهی پژوهشی- فرهنگی انقلاب اسلامی ( دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای)، به مناسبت هفتهی دفاع مقدس، روایت این دیدار را در قالب مستندی ۴۲ دقیقهای تهیه و آماده کرده است که روز جمعه، ۴مهرماه، ساعت ۱۹:۲۰ از شبکهی سوم سیما پخش میشود.
🔸همچنین این مستند، شنبه ساعت ۲۰ از شبکه افق و یکشنبه ساعت ۲۰ از شبکه مستند بازپخش میشود.
استاد علی اکبر رائفی پور :
◼️از تمامی تاریخهایی که برای شهادت امام حسن (ع) نقل شده، ۷ صفر ارجحیت دارد. پس چرا تاریخ شهادت امام حسن مجتبی(ع) در ۲۸ صفر فراگیر شد؟
◼️ در زمان صفویه، شهادت امام حسن مجتبی (ع) در ۷ صفر تعطیل رسمی بود. تا اینکه در زمان ناصرالدین شاه، تولد ناصرالدین شاه مصادف با ۶ صفر بود، برای اینکه تولدش در شب شهادت امام حسن نباشد، عده ای را اجیر کرد تا در تاریخ دست برده و شهادت امام حسن را در تاریخ ۲۸ صفر برگزار کنند و ولادت امام کاظم که در ۷ صفر با سندی ضعیف اعلام شد در این تاریخ برگزار شود.
◼️ نکته جالبتر اینکه فقط ایرانی ها ۲۸ صفر را شهادت امام حسن می گیرند
🔊 حقیقت پنهان( ۷ صفر ) - مشهد - ۱۶ آبان ۹۵
ارزش و اهمیت صلوات
از امام صادق علیه السلام پرسیدند:
یوم الحسره، کدام روز است که خدا می فرماید:
بترسان ایشان را از روز حسرت.
حضرت جواب دادند:
آن روز قیامت است که حتی نیکوکاران هم حسرت می خوردند که چرا بیشتر نیکی نکردند.
پرسیدند: آیا کسی هست که در آن روز حسرت نداشته باشد؟
حضرت فرمودند:
آری، کسی که در این دنیا مدام بر رسول خدا صلوات فرستاده باشد.
(وسائل الشیعه ج۷ ص۱۹۸)
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
﷽ ان شاء الله تصمیم داریم ختم صلواتی که هر شب جمعه قرار داده میشود را به توفیق الهی و همت شما عزیزان تا زمان ظهور امام زمان(عج) که بسیار نزدیک است ادامه دهیم تا ان شاء الله بتوانیم با فرستادن این صلوات ها با نیتی که گفته شده به سهم خودمون باعث تعجیل در فرج و همچنین عاقبت به خیر شدنمون شویم و بتوانیم به توفیق تبعیت و اطاعت کامل از حضرت برسیم و هر چه زودتر به توفیق حضور و بهره مندی از دوران فوق العاده بعد از ظهور نائل شویم.
هفته پیش الحمدلله به همت شما عزیزان بر اساس گزینه ای که انتخاب کردید از بین چندین کانال و گروه در تلگرام و ایتا که ختم در آن قرار داده شده بود، مجموعا ۹۸۰ نفر شرکت کردند و حدود ۶۶۵ هزار صلوات فرستاده شد.
طبق گفتهی بزرگان دین ، صلوات برترین ذکر است و در رسیدن به حاجت بسیار سودمند و موثر است و این ذکر در تقرب پیدا کردن به خدا و آمرزش گناهان و صفای باطن تاثیر بسیار زیادی دارد.
ان شاء الله که همگی ما بتوانیم در این سُنت حسنه و پُر خیر و برکت ختم صلوات هر هفته شرکت کنیم و ان شاء الله خدا ما را از تمام ثوابها و آثار و برکات فوق العاده این صلوات ها بهره مند فرماید و تک تک این صلوات ها را به عدد ما احاط به علمک(به تعداد بالاترین عددی که در احاطه ی علم خداست) از ما قبول فرماید. سعی کنیم صلوات ها را با آرامش و با توجه فرستیم.
ختم صلوات به نیت تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان(عج) و رسیدن به توفیق یاری و اطاعت کامل از حضرت وعاقبت به خیر شدنمان به بهترین شکل و رسیدن به حاجاتی که به صلاحمون است ان شاء الله و نصرت الهی امام زمان(عج) و جبهه حق و ان شاء الله هر چه زودتر غلبه حق بر باطل و نابودی کامل منافقین و دشمنان اسلام و آزادی قدس از دست اشغالگران
برای شرکت در این ختم صلوات ، روی لینک زیر کلیک کرده و سپس گزینه مورد نظر را انتخاب کنید.
EitaaBot.ir/poll/i8y?eitaafly
چهار عمل مکروهی که رزق و روزی انسان را کم میکند...
امام سجّاد (علیه السلام):
مکروهاتی که روزی را از انسان دفع و انسان را فقیر میکنند:
① اظهار فقر و نداری کردن در حضور مردم
② خواب دیرهنگام شب و بعد از نماز صبح
③ تحقیر و کم ارزش شمردن نعمت های خدا
④ شکوِه و گلایه داشتن از خداوند متعال
{معانی الاخبار، ص ۲۷۱}
در آغاز سرما خود را بپوشانید
💕 #امیرالمؤمنین علیه السلام:
🍃تَوَقَّوُا الْبَرْدَ فِي أَوَّلِهِ وَ تَلَقَّوْهُ فِي آخِرِهِ فَإِنَّهُ يَفْعَلُ فِي الْأَبْدَانِ كَفِعْلِهِ فِي الْأَشْجَارِ أَوَّلُهُ يُحْرِقُ وَ آخِرُهُ يُورِق🍃
💢در آغاز سرما خود را بپوشانید، و در پایانش آن را دریابید، زیرا با بدن ها همان میکند که با برگ درختان خواهد کرد؛ آغازش میسوزاند و پایانش میرویاند.🌷
📚نهجالبلاغه، حکمت۱۲۸🌿
☘مواجه شدن بدن با سرماى ابتداى پاييز را به انسانى تشبيه مىكند كه ناگهان از مكان بسيار گرم به خانه بسيار سرد وارد میشود، که موجب ضرر و زیان بر او میگردد🍁
🍃ولى مواجهه با سرماى طليعه بهار، به دلیل آنکه بدن با سرمای شدیدتری در زمستان خو گرفته است موجب ضرر نيست.🌻
📚ابنابىالحديد، شرح نهج البلاغه ج۱۸، ص۳۱۹🌿
💕 #پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
💢از سرمای بهار خود را مپوشانید زیرا آن چنانکه درختان را سبز و خرم میكند جسم و روح شما را هم سبز و خرم و جوان مینماید ولی از سرمای پاییز خود را بپوشانید كه با شما چنان میكند كه با سبزه و گل و درختان میكند.🌹
📚بحارالانوار، ج۵۹، ص۲۷۱🌿
-----------------------------
💢 بررسی کمک های تسلیحاتی و نظامی کشورهای حامی صدام در هشت سال دفاع مقدس
#یک_دنیا_در_برابر_یک_ملت
⭕️ بررسی میزان حمایتهای لجستیکی کشورهای حامی صدام در هشت سال دفاع مقدس
#یک_دنیا_در_برابر_یک_ملت
✳ ملاکِ ارزش، جهت است
🔻 در اسلام، ملاکِ #ارزش، مادیات نیست. مواد عالم نیستند که به چیزی اهمیت میدهند، بلکه #جهت آن است. اگر در جهت #حق بود، ارزش پیدا میکند و اگر در جهت #باطل بود، بیارزش میشود. در واقعهی #عاشورا هفتادودو نفر کشته شدند اما اصرار ائمه علیهم السلام بر اینکه سنت عاشورا ترک نشود و بر آن اشک ریخته شود و اینکه فرمودهاند آن را ذکر کنید و برای فرزندانتان بگویید بهخاطر جهتی است که آنها انتخاب کردهاند.
👤 #آیت_الله_حائری_شیرازی
📚 از کتاب #آیینه_تمامنما
📖 ص ۲۰
121jkvpgnr4dg-emamhasan.mp3
8.13M
🔊
🎼 پادڪست بســیار زیـبا
🎤حجت الاسلام دارسـتانی
✅ #غربتومظلومیتامامحسن
⏱ ۸ دقـــیقه و ۲۰ ثانـــیه
🌺 #نشـرپـیامصـدقهجـاریهاست
🌿 آیتالله بهجت (ره) :
هر کس که فردا به جهنم میرود و میسوزد و به عذاب آن گرفتار میشود، در حقیقت اسباب سوختن و جهنم و وسایل عذاب را بهوسیلهی اعمالی که انجام داده از اینجا با خود میبرد؛ چنانکه میفرماید: «إِنمَا تُجْزَوْنَ مَا کنتُمْ تَعْمَلُونَ؛ تنها به آنچه انجام میدادید پاداش داده میشوید (طور:١۶)» فردا، جزای عمل، همان عمل است که اینجا کردهایم.
📚 در محضر بهجت، ج٣، ص٢۵۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در هفته دفاع مقدس یادی کنیم از سخنان بریده بریده سردار سلیمانی که گریه امان نمیداد تا خاطره اش را بگوید😔
شهید سپهبد سلیمانی، خطاب به مادران شهدا: وقتی شما مادرها نبودید و بچههایتان در خون دست و پا میزدند، حضرت زهرا (س) را دیدم...
✍مرحوم حاج اسمائیل دولابی :
پنج اصل در صلوات وجود دارد.
اللّهمَّ، توحيد است. صلِّ علي محمّد،
نبوت است و آل محمّد يعنى اميرالمومنين و اولادش؛ اين هم امامت. توحيد را كه قائل شديم، معاد را هم قائليم و چون حق محمّد و آل محمّد صلي الله عليه و آله را ادا كرديم، عدالت است. قربان اين مستحب كه با آن هر پنج اصل دين را اقرار كرديم.
🌷اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا دخترم بد حجاب شد؟؟؟
#استاد_عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 سردار نقدی درباره سقوط هواپیمای اوکراینی: میتوانستیم بگوئیم اشتباهی نکردیم
معاون هماهنگکننده #سپاه:
🔺در رابطه با سقوط هواپیمای اکراینی قرائن بسیاری وجود داشت که ما میتوانستیم خودمان را به آن آویزان کنیم و بگوئیم اشتباهی انجام نشده و دشمن #جنگ الکترونیک کرده است.
🔺ما با مردم صادقیم، اشتباه کردیم میگوئیم اشتباه کردیم، ما دنبال عوامفریبی نیستیم که یک شگرد رسانهای پیدا کنیم و مسئله را بپوشانیم.
🌹 استاد فاطمی نیا :
مشاجره ها و نزاع ها، نور باطن را خاموش می کند . بسیاری از بی حالی ها و عدم نشاط ها به جهت مشاجرات و درگیری های لفظی است. کم منزلی داریم که در آن پرخاش و تندی نباشد! روزی چند تا پرخاش باشد، برکات را از منزل می برد. حتی اگر حق هم با تو بود ، در امور جزئی و شخصی مشاجره نکن ، چون کدورت می آورد.
مرحوم علامه جعفری از صاحب دلی نقل کرد : در موضوعی که گمان می کردم حق با من است ، داشتم با همسرم مشاجره می کردم؛ ناگهان صورت باطنی غضبم را نشانم دادند ! بسیار کریه و زشت بود! آن صورت نزدیکم آمد و گفت : ای کثیف! ساکت شو! همین که متنبه شدم فوراً دست همسرم را بوسیدم و عذرخواهی کردم!
«برگرفته از سخنان استاد فاطمی نیا»