واکنش عضو شورای سردبیری کیهان درباره اطلاعیه مفصل دولت درباره تلگرام!
فیلتر تلگرام رئیس جمهور را عصبانی نکرده؛ موضوع خیلی جدی تر از این حرف هاست!/ سخنان روحانی در آشوب های دی 96 بسیار مهمتر است حسین شمسیان عضو شورای سردبیری کیهان طی یادداشتی نوشت: در پی فیلتر تلگرام با دستور مقام قضایی، دولت در اطلاعیه مفصلی نسبت به این رخداد واکنش نشان داد.
آیا باید باور کرد که دولت نگران دسترسی آسان و آزادانه مردم به سامانه پیام رسان است!؟ آن هم در شرایطی که برای گرانی دلار و نابود شدن بیش از هفتاد درصد از دارایی مردم یک اطلاعیه یک سطری هم نداد!!
به نظر می رسد اتفاق مهمی در راه بود و اقدام ناگهانی مرجع قضایی، کاسه کوزه بعضی ها را به هم زدن و سبب آشفتگی آنها شده است.
بخوانید:
یک: دولت در سال 95 محرمانه و بر خلاف دو اصل قانون اساسی با تلگرام قرار داد بست. کاملا خلاف قانون!متعاقبا بالاترین سهم پهنای باند کشور ،اجازه نصب سخت افزار و امتیازات متعدد دیگری در اختیار تلگرام قرار گرفت!
دو: در همین ایام، چندین جاسوس وچند پرستو زده در قلب دولت دستگیر شدند. ازجمله افرادی در مجموعه ها و دفاتر حسام الدین آشنا (مشاور رئیس جمهور و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری) علوی وزیر اطلاعات و...!
آیا این افراد در شکل گیری آن قرار داد با زمینه سازی روانی آن نقش داشتند!؟
سه: در ایام حاکمیت و اعتبار قرار داد محرمانه دولت با تلگرام، صدها کانال مستهجن، ضد دین و ضد امنیت ملی فعالیت می کرد و دولت هیج اقدامی برای بهره برداری از قرار داد توقف آن کانال ها نکرد! چرا!؟
چهار: یک احتمال این است که مثل همیشه سر دولت کلاه رفته باشد! مثل برجام! یعنی دولت یکطرفه باج داده؟
پنج: اما این احتمال ضعیف است و به نظر می رسد دولت علیرغم داشتن امتیاز قراردادی، اراده ای برای اینکار نداشت! چرا!؟ جواب را باید در آشوب های دی ماه 96 جستجو کرد. چیزی که به گمان همه کارشناسان، موج دوم و قوی تر آن قرار بود در اردی بهشت 97 رخ دهد! بازهم چرا!؟
شش: همانطور که برای روی کار آمدن دولت بازهم، به شوک ارزی و اقتصادی سال های 90 و 91 نیاز بود و دولت موفق شد با بهره گیری از موج آن، برجام را تحمیل کند، شوک دیگری برای تکمیل پروژه و تحمیل برجام موشکی و منطقه ای لازم بود تا بدینوسیله ماموریت تمام شود.
هفت: دی 97و دلار 6 هزار تومانی، گام نخست این شوک بود ولی کامل نشد. با نزدیک شدن به 22 اردی بهشت (روز تصمیمگیری ترامپ درباره برجام)رخداد های جدیدی در حال شکل گیری است. حوادث چند روز اخیر در غرب کشور، بحران های پی در پی با موضع آب،احیا مجدد برخی تجمعات کارگری و... خبر از سازماندهی مجدد می داد. در مقابل، دولت کمترین کاری برای ایجاد رضایت در گروه های معترض نکرد و حتی دلار 4200 در حد حرف باقی ماند!
هشت: عدم تمدید برجام توسط ترامپ،می توانست شوک اقتصادی و متعاقبا احتمالی مهمی ایجاد کند. دولت برای کنترل این فشار کاری نکرد، یعنی نمی توانست بکند! چون پیش تر همه امتیازات را به آمریکا پیشکش کرده بود! اما برای کنترل اجماعی هم که می توانست کاری کند،دست دست می کرد!آیا منتظر خبری بودند!؟آیا منتظر حادثه ای بودند!؟سازماندهی آشوب ها به جدی ترین شکل خود رسید اما دولت به کارهای نمایشی روی آورد! لغو یکطرفه قرار داد با تلگرام ، وام 5میلیاردی به پیام رسان های داخلی ...!
نه: دستگاه قضایی بوی خطر را حس کرد ، مماشات را جایز ندید و حکم قانونی به توقف ارائه هرگونه سرویس به تلگرام داد . چند اصل قانون اساسی چنین اختیاری را به قوه قضائیه می دهد و جای خدشه حقوقی وجود ندارد.
این اتفاقات مهم را جدی بگیرید،سخنان روحانی در آشوب های دی 96 بسیار مهم و روشنگر است. یک پیام رسان هیچ اهمیتی برای عصبانی شدن رئیس جمهور و ایجاد ضرورت برای دادن این اطلاعیه ندارد،موضوع خیلی جدی تر از این حرف هاست.
یادمان باشد تنها دو گروه می نشینند و تماشا می کنند که کشورشان با چند نفوذی و یک پیام رسان دستخوش آسیب و بلوا شود؛ هالو ها و خائن ها!
♦️بعیدینژاد: با خروج آمریکا از برجام توافقی باقی نمیماند
«حمید بعیدینژاد»، سفیر ایران در انگلیس در مصاحبهای با شبکه خبری سیانان گفت در صورتی که آمریکا از برجام خارج شود، توافقی باقی نمیماند.
🔹«بعیدینژاد» گفت: «هنگامی که ایالات متحده از توافق خارج شود، به معنی این است که توافقی باقی نمانده، چون یکی از طرفهای مهم توافق، مفاد توافق را نقض کرده است.»
🔹سفیر ایران در انگلیس، در بخش دیگری از این مصاحبه خاطرنشان کرد ایران برای تمامی سناریوها در خصوص برجام آماده است/فارس
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
😐 قدیما یه مجتهد مینشست ۶۰ تا طلبه عمامه گذاری میکردن، الان ۶۰ تا مجتهد جمع شدن تا سر این شازده کاکول زری عمامه بزارن.
☹️انگار تاجگذاری ولیعهد اتریشه
مهدی هاشمی هم اومده شاباش بده!
🌍 @ebratha_ir
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🌹کل الخیر فی باب الحسین
🌹شب جمعه، شب زیارتی حضرت سیدالشهداء علیهالسلام است.
از توفیق زیارت آن بزرگوار محروم نمانیم.
۩صَلَّی اللّهُ عَلَیْکَ یَا اَبَاعَبْدِاللّه۩
🌍 @ebratha_ir
شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان با اشاره به مباحث مطرح شده درباره احتمال خروج ترامپ از برجام در ۲۲ اردیبهشت ماه:
🔹 دوستان ما از کدام برجام سخن میگویند؟ مگر برجامی مانده است که سخن از خروج یا ماندن در آن مطرح باشد؟
🔹 آمریکا با زیرپا گذاشتن تعهدات خود مدتهاست که برجام را نابود کرده و مسئولان هستهای کشورمان هنوز در این تردید به سر میبرند که از برجام خارج بشوند یا نشوند؟!
🔹 اساس مذاکرات که برجام حاصل و خروجی آن است برای لغو تحریمها بود که نه فقط لغو نشده بلکه دهها تحریم دیگر هم به آن اضافه شده است. معلوم نیست آقایان انتظار دارند چه اتفاق دیگری بیفتد که برجام را از بین رفته بدانند؟!
🔹 ترامپ در پی آن است که محدودسازی برنامه موشکی کشورمان و دستکشیدن از حضورمان در منطقه را نیز به برجام اضافه کند و نه اینکه برجام را کنار بگذارد!
🔹 آنچه ترامپ میخواهد و اروپا در نقش پلیس خوب! برای او پادوئی میکند، در یک کلمه آن است که جمهوری اسلامی دست به خودکشی بزند! چرا که توان موشکی ما سد مستحکمی در مقابل کینهتوزی دشمنان است.
🔹 کاش برخی از مسئولان کشورمان از جایگاه مقتدرانه ایران اسلامی در منطقه با خبر بودند و فریب قمپزهای آمریکا و متحدانش را نمیخوردند.
حامی بزرگ پیام رسان بیگانه و اسرائیلی در ایران رخ نمایی کرد
🔴 رئیسجمهور روحانی: فيلتر تلگرام توسط دولت اجرا نشده و مورد تاييد نيست/ عدم طي مراحل قانوني در تعارض با «استقلال آزادی جمهوری اسلامی» است/ اگر در عالي ترين سطح نظام تصميمی گرفته شده، بايد مردم در جريان امور قرار گيرند
📝 در صفحه اینستاگرام رئیس جمهور منتشر شد:سیاست دولت یازدهم و دوازدهم مبتنی بر ایجاد فضای امن مجازی بوده و نه امنیتی. و تاکنون هیچ شبکه اجتماعی و یا پیامرسان "توسط این دولت" مسدود نشده و نخواهد شد. فیلتر و مسدودسازی اخیر تلگرام نیز نه توسط دولت اجرا شده و نه مورد تأیید دولت است.
♦️برای مسدودسازی پیامرسان مذکور در تاریخ ۹۷/۲/۱۰ حکم قضایی صادر و به همه اپراتورهای موبایل و ارائهدهندگان خدمات اینترنتی ابلاغ کردند تا آنها رأساً اقدام به اختلال در ارتباط نمایند. (مشابه این اقدام نیز سال گذشته و در دوران انتخابات ریاست جمهوری، برای امکان تماس صوتی تلگرام انجام شده بود.)
♦️عدم طی مراحل قانونی امور اجرایی که با استفاده از ابزار قهریه و قضاییه صورت بگیرد، در تعارض با شعار «استقلال آزادی جمهوری اسلامی» و در نقطه مقابل دموکراسی قرار دارد!!
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
👤تصویر راست رئیس شورای عالی امنیت ملی است(امضا کننده فیلترینگ تلگرام)
👤تصویر چپ رئیس جمهور حسن روحانی می باشد،که شباهت عجیبی به تصویر سمت راست دارد ومنتقد جدی فیلترینگ تلگرام است
🌍 @ebratha_ir
ترفند نخنمای پرزیدنت
♦️اینستاگرام روحانی در واکنش به مسدود شدن تلگرام نوشت: «اگر در عالیترین سطح نظام، تصمیمی برای محدودسازی ارتباطات مردم گرفته شده است، صاحبان واقعی این کشور که مردم هستند در جریان قرار بگیرند. محرمانه نداریم»
♦️محرمانهها در دولت شفافیت!
1⃣میزان واردات بنزین، محرمانه !
2⃣قرارداد با پژو فرانسه، محرمانه!
3⃣وضعیت رشد اقتصادی، محرمانه!
4⃣محتوای توافق با 1+ 5 محرمانه!
5⃣تعداد چکهای برگشتی، محرمانه!
6⃣مفاد مذاکرات هستهای، محرمانه!
7⃣جریمه ایران در کرسنت، محرمانه !
8⃣محتوای قراردادهای نفتی، محرمانه!
9⃣قرارداد با ایرباس و بوئینگ، محرمانه!
♦️اولا با وجود #محرمانه_ها ادعای #شفافیت یک طنز تلخ است. ثانیا دوقطبی سازی برای فرار از پاسخگویی نسبت به دلار 6000 تومانی، برجامِ نافرجام و...ترفند نخنما شدهای است. ثالثا چه خبر از وعدههایتان پرزیدنت
✍ #رضا_سراج
محورهای مهم گفتگوی ضرغامی با آرمان
*در دولت آقای هاشمی رابطه مقام معظم رهبری با ایشان رابطهای صمیمی و نزدیک بود. حتی در مواردی که در برخی از رویکردهای دولت اختلاف سلیقههایی نیز وجود داشت هیچگاه این رابطه صمیمی از بین نرفت. این وضعیت در دولت اصلاحات نیز وجود داشت. در دولت اصلاحات هر زمان که رئیس دولت اصلاحات به حمایت مقام معظم رهبری نیاز داشت این حمایت صورت میگرفت. حتی در مقاطعی که خلاف قانون بوده و دولت تنها با حکم «ولی فقیه» میتوانسته برنامههای خود را اجرا کند این حمایت صورت گرفته است. این وضعیت در دولت آقای احمدینژاد نیز وجود داشت.مقام معظم رهبری در دولت اول آقای احمدینژاد که ایشان با شعارهای عدالت خواهانه روی خدمت به مردم تمرکز زیادی داشتند و تلاش میکردند از حاشیهها دوری کنند، به صورت جدی از دولت حمایت میکردند. با این وجود در سالهای پایانی دولت آقای احمدینژاد که ایشان از شعارهای خود فاصله گرفتند و وارد حاشیههایی شدند به صورت طبیعی فاصله حاکمیت نیز با ایشان بیشتر شد.
*بنده در دولت اصلاحات یک روز در محضر رهبر معظم انقلاب بودم. ایشان در این دیدار عنوان میکردند که بنده در رویکرد دولتها تنها به کارآمدی در تحقق مطالبات مردم توجه میکنم و خط کشیهای سیاسی و جناحی برای بنده اهمیت ندارد.
*رهبری حساسیت زیادی روی «متن» و«حاشیه» دارند و آنجا که احساس میکنند دولتها متن را رها کرده و وارد حاشیه شدهاند تلاش میکنند با هدایتهای خود دولت را به مسیر اصلی خود بازگردانند.
*رهبر معظم انقلاب تا زمانی که دولتها در مسیر خود حرکت کنند از آنها حمایت میکند.به عنوان مثال در موضوع توافق هستهای ایشان حمایت قاطع و جدی از تیم مذاکره کننده هستهای و آقای ظریف انجام دادند و من کمتر مشاهده کرده بودم که رهبری برای کسی تا به این اندازه مایه بگذارند.
*از توصیههای همیشگی رهبر معظم انقلاب به بنده تلاش برای حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای رأی بوده است. نکته قابل توجه اینکه برای ایشان اینکه نتیجه انتخابات چه کسی باشد اهمیت ندارد و من تاکنون ندیده ام که ایشان در انتخابات مختلف نظر خاصی نسبت به کسی داشته باشند و به دیگران نیز توصیه کنند.
*امروز برخی از اصلاح طلبان از «گفتوگوی ملی» و «آشتی ملی» سخن میگویند که به نظر من صحیح نیست. مردم و جریانهای سیاسی با یکدیگر قهر نیستند که کشور به «آشتی ملی» نیاز داشته باشد.
*برای مردم تفاوت نمیکند که به فرض آقای روحانی رئیس جمهور است و یا آقای احمدینژاد. مردم نسبت به مشکلات خود دغدغه دارند و به دنبال پاسخگویی مسئولان هستند. در نتیجه من باید از حاکمیت دفاع کنم و به مردم پاسخگو باشم.
*روزی نبود که در جلسه هیأت دولت شرکت کنم و از طرف آقای احمدینژاد و رحیمی مورد مواخذه قرار نگیرم. این برخورد تا روزهای آخر دولت با بنده وجود داشت.این وضعیت در دولت آقایروحانی نیز وجود داشت. با این وجود باید عنوان کنم که بیشترین تعامل و ظرفیت را رئیس دولت اصلاحات در مقابله با برنامههای انتقادی صداوسیما از خود نشان میداد و ایشان بیشترین تعامل را با صداوسیما داشتند.
* هرچه ما به آقای روحانی خدمت میکردیم و شرایط بیشتری برای ایشان در نظر میگرفتیم انتظارات ایشان افزایش پیدا میکرد. نکته جالب درباره آقای روحانی این است که هنگامی که با ایشان صحبت میکنید و برای ایشان دوساعت استدلال میکنید، هنگامی که جلسه تمام میشود انگار که با این بشقاب صحبت کردهاید و هیچ تغییری در رویکرد ایشان مشاهده نمیکنید. این وضعیت حتی در چهره ایشان نیز وجود ندارد و چهره ایشان به شکلی نیست که انسان علاقه به ادامه دادن داشته باشد.
*قالیباف با تصمیم فردی خود از انتخابات کناره گیری کردند و هیچ کس ایشان را وادار به چنین کاری نکرد.
*تخریبهایی که در مناظرات سال96 انجام گرفت به مراتب از سال88 بدتر و مخرب تر بود. در سال88 آقای احمدینژاد از عبارت «خس و خاشاک» استفاده کرد که منظور ایشان به همه حامیان انتخاباتی رقیب نبود. ایشان حتی چند بار درباره این مسأله توضیح دادند و عنوان کردند منظور ایشان کسانی بوده که فضا را تعمدا متشنج کرده بودند.
*سه هفته قبل به دیدار احمدی نژاد در منزل ایشان رفتم/ ایشان به ما شام هم دادند که این دیدار در حدود چهار ساعت به طول انجامید/ دو نفر دیگر هم بودند که از ذکر نام آنها معذورم/ مستقل به این دیدار رفته بودم. چارچوب این مباحث حفظ و پیشبرد اهداف انقلاب و نظام و حفظ آقای احمدینژاد در فضای سیاسی کشور بود. دغدغههایی که ما در این دیدار مطرح کردیم بیشتر دلسوزیهایی بود که نسبت به یکدیگر داشتیم.نکته دیگر اینکه من دوست داشتم دیدگاههای آقای احمدینژاد را پس از دستگیری آقای مشایی و بقایی بشنوم و به همین دلیل نیز در این زمینه صحبت کردیم. مطالبی هم بنده با ایشان درمیان گذاشتم که احساس میکردم ایشان نسبت به آنها اشراف ندارند.
*حصر یک مجازات نبود بلکه یک اقدام امنیتی برای حفظ امنیت و آرامش مردم بود.این در حالی است که نظام هیچ برنامهای به عنوان حصر نداشت و به همین دلیل پس از20 ماه این اتفاق رخ داد.با این وجود و در جریان بیداری اسلامی که در برخی از کشورهای منطقه رخ داد این افراد مردم را به راهپیمایی دعوت کردند که این مسأله حتی با موافقت رئیس دولت اصلاحات نیز همراه نشد. به همین دلیل نیز اعضای شورای عالی امنیت ملی به صورت متفق القول «حصر» را تصویب کردند و بنده به خاطر ندارم که کسی با این مصوبه مخالفت کرده باشد. امروز نیز اگر اعضای شورای امنیت ملی به این نتیجه برسند که میتواند گشایشهایی در زمینه حصر صورت بگیرد این اتفاق رخ خواهد داد.
احتمال استیضاح رئیس جمهور قوت گرفت
نماینده مردم مهاباد در مجلس:
🔹با بسته شدن چندین هفتهای مرزهای شهرهای کردنشین استانهای آذربایجان غربی و کردستان معیشت بیش از ۷ میلیون نفر از ساکنان این شهرها به خطر افتاده است.
🔹این تصمیم توسط شورای امنیت ملی گرفته شده، شورایی که رئیس جمهور، ریاست آن را برعهده دارد، متأسفانه روحانی حافظه ضعیفی دارد، چراکه در زمان انتخابات بیش از ۹۵ درصد از آرای اخذ شده مردم کُرد به نام ایشان بود.
🔹در هفته جاری موضوع سؤال از رئیس جمهور را پیگیری کرده و در صورتی که این درخواست نمایندگان کردزبان شهرهای مرزی به نتیجه نرسد به طور حتم موضوع استیضاح رئیس جمهور را پیگیری خواهیم کرد.
🔹بیش از ۱۵ نماینده کردزبان شهرهای مرزی کشور تصمیم دارند، در صورتی که به نتیجه نرسند ضمن در جریان گذاشتن ریاست مجلس شورای اسلامی، استعفای خود را از مجلس اعلام کنند.
استاد رحیم پور:
ترامپ حتی در آسانسور هم دست از تجاوز برنمی دارد/ امروز قوم لوط بر دنیا حکومت میکند/ ۲۰ بار وصیت نامه نوشتم و الان هم در خطر هستم/ همانطور که انرژی هسته ای را دادند، می خواهند موشک ها را هم بدهند