هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
👤تصویر راست رئیس شورای عالی امنیت ملی است(امضا کننده فیلترینگ تلگرام)
👤تصویر چپ رئیس جمهور حسن روحانی می باشد،که شباهت عجیبی به تصویر سمت راست دارد ومنتقد جدی فیلترینگ تلگرام است
🌍 @ebratha_ir
ترفند نخنمای پرزیدنت
♦️اینستاگرام روحانی در واکنش به مسدود شدن تلگرام نوشت: «اگر در عالیترین سطح نظام، تصمیمی برای محدودسازی ارتباطات مردم گرفته شده است، صاحبان واقعی این کشور که مردم هستند در جریان قرار بگیرند. محرمانه نداریم»
♦️محرمانهها در دولت شفافیت!
1⃣میزان واردات بنزین، محرمانه !
2⃣قرارداد با پژو فرانسه، محرمانه!
3⃣وضعیت رشد اقتصادی، محرمانه!
4⃣محتوای توافق با 1+ 5 محرمانه!
5⃣تعداد چکهای برگشتی، محرمانه!
6⃣مفاد مذاکرات هستهای، محرمانه!
7⃣جریمه ایران در کرسنت، محرمانه !
8⃣محتوای قراردادهای نفتی، محرمانه!
9⃣قرارداد با ایرباس و بوئینگ، محرمانه!
♦️اولا با وجود #محرمانه_ها ادعای #شفافیت یک طنز تلخ است. ثانیا دوقطبی سازی برای فرار از پاسخگویی نسبت به دلار 6000 تومانی، برجامِ نافرجام و...ترفند نخنما شدهای است. ثالثا چه خبر از وعدههایتان پرزیدنت
✍ #رضا_سراج
محورهای مهم گفتگوی ضرغامی با آرمان
*در دولت آقای هاشمی رابطه مقام معظم رهبری با ایشان رابطهای صمیمی و نزدیک بود. حتی در مواردی که در برخی از رویکردهای دولت اختلاف سلیقههایی نیز وجود داشت هیچگاه این رابطه صمیمی از بین نرفت. این وضعیت در دولت اصلاحات نیز وجود داشت. در دولت اصلاحات هر زمان که رئیس دولت اصلاحات به حمایت مقام معظم رهبری نیاز داشت این حمایت صورت میگرفت. حتی در مقاطعی که خلاف قانون بوده و دولت تنها با حکم «ولی فقیه» میتوانسته برنامههای خود را اجرا کند این حمایت صورت گرفته است. این وضعیت در دولت آقای احمدینژاد نیز وجود داشت.مقام معظم رهبری در دولت اول آقای احمدینژاد که ایشان با شعارهای عدالت خواهانه روی خدمت به مردم تمرکز زیادی داشتند و تلاش میکردند از حاشیهها دوری کنند، به صورت جدی از دولت حمایت میکردند. با این وجود در سالهای پایانی دولت آقای احمدینژاد که ایشان از شعارهای خود فاصله گرفتند و وارد حاشیههایی شدند به صورت طبیعی فاصله حاکمیت نیز با ایشان بیشتر شد.
*بنده در دولت اصلاحات یک روز در محضر رهبر معظم انقلاب بودم. ایشان در این دیدار عنوان میکردند که بنده در رویکرد دولتها تنها به کارآمدی در تحقق مطالبات مردم توجه میکنم و خط کشیهای سیاسی و جناحی برای بنده اهمیت ندارد.
*رهبری حساسیت زیادی روی «متن» و«حاشیه» دارند و آنجا که احساس میکنند دولتها متن را رها کرده و وارد حاشیه شدهاند تلاش میکنند با هدایتهای خود دولت را به مسیر اصلی خود بازگردانند.
*رهبر معظم انقلاب تا زمانی که دولتها در مسیر خود حرکت کنند از آنها حمایت میکند.به عنوان مثال در موضوع توافق هستهای ایشان حمایت قاطع و جدی از تیم مذاکره کننده هستهای و آقای ظریف انجام دادند و من کمتر مشاهده کرده بودم که رهبری برای کسی تا به این اندازه مایه بگذارند.
*از توصیههای همیشگی رهبر معظم انقلاب به بنده تلاش برای حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای رأی بوده است. نکته قابل توجه اینکه برای ایشان اینکه نتیجه انتخابات چه کسی باشد اهمیت ندارد و من تاکنون ندیده ام که ایشان در انتخابات مختلف نظر خاصی نسبت به کسی داشته باشند و به دیگران نیز توصیه کنند.
*امروز برخی از اصلاح طلبان از «گفتوگوی ملی» و «آشتی ملی» سخن میگویند که به نظر من صحیح نیست. مردم و جریانهای سیاسی با یکدیگر قهر نیستند که کشور به «آشتی ملی» نیاز داشته باشد.
*برای مردم تفاوت نمیکند که به فرض آقای روحانی رئیس جمهور است و یا آقای احمدینژاد. مردم نسبت به مشکلات خود دغدغه دارند و به دنبال پاسخگویی مسئولان هستند. در نتیجه من باید از حاکمیت دفاع کنم و به مردم پاسخگو باشم.
*روزی نبود که در جلسه هیأت دولت شرکت کنم و از طرف آقای احمدینژاد و رحیمی مورد مواخذه قرار نگیرم. این برخورد تا روزهای آخر دولت با بنده وجود داشت.این وضعیت در دولت آقایروحانی نیز وجود داشت. با این وجود باید عنوان کنم که بیشترین تعامل و ظرفیت را رئیس دولت اصلاحات در مقابله با برنامههای انتقادی صداوسیما از خود نشان میداد و ایشان بیشترین تعامل را با صداوسیما داشتند.
* هرچه ما به آقای روحانی خدمت میکردیم و شرایط بیشتری برای ایشان در نظر میگرفتیم انتظارات ایشان افزایش پیدا میکرد. نکته جالب درباره آقای روحانی این است که هنگامی که با ایشان صحبت میکنید و برای ایشان دوساعت استدلال میکنید، هنگامی که جلسه تمام میشود انگار که با این بشقاب صحبت کردهاید و هیچ تغییری در رویکرد ایشان مشاهده نمیکنید. این وضعیت حتی در چهره ایشان نیز وجود ندارد و چهره ایشان به شکلی نیست که انسان علاقه به ادامه دادن داشته باشد.
*قالیباف با تصمیم فردی خود از انتخابات کناره گیری کردند و هیچ کس ایشان را وادار به چنین کاری نکرد.
*تخریبهایی که در مناظرات سال96 انجام گرفت به مراتب از سال88 بدتر و مخرب تر بود. در سال88 آقای احمدینژاد از عبارت «خس و خاشاک» استفاده کرد که منظور ایشان به همه حامیان انتخاباتی رقیب نبود. ایشان حتی چند بار درباره این مسأله توضیح دادند و عنوان کردند منظور ایشان کسانی بوده که فضا را تعمدا متشنج کرده بودند.
*سه هفته قبل به دیدار احمدی نژاد در منزل ایشان رفتم/ ایشان به ما شام هم دادند که این دیدار در حدود چهار ساعت به طول انجامید/ دو نفر دیگر هم بودند که از ذکر نام آنها معذورم/ مستقل به این دیدار رفته بودم. چارچوب این مباحث حفظ و پیشبرد اهداف انقلاب و نظام و حفظ آقای احمدینژاد در فضای سیاسی کشور بود. دغدغههایی که ما در این دیدار مطرح کردیم بیشتر دلسوزیهایی بود که نسبت به یکدیگر داشتیم.نکته دیگر اینکه من دوست داشتم دیدگاههای آقای احمدینژاد را پس از دستگیری آقای مشایی و بقایی بشنوم و به همین دلیل نیز در این زمینه صحبت کردیم. مطالبی هم بنده با ایشان درمیان گذاشتم که احساس میکردم ایشان نسبت به آنها اشراف ندارند.
*حصر یک مجازات نبود بلکه یک اقدام امنیتی برای حفظ امنیت و آرامش مردم بود.این در حالی است که نظام هیچ برنامهای به عنوان حصر نداشت و به همین دلیل پس از20 ماه این اتفاق رخ داد.با این وجود و در جریان بیداری اسلامی که در برخی از کشورهای منطقه رخ داد این افراد مردم را به راهپیمایی دعوت کردند که این مسأله حتی با موافقت رئیس دولت اصلاحات نیز همراه نشد. به همین دلیل نیز اعضای شورای عالی امنیت ملی به صورت متفق القول «حصر» را تصویب کردند و بنده به خاطر ندارم که کسی با این مصوبه مخالفت کرده باشد. امروز نیز اگر اعضای شورای امنیت ملی به این نتیجه برسند که میتواند گشایشهایی در زمینه حصر صورت بگیرد این اتفاق رخ خواهد داد.
احتمال استیضاح رئیس جمهور قوت گرفت
نماینده مردم مهاباد در مجلس:
🔹با بسته شدن چندین هفتهای مرزهای شهرهای کردنشین استانهای آذربایجان غربی و کردستان معیشت بیش از ۷ میلیون نفر از ساکنان این شهرها به خطر افتاده است.
🔹این تصمیم توسط شورای امنیت ملی گرفته شده، شورایی که رئیس جمهور، ریاست آن را برعهده دارد، متأسفانه روحانی حافظه ضعیفی دارد، چراکه در زمان انتخابات بیش از ۹۵ درصد از آرای اخذ شده مردم کُرد به نام ایشان بود.
🔹در هفته جاری موضوع سؤال از رئیس جمهور را پیگیری کرده و در صورتی که این درخواست نمایندگان کردزبان شهرهای مرزی به نتیجه نرسد به طور حتم موضوع استیضاح رئیس جمهور را پیگیری خواهیم کرد.
🔹بیش از ۱۵ نماینده کردزبان شهرهای مرزی کشور تصمیم دارند، در صورتی که به نتیجه نرسند ضمن در جریان گذاشتن ریاست مجلس شورای اسلامی، استعفای خود را از مجلس اعلام کنند.
استاد رحیم پور:
ترامپ حتی در آسانسور هم دست از تجاوز برنمی دارد/ امروز قوم لوط بر دنیا حکومت میکند/ ۲۰ بار وصیت نامه نوشتم و الان هم در خطر هستم/ همانطور که انرژی هسته ای را دادند، می خواهند موشک ها را هم بدهند
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢انتقادات تند و به موقع استاد رحیم پور ازغدی از حسن روحانی
♦️آقای روحانی، رئیس جمهوری اسلامی دروغ نمی گوید.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
ازغدی: در تلگرام بدترین چیزها آموزش داده می شود
رحیم پور ازغدی:
🔹چند سال است کشور در اختیار آقای رئیس جمهور است و نمیتواند مشکلات اقتصادی اخیر را بر گردن دیگران بیاندازد.
🔹در تلگرام بدترین چیزها آموزش داده می شود و شایسته مسئول نظام جمهوری اسلامی نیست که بگوید تلگرام جزء حقوق مردم است و نباید قطع شود
🔹 دو سال پیش رئیس جمهور گفت تحریم ها برداشته شد و همه مشکلات اقتصادی حل خواهد شد
🔹 اکنون باید از رئیس جمهور سوال شود پس این وعده چه شد؟ چرا که هنوز هم با کیسه دلار می آوریم و تغییر آنچنانی صورت نگرفته است
🔹در چنین شرایطی بعضی از مسئولین به جای پاسخگویی نسبت به سیاستهای غلط اقتصادی خود که ظرفیتهای کشور را معطل تصویب برجام کردند به گونه ای حرف می زنند که انگار ما مسئولیم و آنها ارباب رجوع!
🔹بنده به شخصه حاضرم در این رابطه با رئیس جمهور مناظره کنم که از ابتدا نیز این وعده های اقتصادی برای تحقق بیان نشده بود.
🔹در تلگرام بدترین چیزها آموزش داده می شود، حتی آموزش رابطه جنسی خواهر و برادر! و این شایسته مسئول نظام جمهوری اسلامی نیست که بگوید تلگرام جزء حقوق مردم است و نباید قطع شود! مگر میشود این مسائل نادیده گرفته شود
شخصی که عرق ملی دارد، قطعا به سراغ تلگرام نمیرود
قائممقام آیتالله مصباحیزدی در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) قم، با بیان این که بر اساس قانون، قوهقضائیه باید تلگرام را فیلتر میکرد، گفت: رئیسجمهور حق مخالفت با فیلترینگ تلگرام را ندارد. اگر مردم، اطلاعات کافی از سوءاستفاده دشمن از فضای تلگرام و طراحی دشمن برای آسیب زدن به کشور از طریق همین فضا را میدانستند و اطلاعرسانی کافی در این زمینه شده بود، هیچ یک از آحاد ملت به سراغ تلگرام و نصب آن نمیرفت؛ البته ممکن است عدهای به دنبال اهداف دیگر باشند، اما قطعا آن که دغدغه ملت و کشور را دارد و دغدغه نظام را دارد و آن شخصی که عرق ملی دارد، قطعا به سراغ تلگرام نمیرود.
جلسه سران قوا «خاله بازی نیست»
عضو شورای عالی فضای مجازی اظهار داشت: اگر #محرمانه_نداریم، بهتر است متن توافقات دولت با تلگرام برای اطلاععموم منتشر شود. عزت الله ضرغامی با اشاره به حوزه پیامرسانها و شبکههای اجتماعی اظهار داشت: در شرایط فعلی مهمترین مسئله حمایت جدی از پیامرسانهای داخلی است؛ به دلیل ماهیت تعاملی پیامرسانها، قاعدتا دولت باید اقدامات ایجابی و سلبی مناسبی برای مصالح ملی داشته باشد. عضو شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: رئیس مرکز ملی فضای مجازی و وزیر ارتباطات که ارکان اصلی سیاستگذاری و اجرا در این حوزه هستند هر دو منصوب رئیس جمهورند. ضرغامی با اشاره به مباحثی که در مورد فیلتر تلگرام مطرح شده است، اظهار داشت: اینکه دو قوه باهم دعوا دارند و یا قوه مقننه باید قانون بگذارد؛ خُب بروند با هم حل کنند. چرا اختلافات را به میان مردم میکشند؟او ادامه داد: جلسه سران قوا "خاله بازی نیست" که از دفتر این به دفتر آن بروند و با لبخندهای مصنوعی عکس یادگاری بگیرند؛ برای حل این مسائل است. عزت الله ضرغامی گفت: رئیس جمهور علاقهمند است که با صدای بلند بگوید دولت مزاحم هیچ پیامرسان خارجی نیست. قبول! ولی اگر آن جوان روسی به تعهدات خود در مقابل جمهوری اسلامی ایران عمل نکرد و عملا مردم را تحقیر کرد و از دوپینگ فنی و سیاسی ما نهایت سوء استفاده را کرد رئیس جمهور برای حفظ استقلال کشور می تواند سکوت کند؟ضرغامی ادامه داد: اگر #محرمانه_نداریم یا #سفارشی_نداریم، بهتر است متن توافقات دولت با پیامرسان تلگرام برای اطلاع عموم منتشر شود. گفتنی است؛ اخیراً بر اساس اظهارات مشاور محترم رئیس جمهو به دلیل شانه خالی کردن از تعهدات، سرویسهای اضافهای که به تلگرام داده شده بود توسط دولت حذف و بسته شد.
آیت الله مکارم: به ما خبر میرسد که در برخی مراکز سند 2030 در حال اجرا است/ حرکات غیرمسئولانه را رصد کنیم
♦️باید مراقب برنامهها و کتابها باشیم و حرکات غیرمسئولانه را رصد کنیم، بنابراین عمل شما عبادت است ومسئولیت شما هم سنگین است چرا که همیشه در کنار کوههای بلند درههای عمیق وجود دارد.
جت الاسلام و المسلمین صادقی معاون فرهنگی قوه قضاییه در حاشیه نمایشگاه کتاب:
🔹وقتی اکثر اعضای شورای عالی فضای مجازی رأی به فیلتر تلگرام داده اند، دموکراسی حکم میکند که همه به این رأی اکثریت تن بدهند تا امنیت کشور به بازی گرفته نشود.
🔹ما نمیدانیم پشت پرده چه خبر است و کسانی که مخالفت میکنند چه معاملاتی با رئیس تلگرام کردهاند، ما واقعا نمیدانیم و نمیخواهیم به کسی تهمت بزنیم.
🔹این سوال برای ما به وجود آمده است که چرا بیجهت با وجود آنکه کارشناسان میگویند تلگرام برای امنیت خطرناک است با فیلتر آن مخالف میکنند.
🔹فعالیت پیامرسان تلگرام خلاف مصالح عموم مردم است. فقط تعدادی خواهان فعالیت تلگرام هستند و این دلیل نمیشود که این پیامرسان باز شود.